- 28 Haziran 2016
- 361
- 166
- 103
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #212.421
Atabildimmi ozelden msjVemcaine sprey almıştım ben ama hiç kullanmadım. Psikoloğum kullanmamı istemedi. İstersen sana gönderebilirim. Özelden mesaj atarsın
Ben ilk gittiğim eczanede sordum var dediler aldım 19 TL yeCanim wemcain siparis uzerine getiriyorlar bi eczaneye soyle siparis verir o sende alirsin ilac gibi satilmiyor ben 2 kez siparis verdim yoksa getirmezler
Benim bulunduğum yer küçük ilçe ondan bulamadım galiba merkezden sorar alirim hepinize şimdiden çok teşekkür ediyorumBen ilk gittiğim eczanede sordum var dediler aldım 19 TL ye
Bana da yazar misiniz ozeldenBen yeneli 3 ay bitti inanınki korkulacak bişey yok. Klasik olacak ama ben bile yendiysem herkes yener:)) doktorla yendim zaten kendi başıma yenemedim asla egzersiz yapamıyordum,düşüncesi bile tansiyonumun düşmesine neden oluyordu. Rahat olun,ön sevişmeyi uzun tutun ve kesinlikle uyuşturucu bişey kullanmayın. Nacizane fikrim:) ki doktorlarda benimle hemfikir. Çünkü öyle şeylere ihtiyacınız yok herşey beyinde bitiyor. Özelden bir çok arkadaşa yardımcı oldum. Bildiğim bişeyse seve seve yardımcı olurum. Hepinizin eeeen kısa zamanda yeneceğine de eminim kızlar
Bana da yazar misiniz ozelden
Eşimle deneme yapamıyorum kendimi hazır hissetsem bile hüsranla sonuçlanacak die eşime söyleyemiyorumNe durumdasın bilemiyorum. Sen yaz ben elimden geldiğince yardımcı olayım.
Bense 10 yila varmak üzereyim yanliz değilmişim bana buyuk umut oldunCanım ben de şuanda on aylik evliyim... Ve artik umudumu kaybetmisken basardm sayilir... Ramazanda bana da ve herkese agirlk cöküyo aslnda deneyememen normal ama bn ramazanin hergunu buna siginiyodm ve bigün eşim teraviye gttignde evde yanlzken hemen mum calistm mesela cok iyi oldu o da gelnce bol yagla denemstk yani agirlk cöküyo ama salonda gec tv karssina o sekilde yap egzersizini o zaman sana engel olmuyo ben mesela iki saat flan egzersz yaptm tv karssnda girmedi mum ugrastm bayaa ama yavastan aldm kendmi strese sokmadan agir agir film izleye izleye... O seklde cok rahat oluyo ve beynin seni kandiramiyo aman bosver ne ugrascan tv izle yda uzan flan demiyo cnkü zaten uzanp tv karssnda yapyosn egzerszden hemen sonra da esine bol yag sürp deneyebilrsn
Egzersiz yapabiliyor musun peki? Egzersiz olmadan olmazEşimle deneme yapamıyorum kendimi hazır hissetsem bile hüsranla sonuçlanacak die eşime söyleyemiyorum
Yapıyorum tabi kiEgzersiz yapabiliyor musun peki? Egzersiz olmadan olmaz
Bir yerden başlamalısın, erteleme hastalığına yenik düşme!Bi egzersiz yapamayan benim heral
10 yılmı?!Bense 10 yila varmak üzereyim yanliz değilmişim bana buyuk umut oldun
Dr ne dedi canım ya anlatırmısın ne önerdiBeni de ekleyebilirsiniz. Ama ben kendi kendime yapamadım malum doktora gittim 3000lira verdim aynı gün içinde her şey tamamdı eşimle birlikte olabildik. Doktorumdan Allah razı olsun 3 yıl bekledim bunun için.. Şimdi sadece alışmaya çalışıyorum. Ama **zevk**haz** yok. Oda olur elbet deyip sabrediyorumm
Canim emlayi iyice icine mi surdun ve ne kadar surdunBanada yardim edin bu konuda fikir verin ...emlayla yaptim bende ilk iliskimi hicbisey hissetmedim cok rahat oldu gitgel falanda oldu tabi kremde surmustum kaygandi....simdi tekrar denicem ama arkadaslar uyusturucu olmayinca tekrar yapamadik falan demisler ne yapayim yone sureyimmi emla...yavas yavas mi azaltiyim siz nasil yaptiniz
hipno terapi yaptı. delik yok diye tutturuyordum deli gibi ağlıyordum... düşündüğüm gibi değilmiş. akşamına nasıl yapabildik anlamış değilim. eğer tek başınıza yapamıyorsanız cesaretiniz yoksa ki benim yoktu. verin parayı kurtulun derim. kaybettiğim huzurumu buldum diyebilirim...Dr ne dedi canım ya anlatırmısın ne önerdi
Yapıyorum tabi ki
O kadarını yapabiliyorum içinde oynatabiliyorumda ama eşimle deneyemiyorum olmuyorEn son nerde kaldın egzersizde? Çevresi en az 11 12 cm olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?