Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Esimde beni suçluyor saçma sapan konularla orda burda benim ona bebegimi gostermedigimi söylüyor ben ailemin yanındayım ama ailemde artık bana karşı çok tuhaf esim gelicek biliyorum fakat onu artık yeterince sevmiyorum çünkü bana lohusayken çok ağır şeyler yaşattı bebegimi ve beni başkalarına muhtaç bıraktı bütün bunları unutamam elbette ama oğlum için bu evliliği yürütmem lazım bu yüzden öncelikle herseyin sebebi olarak gördüğüm bu iletten kurtulmak lazım ama nasıl yapıcam bilmiyorum

Benide yenemeyenlere yazın kafayı yicem olmuyo aparat giriyorum iş pense gelince orası duvar oluyo milim ilerlemiyo
E canım duvar oluyorsa hala kasılmanı kontrol edemiyorsun. Nefesini de tuyuyorsun demekki. Penisi de aşağıya popoya doğru ittirsin eşin. Bazan yanlış yöne ittirilmesi de problem yaratıyor. Gevşe, nefesini üfleyerek penisi al yavaşca. Bunları biliyorsun, ama iş ciddileşince unutuyorsun, kasılıp nefesini tutduğun için de olmuyor. Ama yapacaksın sende bir gün üzülme!

Ne aşamadasın , hiç egzersiz yaptınmı? Forumu biraz geriden okursan adım adım yazıyor, şimdi uykum geldi çok fena, yoksa bir özet geçerdim. Yarına ancak. Kimse yazmadıysa...

Ayni benim durumumu anlatmissin.. Yok yani 12 cm aparati rahatca sokup cikarip ardindan esimle deniyoruz birden kasiyorum yine basa döndüm nasil kontrol edecegim bunu bilemiyorum hic

Canlarım hic kasmayin kendinizi daha önce de yazmstm egzersiz gözünüzü korkutmasn özellkle yatak odasnda sakn yapmayn orasi bizim braz korkulu rüyamz oldu cünkü en baslarda yatak odasnn önnden ble gcemyodm mesela ben yne denycez olmycak dye pskolojm bozulmstu görmek bile istemyodm gecin salona tv karssna acn bi program bi film acele etmeyn birakn saatlerce sürsn aynayla önce bi inceleyn vajinayo ilk günler sadece inceleyn nefes alp muma üfler gbi verdkce oradaki olmadgni sandgnz delign nasl acldgni görün önce bi sonra yavas yavas ilerleyn incecik aparatlarla

Aslında bende yanlış yere itildigini düşünüyorum ama eşim hayır doğru kaçtığın için olmuyor diyor yanastirmiyorsun diyor ona da çok kızıyorum

herkese günaydııııııınn
biraz okudum da herkes ne kadar karamsar yenen arkadaşlardan bile keyifsiz olanlar var olmaz ama böyle ramazanın son zamanları herkes yorgun yıpranmış neyse ki yarın kadir gecesi bol bol dua edin kaçırmayın bu fırsatı
arkadaşlar zaman gözünüzü korkutmasın şu 3 haftanın içinde nerden nereye geldiğimi düşününce ben bile inanamıyorum ama olabiliyor işte çok şükür orada bi delik olduğunu kulak çubuğu girince kabullenen ben, dün kayganlaştırıcı bile kullanmadan ( bi önceki denemede olayın heyecanına kapılıp fazla bastırınca patladı hepsi yatağa aktı )tam da olması gerektiği gibi ilişkiye girebildim. bunu dicem aklımın ucundan bile geçmezdi ama git gel olayında devam edelim diyen taraf ben oldum

Patladı derken nasıl yani

Arkadaşlsr ben bacaklarımı hiç açamıyorum o yüzden egzersizleri erteliyorum bacaklarımı açamıyosam onu nasıl alıyım diye düşünüyorum
Bu sana beyninin kötü bir oyunu. Ayna al bacaklarını açıp incele oranı. bak orda küçük bir delik var genişliyor ıkınınca. İyice tanı organını. Sonra serçe parmağınla dokundurma alıştırmaları yap. O delikten, milim milim itdir. Orda boşluk olduğunu kendine ıspatlamadan inanamasın! Ondsn sonra cesaretin artacak. Nefesini muma üfler gibi yapıp içşne azıcık al. serçe parmağına da kayganlaştırıcı sürmeyi ihmal etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…