- 14 Eylül 2015
- 562
- 337
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #212.561
Bana özelden yardımcı olur musunuz ...Arkadaşlar psikoloğun bana yaptırdığı egzersizleri bir kaç defa yazmıştım. Aparatlarla 11 12 cm yapıp eşiyle yapmakta zorlananlar var. Çünkü eşinize güvenmiyorsunuz yanlış bir şey yapar diye korkuyorsunuz. Ben kendi iki parmağımı yaptıktan sonra eşimin parmaklarıyla egzersiz yaptım. Bu egzersizin amacı eşin vajina yapısını ve yönünü anlaması ve bizim eşimize güven oluşturmamız. Bir de bu mesele sadece bizim sorunumuz değil. Onların da bu işe dahil olması gerekiyor. Eşinizin iki parmağını da rahat bir şekilde aldıktan sonra penis dokundurma egzersizi yapıyorsunuz. Mesela ben penisten çok korkuyordum bu egzersizle aştım bu durumu. Psikoloğun bunları sırayla vermesinin nedeni aşama aşama ilerlemek ve bu olayı normal hale getirmek. Lütfen söylediklerimi dikkate alın. İsteyen arkadaşlara özelden yardımcı olurum. Yeter ki vazgeçmeyin. Bir de insan bir an önce olsun istiyor. Bende yaşadım. Ama zamanla olacak inanın. Kimsenin elinde sihirli bir değneği yok. Ama bu durumu yenmek bizim elimizde. Rabbim bu mübarek günlerde dualarımızı kabul eder inşallah. Sevgiler
Bende 3 yillik evliyim sizde yazar misin ozelden nasil yendinizSelamun aleykum arkadaşlar mart ayında yendim ben yardım etmek istiyorum 6 yıllık evliyim cesaretli olun hepsi vesvese bu hastalık şeytanın bi oyunu ben dualarla yendim rabbime dayanarak la havle çekerek bu sene bilinclendim aileyi olmayı eşime karşı sorumluluklarimi erkekler için cinsellikgin ilk sırada olduğunu soru sorabilirsiniz benim için hayaldi gerçek oldu 6 yıl dilekolay tamamen sizin gerçekten istemenize bağlı buna inanın
Bende 3 yillik evliyim sizde yazar misin ozelden nasil yendiniz
Hangi dualari ne zaman hangi durumda okudunuz yazarmisiniz ozeldenSelamun aleykum arkadaşlar mart ayında yendim ben yardım etmek istiyorum 6 yıllık evliyim cesaretli olun hepsi vesvese bu hastalık şeytanın bi oyunu ben dualarla yendim rabbime dayanarak la havle çekerek bu sene bilinclendim aileyi olmayı eşime karşı sorumluluklarimi erkekler için cinsellikgin ilk sırada olduğunu soru sorabilirsiniz benim için hayaldi gerçek oldu 6 yıl dilekolay tamamen sizin gerçekten istemenize bağlı buna inanın
Hangi dualari ne zaman hangi durumda okudunuz yazarmisiniz ozelden
Cok ceseretlendirdiniz beni sayfada bir cok bayan tecrubeleriyle yeni bir umut oldu adetim bitsede denesem yeniden diye sabirsizlaniyorum.. Kandil aksami dualarinizi eksik etmeyin .Canım çok mutlu etti bu mesajin veni birilerine umut olabiliyosak yardimci olabiliyosak bundan büyük mutluluk olamaz on yıllk evli olabilrsn ama bu seni sakn yıldrmasn öyle iyi anliyorum ki hepimizin en büyük sıkntsi ertelemek degil mi bi süre sonra buna alisiyoruz zaten ve erteledikce erteliyoruz benim bi yıl dolucak ben hala bi ay önce evlenms gibi davraniyorum cünkü erteledikce zaman kavramibi kaybediyoruz gec kaldigini düsnme sakn dedigm gibi bu site yıllardr var ve okudugunuzda on yıllk evli ciftlerin de yendigini görürsünüz zaman yaş sadece rakamlardan ibaret önemli olan harekete gecebilmek biyerden baslaybilmek ben ve yenen herkes eminim ki harekete gecmeseydik bizim de yıllar sürecekti bu durum yani ilk adimi atip kendine güvendignde egzersize basladignda emin ol artik bu vajinin yarısını başarmıs oluyosn şimdiden tebrikler...[/
Dün geceden olmadı yok hiç esnemiyo orasi bence, esnese olurdu girmek isteyince acıyor
Esnemekten kasıt içerde genişliyor gelincik egzersizlere devam ederiz bugun kandil bide Allah affetsin hayattan yıldık
aradaşlar bende geçen haftasonu yendim hiç egzersiz yapmadan yendim tabiki egzersizin çok faydası var ama ben beceremedim.Hep eşimle birlikte denemeler yaptık önce başını sokmaya çalıştık ama hiç ilertmeden nefes alıp vererek sonra ona alıştıktan sonra yavaş yavaş ben nefes verirken eşim cm cm itti bu şekilde oldu.Bacaklarımı açamadığım için aşağıda fotosunu yolluyorum bu şekilde pıt diye hemen yarısı giriverdi ve sadece bepanthol kullandık sizde deneyin ve korkmayın en önemli şey kasmamak bunu önlemek içinde nefes alıp vereceksiniz eğer duvar gibi yere geliyorsanız bilinki kendinizi kasıyorsunuz poponuza dikkat edin hep gevşek bırakmaya çalışın.İmkansız diye birşey yok 2 yıl olacak ben evleneli ertelediğim için bu kadar uzun sürdü üstüne düşün pes etmeyin. İçinizdeykende baskı hissederseniz sakın çıkarmayın nefes egzersizine devam edin Eki Görüntüle 1854447 ayrıca bu pozisyonda yönü çok daha çabuk buluyor.
Aynıyız gerçekten hepsi erkeklerin suçu ama bizde yavaşız heralde egzersız yapar gibi 1 saat içime almaya çalışırsam adamda bagırır işteBen egzersiz yaparken cok rahat ikiniyorum kegel yapiyorum ve nefes alip veriyorum koordineli sekilde ve cok rahat aluyprum 12 cm aparati. Ama esimleyken ikinamiyorum sanki veya nefes bile alamiyorum esim acele ediyor galiba ben de panikliyorum.. Of
Aynıyız gerçekten hepsi erkeklerin suçu ama bizde yavaşız heralde egzersız yapar gibi 1 saat içime almaya çalışırsam adamda bagırır işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?