Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ama 4.iliskide nasil hic acimadi o da ilginc...bakalim bnm nasil olacak...ne zaman olacak merak ediyorum ilk iliskim acayip rahat gecti ama hala stresliyim bi bitse su heyecanlar

Ama 4.iliskide nasil hic acimadi o da ilginc...bakalim bnm nasil olacak...ne zaman olacak merak ediyorum ilk iliskim acayip rahat gecti ama hala stresliyim bi bitse su heyecanlar
benimde rahatti yanliz benim kanamam cok oldu herkesin ayni olmaz heralde 4 iliskidede kanamam oldu ilkinde ve 2. de coktu zardan kaynaylikdi sanirim ben hic doktora gitmedim vajinusmus icin cok korkuyodum doktordan ya muayeneden falan

Suan cok rahat bi sekilde iliskiye girebiliyomusunuz ne durumdasiniz...egzersiz uapiyomuydunuz
biraz batma hissediyorum.. bide hala biraz korktuğum için kendimi az da olsa kasıyorum. kasılmalara son verdiğim zaman her şey güzel olacak diye ümit ediyorum. ben eşimin elini bile oraya getirmesine izin vermiyordum içeri sokacak diye. ileri düzeydeydim sanırım..ama geçti çok şükür. egzersiz yapmadım

benimde rahatti yanliz benim kanamam cok oldu herkesin ayni olmaz heralde 4 iliskidede kanamam oldu ilkinde ve 2. de coktu zardan kaynaylikdi sanirim ben hic doktora gitmedim vajinusmus icin cok korkuyodum doktordan ya muayeneden falan

Ben doktora gittim..benim de kizlik zarim kalindi ama esnekmis...aparatlarda kanamam hic olmadi...iliskide de olmadi zaten hep bepantolle islaklik sagliyoduk...islaklik tam olmadigi zaman kanama olur mu artik olmaz heralde benim cunku iliskiye girdik git gel falan da oldu

Hic egzerszi yapmadan sadece hipnoterapiyle iliskiye girebildiyseniz cok guzel hangi dr a gittiniz...kanamaniz oldu mu

yok canim olmaz cunku ilkinde olmadiysa olmaz heralde bidaha benimde jelle oluyodu ama kanamam cok olmustu herkesin yapisi farkli ya ama emla sayesinde gram aci hissetmedim

Hic egzerszi yapmadan sadece hipnoterapiyle iliskiye girebildiyseniz cok guzel hangi dr a gittiniz...kanamaniz oldu mu
murat ulusoya gittim. doktora cumartesi sabah ilk gittiğimizde telkin yaptı ardından 3 tane aparatı var onları deniyor. tabi eşimde yanımdaydı. sonra otele gittik bi kere daha aparatı denedik. sonra doktoru yanına geldik. yine telkin yaptı akşam deneyebilirsiniz dedi. akşam denedik ben kanı en başta görmedim eşim görmüş hemen uyanıkkk.. bana söylediği zaman tansiyonum düştü biraz sonra devam etmedik. 3 gün ara verdik doktor kanama olduğu için bekleyin dedi. ikinci de yine oldu ama ilki kadar değildi. 3. de olmadı kanama ama batma hissettim çünkü hafifte olsa kasıyorum kendimi biraz. doktora sordum zamanla oda geçecek dedi. 12 saat sürmedi her şeyin bitmesi.. helal olsun valla. 3 yıl bekledim ben doktor 1 gün bile sürmeden halletti.

Arkadaşlar merhaba hayırlı ramazanlar...
Birgün buraya yendiğimi yazacagımı hiç düşünmezdim. 3yıllık evliyim. Kan vermeye bile dayanamayan acı eşiği çok düşük cesaretsiz biriyim. Eşimle bırakın birlikte olmayı yaklaştıramıyordum dokundurmuyordum asla! Hep erteledim erteledim... Parmak egzersizi denedim sadece 1parmak o da yani kaç gün uğraştıktan sonra yarısı oldu.iki parmagı hiç yapamadım.
Birgün internetten aparat aldım. Ama en küçüğü serçe parmak kalınlıgındaydı hiç yapamadım.
Doktorlarda 5000gibi yüksek meblalar istiyorlar.
Karar verdim daha önce mantar tedavisi için gittiğim normal bir özel hastanedeki doktorumu aradım. Vajinismus oldugumu biliyordu. Aparatları yapamadıgımı gelirsem yardımcı olurmusunuz diye sordum gel dedi sağolsun.
İlk küçük aparatımı onun yanında yardımıyla aldım. Hiç dokunmadı sadece dogru yere koyup koymadıgıma bakt ve it acımayacak nefes al ver filan derken bi baktım içerde işte bu kadar dedi. Bu zor olan sen zor olanı yapıyosun normal bir ilişki daha kolay ve en fazla acı bu dedi ki acı denirse
Sonra 2hafta içinde 3.boy aparatıda yaparoldum. Son boyu denemeden eşimle denedim. Kayganlaştırıcı ve bepanten ve bebe yağı ile :) egzeraizleri de böyle yapıyordum. Yavaş yavaş nefes alıp verdikçe milim milim ilwrledik. Dur dedim dinlendim devam dedim hep ben yönlendirdim. Emin olun yine çok kastım gerildim terledim ama oldu oluyor yeterki inanın ve azıcık sabredin acı değil çok hafif bir sızı.
3.denememizde git gel yapabildik. Yeneli 1ay oldu hala kasıyorum tam rahatlamadım. Ama oluyo arkadaşlar.
Ben başardıysam herkes başarabilir emin olun. Biraz cesaret benim gibi yıllarınızı heba etmeyin.

Evet cnm ben bebekde istiyorum aslinda onun icin okumak istemistim okuduktan sonra cok dua ettim rabbim kabul etti cok sukur
Bende okuyayim bari Allah yardi
bunu yasamayan kimse anlamiyor herkes cok korkuyorsun diyor. Allahim bize de yenmeyi nasip etsin. Sizinde gozunuz aydin

Çok normal canım bende hala kasıyorum o yüzden acıyor. Ama alışcaz 3-4 ayda alışanda var 10günde de.

Ben alisicagimi zannetmiyorum kotu hissediyorum git gel yapasim hic yok girsin oyle dursun istiyorm sacma sanrm. Ne blm ya neyse girisi gerceklesiyor onada sukur 1.5 senedir o bile yoktu zamanla git gelde olur heralde

Tebriiik ederim darisi hepimize. Bepanthen i doktor mu onerdi acaba

Merhaba bende cok yazmiyom ama her an takipteyimmm :))bu site cok faydali bide cem kecenin kitabii...ben 12 cm aliyommm.ama.esimi ikna edemiyom denemeye.olmazsa diyoooo.hayal kirikligiii.....herkesde hamile kalinca ben stresdeyimmm....bu kadar kolaydaa sorun ne ne bilinc altimiz varmissss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…