Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım çok mutlu etti bu mesajin veni birilerine umut olabiliyosak yardimci olabiliyosak bundan büyük mutluluk olamaz on yıllk evli olabilrsn ama bu seni sakn yıldrmasn öyle iyi anliyorum ki hepimizin en büyük sıkntsi ertelemek degil mi bi süre sonra buna alisiyoruz zaten ve erteledikce erteliyoruz benim bi yıl dolucak ben hala bi ay önce evlenms gibi davraniyorum cünkü erteledikce zaman kavramibi kaybediyoruz gec kaldigini düsnme sakn dedigm gibi bu site yıllardr var ve okudugunuzda on yıllk evli ciftlerin de yendigini görürsünüz zaman yaş sadece rakamlardan ibaret önemli olan harekete gecebilmek biyerden baslaybilmek ben ve yenen herkes eminim ki harekete gecmeseydik bizim de yıllar sürecekti bu durum yani ilk adimi atip kendine güvendignde egzersize basladignda emin ol artik bu vajinin yarısını başarmıs oluyosn şimdiden tebrikler...[/

Bana özelden yardımcı olur musunuz ...

Bende 3 yillik evliyim sizde yazar misin ozelden nasil yendiniz

Bende 3 yillik evliyim sizde yazar misin ozelden nasil yendiniz
Hangi dualari ne zaman hangi durumda okudunuz yazarmisiniz ozelden

slm kızlar ben yeneli 2 gün oldu buraya da yazmıştım kendimi kuş gii hafif hissedyrm 3 yıl olacak nerdeyse bu dertten şükür kurtuldum.Ne yaptım diye soranlar öncelikle çok dua ettim kimseye anlatamadığım bi sorundu.İlk zamanlar olmayınca kadın doğum doktruna gittim ve bana doktor her şey normal psikolojik olarak rahatlaman gerek demişti.Tabi nerde kafamda büyüdükçe büyüdü denemelerde başarısız olunca artık hayattan soğudum.Ve bi gün bu durumun benim imtihanım olduğunu anladım çok dua ettim bi yandan da evde parmak egzersizleride yaptım oluyodu.Burda sağolsun bir arkadaşın yazısını okudum emla kremle oldu tavsiye edyrm demişti.Bende gittim eczaneden aldım ama tabi onu uygulayacak cesaret 1 hafta sonra geldi ya gine olmazsa vesvesesi beynimi kemiriyordu.2 gün önce abdest aldım ayetel kürsiyi vücuduma okudum emla kremden 3 nohut büyüklüğünde aldım ve tam vajinanın içine sürdüm bu arada eşinizde prezarvtf kullansın krem etkilemesin diye.bayan üstte denemeli başladık ben hiçbir şey hissetmedim bi baktım hafif bi kanamam oldu.Eşimle birbirimize sarılıp ağladık artık oldu diye bu duyguyu hepiniz yaşayın hala Rabbime şükür ediyorum beni bu sıkıntıdan kurtardığı için.Bu mübarek günde hepiniz kurtulun inşallah...

Kizlar bende 6 buçuk ay çektim bu illetten , 3 ay önce yendim çok şükür ve şuan herşey normal,rahatça oluyor yani.. Buraya yazmasam da sürekli takipteyim halâ sizi..Asla umutsuzluga kapilmayin yenmemek gibi bi ihtimal olamaz tek çözüm çok egzersiz yapmak ben buna inaniyorm ben 1 ay egzersiz yaptm ama cok sık yapmıyordm eşim gececiydi o hafta işte inanim gece 1 de başlayip 3 bucuğa kdar hergün egzersiz yaptm o hafta ve hemen ilk denemem de yendim 1 hafta cok yogunlastm ve değdi, ben eşimle psikolaga girmiştim bana kulak çöpüyle deneme yapmami söylemişti eve geldik bebe yagi aldik oturduk yatağa kulak çöpünü deneyecegiz yarim saat kadar baktim sadece öyle asla alamam ben buni dedim eşim de sinirlendi ben hüngür hüngür aglamistm saatlerce bu nasil girsin diye başka bir gün cesaret edip denemistim, yani demek istediğim herkes ayni yollardan geçiyor kimse karamsarliga kapilmasin ben geceleri agliyordum ki nden evlendim evlenmeseydm diye, çünkü yapabileceğime inancim zerre kadar yoktu oysa o kdar doğal ve kolay bir şeymiş ki, ne olur pes etmeyin ve çok Deneyin egzersiz falan yapin bolca ben simdi burda okudukça cok üzülüyorum herkes yensin istiyorm, cok egzersiz yaparak yenmeme gibi bir ihtamal yok bence , ben sadece bebe yagi kullandm ssprey krem vs kullanmadm hiç

Ins
Cok ceseretlendirdiniz beni sayfada bir cok bayan tecrubeleriyle yeni bir umut oldu adetim bitsede denesem yeniden diye sabirsizlaniyorum.. Kandil aksami dualarinizi eksik etmeyin .

aradaşlar bende geçen haftasonu yendim hiç egzersiz yapmadan yendim tabiki egzersizin çok faydası var ama ben beceremedim.Hep eşimle birlikte denemeler yaptık önce başını sokmaya çalıştık ama hiç ilertmeden nefes alıp vererek sonra ona alıştıktan sonra yavaş yavaş ben nefes verirken eşim cm cm itti bu şekilde oldu.Bacaklarımı açamadığım için aşağıda fotosunu yolluyorum bu şekilde pıt diye hemen yarısı giriverdi ve sadece bepanthol kullandık sizde deneyin ve korkmayın en önemli şey kasmamak bunu önlemek içinde nefes alıp vereceksiniz eğer duvar gibi yere geliyorsanız bilinki kendinizi kasıyorsunuz poponuza dikkat edin hep gevşek bırakmaya çalışın.İmkansız diye birşey yok 2 yıl olacak ben evleneli ertelediğim için bu kadar uzun sürdü üstüne düşün pes etmeyin. İçinizdeykende baskı hissederseniz sakın çıkarmayın nefes egzersizine devam edin ayrıca bu pozisyonda yönü çok daha çabuk buluyor.

Ben egzersiz yaparken cok rahat ikiniyorum kegel yapiyorum ve nefes alip veriyorum koordineli sekilde ve cok rahat aluyprum 12 cm aparati. Ama esimleyken ikinamiyorum sanki veya nefes bile alamiyorum esim acele ediyor galiba ben de panikliyorum.. Of

Ben egzersiz yaparken cok rahat ikiniyorum kegel yapiyorum ve nefes alip veriyorum koordineli sekilde ve cok rahat aluyprum 12 cm aparati. Ama esimleyken ikinamiyorum sanki veya nefes bile alamiyorum esim acele ediyor galiba ben de panikliyorum.. Of
Aynıyız gerçekten hepsi erkeklerin suçu ama bizde yavaşız heralde egzersız yapar gibi 1 saat içime almaya çalışırsam adamda bagırır işte

arkadaşlar mecburen sabredecekler başka yolu yok ani hareketler dahada korkmanızı sağlar siz yine şanlısınız bence egzersiz yapabildiğiniz için ben yıllardır birşey sokamadım hatta denemedim bile düzgün.

Aynıyız gerçekten hepsi erkeklerin suçu ama bizde yavaşız heralde egzersız yapar gibi 1 saat içime almaya çalışırsam adamda bagırır işte

Bağırdı mı? benim esim anlayisli oldugu halde ben ölüp bitiyorum sinir bozuklugundan. Bagirsa hic yapamam herhalde. Allah yardimcin olsun. Egzersiz gercekten cok muhim ben ara verdim geriledim o yuzden. Ara vermeden ustune cok dusmek lazim. Ve kegel egzersizi yap unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…