Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tmm yarın yardımını bekliyorum o zaman çok teşekkür ederim şimdiden iyi geceler..
Ne aşamadasınız bilmiyorum ama yapılması gereken egzersiz şöyle
1- ayna ile cinsel organını incele. Ikınınca oradaki deliğin genişleyecek. Orda bir boşluk var göreceksin.
2- serçe parmağına biraz kayganlaştırıcı ( krem, zeytinyağı, bebe yağı vs) sür. Sonra parmağını, girişin etrafında, tüy gibi dokunarak bir daire çizdikten sonra ıkın ve bir boğumuna kadar içine al. Önce daire, ıkın ve sonra içine itme. İterken de muma üfler gibi nefesini ver.
3- bunları yapıyorken bacakların kasılıyor ve titriyorsa, kendine telkineyip rahatlamaya çalış. Çünkü korkacak bir şey yok. Korku kafanda sadece. Bacakların kesinlikle gevşemiş olsun. Nefesini al muma üfler gibi üfle, parmağını söylediğim gibi itdir. Önce daire çiz sonra ıkınarak yavaşca içine kaydır. Bu şekilde bir boğum ve yavaş yavaş hepsini alıncaya kadar çalış.
4- serçe parmağınla kolayca yapılabildiğini görünce işaret
parmağına geç. Aynı şeyleri tekrarla.
5- işaret parmağınuda rahatca alabiliyorsan iki parmağa geçiyorsun. Kayganlaştırıcı, nefes egzersizi bunları unutmadan, işaret ve orta parmağınla küs işareti yapıp içine al. rahatlayınca parmağınla içinde makas hareketleri yapıp yanlara basınç uygulayacaksın. Bu aşamadan sonra eşli denemeye hazır olursun.
Parmak egzersizlerini arada eşlide denemen gerekir.
Bazı arkadaşlara parmak egzersizi yerine, inceden kalına doğru hazırladıkları aparatları kullanmak daha kolay geliyor. Aparatları muma peçete sararak streçliyorlar, yada kumaşı etrafında dolayarak streçliyorlar. Ben kumaşı öneririm. Daha yumuşak. Veya hazır dildolar alabilirsin. İki parmak egzersizinden sonra çapı 12 cm aparatla devam edebilşrsin, yada daha azdan başla gitdikce artdır çapını.
Forumu oku herkesin bir yenme öyküsü var, farklı önerileri var, yardımı olur.
Hangi egzersizi yaparsan yap mutlaka yapman gerekenler
-bol kayganlaştırıcı
-nefes egzersizi
-girişin etrafına daire
-ıkın
Erotik film felan izle öyle yap egzersizler, kuru kuruya da zor oluyor canım!
Yazdıklarım inşallah işine yarar.
Unutduklarım vsrsa arkadaşlar tamamlayabilir.

Erotik film falan izleyip göz zinasına yani büyük günaha girip de imtihanınızı zorlaştırmayın arkadaşlar.Gerek yok öyle şeylere. Erotik film yerine dua ederek Bismillahla Allaha sıgınarak egzersiz ve eşli deneme yapın çooook daha iyi emin olun

Kızlar yenenler bir yardim edin nolur , delirmeme az kaldi. 12 cm aparati yapiyorum sorunsuz, esimleyken duvar hala orda. Bir türlü gecemedik orayi. Hala kasiliyorum. Kas gevsetici emla vs yok yani fayda etmedi bende. Cok yoruldum ve yiprandim artik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…