- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #212.501
Sizde başaracaksınız inşanlah. Sabır..sabır..Benide yenemeyenlere yazın kafayı yicem olmuyo aparat giriyorum iş pense gelince orası duvar oluyo milim ilerlemiyo
Ne olursa olsun bebeğin ve seninle ilgilenmemeleri çok tuhaf. şuanda kimle kalıyorsun bilmiyorum, ama kendini ferah tutman lazım. Üzüntüden sütüm kesilmiş diyorsun. Hiç değmez, bebeğinin sana ihtiyacı var. En zor günğnde yanında olmayan adamdan bir hayır gelirmi bilmiyorum. İnşallah maddi anlamda destek alıyorsundur, ya da mesleğin vardır. Canım bende işin içinden çıkamadım ne yapman gerekir. Vajiyi yenersin, buraya üye olmakla doğru yaptın. burda herkes birbirine yardımcı oluyor. Ama eşinin davranışı çok tuhaf geldi açıkcası onun şimdi mutlu olup sevinmesi lazımdı. Baba olduğu için.
E canım duvar oluyorsa hala kasılmanı kontrol edemiyorsun. Nefesini de tuyuyorsun demekki. Penisi de aşağıya popoya doğru ittirsin eşin. Bazan yanlış yöne ittirilmesi de problem yaratıyor. Gevşe, nefesini üfleyerek penisi al yavaşca. Bunları biliyorsun, ama iş ciddileşince unutuyorsun, kasılıp nefesini tutduğun için de olmuyor. Ama yapacaksın sende bir gün üzülme!Benide yenemeyenlere yazın kafayı yicem olmuyo aparat giriyorum iş pense gelince orası duvar oluyo milim ilerlemiyo
Ne aşamadasın , hiç egzersiz yaptınmı? Forumu biraz geriden okursan adım adım yazıyor, şimdi uykum geldi çok fena, yoksa bir özet geçerdim. Yarına ancak. Kimse yazmadıysa...Esimde beni suçluyor saçma sapan konularla orda burda benim ona bebegimi gostermedigimi söylüyor ben ailemin yanındayım ama ailemde artık bana karşı çok tuhaf esim gelicek biliyorum fakat onu artık yeterince sevmiyorum çünkü bana lohusayken çok ağır şeyler yaşattı bebegimi ve beni başkalarına muhtaç bıraktı bütün bunları unutamam elbette ama oğlum için bu evliliği yürütmem lazım bu yüzden öncelikle herseyin sebebi olarak gördüğüm bu iletten kurtulmak lazım ama nasıl yapıcam bilmiyorum
Ne aşamadasın , hiç egzersiz yaptınmı? Forumu biraz geriden okursan adım adım yazıyor, şimdi uykum geldi çok fena, yoksa bir özet geçerdim. Yarına ancak. Kimse yazmadıysa...
Merhabalar arkdaşlar bnde sürekli takip ediyorum tecrübelerinizi anlatmanız gerçekten çok faydalı oluyor.İki buçuk yıllık evliyim bu sorundan bugün kurtuldum Allahım tüm bu dertte olanlara yardım etsin.Çok mutluyum[/QUOT
Senin adına cok sevindim canim ... Nasil kurtuldun neler denedin bana da yazar misin özelden de yazabilirsin
E canım duvar oluyorsa hala kasılmanı kontrol edemiyorsun. Nefesini de tuyuyorsun demekki. Penisi de aşağıya popoya doğru ittirsin eşin. Bazan yanlış yöne ittirilmesi de problem yaratıyor. Gevşe, nefesini üfleyerek penisi al yavaşca. Bunları biliyorsun, ama iş ciddileşince unutuyorsun, kasılıp nefesini tutduğun için de olmuyor. Ama yapacaksın sende bir gün üzülme!
E canım duvar oluyorsa hala kasılmanı kontrol edemiyorsun. Nefesini de tuyuyorsun demekki. Penisi de aşağıya popoya doğru ittirsin eşin. Bazan yanlış yöne ittirilmesi de problem yaratıyor. Gevşe, nefesini üfleyerek penisi al yavaşca. Bunları biliyorsun, ama iş ciddileşince unutuyorsun, kasılıp nefesini tutduğun için de olmuyor. Ama yapacaksın sende bir gün üzülme!
Teşekkür ederim. Amin inşaallah hepiniz aşacaksınız :) Burdaki arkadaşlar önermişti bepanteni. Doktor sedox marka kayganlaştırıcı önermişti o çok iyi. Zaten artık sadece onu kullanıyorum.Tebriiik ederim darisi hepimize. Bepanthen i doktor mu onerdi acaba
herkese günaydııııııınn
biraz okudum da herkes ne kadar karamsar yenen arkadaşlardan bile keyifsiz olanlar var olmaz ama böyle ramazanın son zamanları herkes yorgun yıpranmış neyse ki yarın kadir gecesi bol bol dua edin kaçırmayın bu fırsatı
arkadaşlar zaman gözünüzü korkutmasın şu 3 haftanın içinde nerden nereye geldiğimi düşününce ben bile inanamıyorum ama olabiliyor işte çok şükürorada bi delik olduğunu kulak çubuğu girince kabullenen ben, dün kayganlaştırıcı bile kullanmadan ( bi önceki denemede olayın heyecanına kapılıp fazla bastırınca patladı hepsi yatağa aktı )tam da olması gerektiği gibi ilişkiye girebildim. bunu dicem aklımın ucundan bile geçmezdi ama git gel olayında devam edelim diyen taraf ben oldum
kusura bakma canım yaa korkutmak istememiştim :)Patlama falan deyince aklım başka yerlere gitti korktum bi an yazıyı nasıl okuduysam artık
Bu sana beyninin kötü bir oyunu. Ayna al bacaklarını açıp incele oranı. bak orda küçük bir delik var genişliyor ıkınınca. İyice tanı organını. Sonra serçe parmağınla dokundurma alıştırmaları yap. O delikten, milim milim itdir. Orda boşluk olduğunu kendine ıspatlamadan inanamasın! Ondsn sonra cesaretin artacak. Nefesini muma üfler gibi yapıp içşne azıcık al. serçe parmağına da kayganlaştırıcı sürmeyi ihmal etme.Arkadaşlsr ben bacaklarımı hiç açamıyorum o yüzden egzersizleri erteliyorum bacaklarımı açamıyosam onu nasıl alıyım diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?