- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #212.521
Ne aşamadasınız bilmiyorum ama yapılması gereken egzersiz şöyleTmm yarın yardımını bekliyorum o zaman çok teşekkür ederim şimdiden iyi geceler..
Ne aşamadasınız bilmiyorum ama yapılması gereken egzersiz şöyle
1- ayna ile cinsel organını incele. Ikınınca oradaki deliğin genişleyecek. Orda bir boşluk var göreceksin.
2- serçe parmağına biraz kayganlaştırıcı ( krem, zeytinyağı, bebe yağı vs) sür. Sonra parmağını, girişin etrafında, tüy gibi dokunarak bir daire çizdikten sonra ıkın ve bir boğumuna kadar içine al. Önce daire, ıkın ve sonra içine itme. İterken de muma üfler gibi nefesini ver.
3- bunları yapıyorken bacakların kasılıyor ve titriyorsa, kendine telkineyip rahatlamaya çalış. Çünkü korkacak bir şey yok. Korku kafanda sadece. Bacakların kesinlikle gevşemiş olsun. Nefesini al muma üfler gibi üfle, parmağını söylediğim gibi itdir. Önce daire çiz sonra ıkınarak yavaşca içine kaydır. Bu şekilde bir boğum ve yavaş yavaş hepsini alıncaya kadar çalış.
4- serçe parmağınla kolayca yapılabildiğini görünce işaret
parmağına geç. Aynı şeyleri tekrarla.
5- işaret parmağınuda rahatca alabiliyorsan iki parmağa geçiyorsun. Kayganlaştırıcı, nefes egzersizi bunları unutmadan, işaret ve orta parmağınla küs işareti yapıp içine al. rahatlayınca parmağınla içinde makas hareketleri yapıp yanlara basınç uygulayacaksın. Bu aşamadan sonra eşli denemeye hazır olursun.
Parmak egzersizlerini arada eşlide denemen gerekir.
Bazı arkadaşlara parmak egzersizi yerine, inceden kalına doğru hazırladıkları aparatları kullanmak daha kolay geliyor. Aparatları muma peçete sararak streçliyorlar, yada kumaşı etrafında dolayarak streçliyorlar. Ben kumaşı öneririm. Daha yumuşak. Veya hazır dildolar alabilirsin. İki parmak egzersizinden sonra çapı 12 cm aparatla devam edebilşrsin, yada daha azdan başla gitdikce artdır çapını.
Forumu oku herkesin bir yenme öyküsü var, farklı önerileri var, yardımı olur.
Hangi egzersizi yaparsan yap mutlaka yapman gerekenler
-bol kayganlaştırıcı
-nefes egzersizi
-girişin etrafına daire
-ıkın
Erotik film felan izle öyle yap egzersizler, kuru kuruya da zor oluyor canım!
Yazdıklarım inşallah işine yarar.
Unutduklarım vsrsa arkadaşlar tamamlayabilir.
Canım psikolog bana şöyle demişti. Orada penisin gireceği başka yer yok. Yani yanlış yere itme ihtimali yokAslında bende yanlış yere itildigini düşünüyorum ama eşim hayır doğru kaçtığın için olmuyor diyor yanastirmiyorsun diyor ona da çok kızıyorum
İnşallah eşinle olan problemini de çözersin. Üzüldüm sizin için.Dediklerini hemen uygulicam inşallah başarılı olurum nasıl teşekkür etsem bilmiyorum Allah razı olsun
Canım psikolog bana şöyle demişti. Orada penisin gireceği başka yer yok. Yani yanlış yere itme ihtimali yok
Evet o bizde de oluyor malesef gerci ben cok kasiyorum kendimi belki ondandir p..s oraya degil araya dogru gidiyor olmuyorCnm aslında bana deliğe itiyor muş gibi gelmiyor görmeden yapıyor ya sanki tutturamayan gibi geliyor ya da ben öyle hissediyorum bilmiyorum ama mesela 9 cm lik aparat kayıp gidiyor
Ayninsorun bende de var yokmu bunun kolay yolu kac kez denedik.neden boyle..Evet o bizde de oluyor malesef gerci ben cok kasiyorum kendimi belki ondandir p..s oraya degil araya dogru gidiyor olmuyor
Sen eqzersiz yapiyomusun canim ?Herkes yener ben yinee kalırım burdaaa
Canım muhakkak egzersiz yapın ve eşinize de yaptırın. O zaman eşiniz de siz de yönü çok rahat tutturuyorsunuz. Eşinize nasıl egzersiz yapacağını göstermeniz gerekiyorAyninsorun bende de var yokmu bunun kolay yolu kac kez denedik.neden boyle..
Olur canım banada erkadaş lazım!!Herkes yener ben yinee kalırım burdaaa
Sprey şeklinde olanı daha çok öneriyorlar.Emla ile anestol aynı görevi görür mü Acep anestol az uyusturuyor
Saqol canim benim cok tesekkur ederim yorumun icin heralde bu qidisle ole yapcam peki anestol ve sprey kullansam ayni etkiyi qorurmuyum ? Emla cok pahaliiiii
Ben emlati bi eczaneden tek tup olarak aldim 20tl
İnşallah sende bende aşarız :/ Pff ne stresli ne berbat bi durum!!Olur canım banada erkadaş lazım!!
Yapıyorum canım,mumla yapıyorumSen eqzersiz yapiyomusun canim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?