Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ya ben anlamiyorum ya biz cok dusunduqumuz icin boyle oluyo warya aptal qibi kendi kendimize yok acicak yok olmicak konusup dusunup duruyoz ne biliyoz olmayacaqini kendime cok kiziyon bu koyde falan kucik kucuk kizlar ewleniyo onlar belkide bukadar ayrintili bilmedikleri icin dusunmeden yapiyolar oh ne quzel walla

Deneyin canım olmazsa bir dahakine olur. Denemeden bilemezsiniz ki olup olmayacağını. O an olmadı diye herşey bitecek değil ya. Kendini hazır hissediyorsan eşini ikna et bence.

1 hafta kaldi duqunume Allah'im napacam yaaa dusundukce cildiriyom tek skntim aci ya of bu uyusturucu kremler fayda edecekmi ne diyosunuz kizlar ? bana varya cok kalin hic qirmeyecekmis qibi qeliyo

ben emla kremle ilk kez ilişkiye girebildim burda bir arkadaş tavsiye etmişti eczaneye gittim 100 liraya bu kremi aldım ama en önemlisi o cesareti toplamam oldu çünkü kremi alalı bir hafta oluyor ve yapabilrim dedim kafama koydum hiçbi acıda hissetmedim sadece kremi sürerken yanma oldu.

Yaaa ciddimisin canim ? Walla varya tek skntim aci iste o olmazsa benim hicbi problemim yok aslinda eqer aci olmazsa cok rahatim 2 parmakta bile qit qel yaiyom cok rahatim yoksa ole az uz aciya aci demem ben su kizlik bi qitsin qerisini qetircem Rabbim'im izniyle aliyim ozaman bari ☺

canim ben ilk evlendigimde aldim kremi ama 7 ay sonra oldu iste cesaretim yoktu son carem oymus gibiydi o zaman ya onla olmazsa naparim diyodum oysa bicok caresi varmis

nohut büyüklüğünde üç parça sürdüm beş dakka olmadan uyuştu kızlar daha sonra hafif kanamam oldu tabi prezarvtf almayı unutmayın.Hep burda bu dertten kurtulanların yazısını okurdum bigün bende kurtulur muyum diyodum o gün bugünmüş.Nere gitsem omzumda bu sorunla gidyrdum çok şükür bitti bundan sonra inşallah daha güzel günler olur.

Cnm iki parkak gitgel yapiyosan kizligin gitmesini falan kafaya takma bnm hic kanamam falan olmadi bugun 2.iliskim oldu cok sukur...ki doktor kizlik zarimin yuzde 50 oraninda kalin oldugunu soylemisti...madem yapabiliyosun egzersizini yap dugun gecesi sur emlayi bitti gitti keyfini cikar kan man dusunme sonra da birakirsin kremi

Saqol canim benim cok tesekkur ederim yorumun icin heralde bu qidisle ole yapcam peki anestol ve sprey kullansam ayni etkiyi qorurmuyum ? Emla cok pahaliiiii

Slm arkadaşlar sizi görünce bende çok mutlu oldum tam bir senelik evliyim eşimle bir türlü birlikte olamadık başta hiç bişey anlamadim bi gün olur elbet dedik ve hep erteledik çok büyük ağrılar hissediyordum esim çok anlayışliydi sonra birdenbire esim çok değişti herseye kavga eder olduk ztn annesi benden nefret ediyordu esimde bütün bunların üzerine ek annesini dinlemeye başladı bi gün adet gecikti meğer denemeler sırasında nasıl olduysa hamile kalmışım çok mutlu oldum 9 ay iğrenç bi hamilelik geçirdim sürekli kavgalar evi terkettim anneme geldim esim bunu umursamaz bile neyse bi kaç ay snra baristik esim artık benden çok uzaktı beni öpüyordu bile vajinismus olduğum için normal doğum yapamadım çünkü Dr elle muayenesine bile izin vermedim neyse sezaryanla doğurdum çok tatli bi oğlum oldu esim beni ve bebegimi on Günlükler bıraktı gitti bidaha arayip sorma di ona göre normal doğum yapmamistim ve ben anne olamadım ve hiç bi zmn bu sorunu yenemicektim şimdi iki ay oldu esim ve annesi ankarada benim evimdeler beni ve çocuğumu arayip soruyorlar bile uzulmekten sütü kesildi şimdi bu soruna bi çözüm bulmam lazım yoksa dağılma üzere olan evliligim kısa bi sürede enkaz olacak lütfen yardım edin

Ne olursa olsun bebeğin ve seninle ilgilenmemeleri çok tuhaf. şuanda kimle kalıyorsun bilmiyorum, ama kendini ferah tutman lazım. Üzüntüden sütüm kesilmiş diyorsun. Hiç değmez, bebeğinin sana ihtiyacı var. En zor günğnde yanında olmayan adamdan bir hayır gelirmi bilmiyorum. İnşallah maddi anlamda destek alıyorsundur, ya da mesleğin vardır. Canım bende işin içinden çıkamadım ne yapman gerekir. Vajiyi yenersin, buraya üye olmakla doğru yaptın. burda herkes birbirine yardımcı oluyor. Ama eşinin davranışı çok tuhaf geldi açıkcası onun şimdi mutlu olup sevinmesi lazımdı. Baba olduğu için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…