- 7 Aralık 2015
- 112
- 49
- 18
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #212.601
Hyr cnm zar korkusu falan degil iliskiye girdim diyorum iki kere gitgel falan da oldu o kadar dilator de calistim zarim esnedi bnm onda sikinti yok...gitgelde hafif aci oluyo baski gibi...yani ne zaman normale donecek onu merak ediyorum buna bike cok sukur omuzlarimdan yuk kalkti en azindan artik penisin kolayca girdigni gordum kayganken...bunu hic yasamamistim..ama imhala korkum var mesela gun boyu aksami dusunurken bile hafif popo kaslarim kasiliyo agriyo artik ama egzersizimi yapinca iliski kolay oluyo...ne zaman normal olur kiKizlar korkumuz kizlik zari acisi korkusuysa emla kullandiktan sonra aci kalmadiqi icin iliskiye cok rahat qirilir ama problem kasmaksa psikolojikse ona emla falan hicbisey yapamaz kizlik qitsede aci olmasada kasilirsin qene olmaz iliski ben burfan bunlari oqrendim :):)
Hmm anladim canim bide emla olmadan dene bakalim kasil ya nolacak sanki zamanla alisir bikac aya normale donersin bence Allah'in izniyle :)Hyr cnm zar korkusu falan degil iliskiye girdim diyorum iki kere gitgel falan da oldu o kadar dilator de calistim zarim esnedi bnm onda sikinti yok...gitgelde hafif aci oluyo baski gibi...yani ne zaman normale donecek onu merak ediyorum buna bike cok sukur omuzlarimdan yuk kalkti en azindan artik penisin kolayca girdigni gordum kayganken...bunu hic yasamamistim..ama imhala korkum var mesela gun boyu aksami dusunurken bile hafif popo kaslarim kasiliyo agriyo artik ama egzersizimi yapinca iliski kolay oluyo...ne zaman normal olur ki
Ben egzersizlerimi de elmayla yapıyordum çok rahat alabiliyorsun herşeyı ama sürmeyince korkuyorsun olmayacak diye biz aslında kafamızda büyütüyoruz ilişki oncesinde kayması için içinin kaygan olması lazım bunun içinde ön sevişme uzun tutulmalı yoksa herkes bunlarla yapmıyor brnim en yakın arkadaşım benden 1 ay sonra evlendi ve kız adamın üzerine kendi oturmuş zevkten uçtum falan yazmış brnce bunlar insan degil yada biz çok aşırı muhafazakar takılıyoruz
Kişiden kişiye değişir sanırım. Zevk almadan yaparsan her zaman rahatsız eder ama. Ön sevişmeyi uzun tutmalısınız.Insallah duzelir o kadar agladim kotu zamanlar gecirdimki bu sebepten...bu yaz 2 yil olacak evleneli..artik hersey normale donsun istiyorum..dunden once olmustu 2.iliskim aslinda bu gece de yapacaktim ama esim kadir gecesi ibadet etcez yarin yapariz falan dedi...gunduz de oruc oluyoz aksama kadar heycanim devam ediyo bakalim kac iliskide alisacaz iyice :)
Bilmiorum denesek mi...Bu emla krem baya ise yarıyor galiba ne dersiniz egzersiz yapımda p... yapamayan arkadaşlarım denesek mi
Sana katılıyorum ilk gece hazırlamadan direkzorladi benim eşim de korku tam olarak orada başladı.hepsi bence de onların suçu .ki hala beni oksa diye adama yalvarıyorum ki ben hep okşarm sanki kadın o .o huyu beni deli ediyorEn nefret ettiğim bölüm işte. Kaderimizse çekeriz gibi çilekeş bi cevap vermek istiyorum. Çünkü adamlar adam degil kimse kusura bakmasın insan olsunlar azcık kadını rahatlatmayan erkege bir şey yok. Arkadaşlar gidin eşlerinizle konuşun korkunuzu bir antrenör gibi koç gibi lider gibi yönetmeyi bilsinler. Canımızın tatlılığı da var işte ama zevkten kuduran bir kadın sonucunu düşünmeyerek kahraman olmak istemez mi? Bu adamlar bizi tahrik edemiyor dertleri sadece girmek bende pes etmek üzereyim önce anlayışlı olmayı bilsinler
Vajinismus olmamıza sebep olarak onların aceleciliği ve sabırsızlıgı eeen onemlisi kadını bir araç olarak görüyorlar ben 5 yıl sevgiliyken kıçımda dolanıyordu evleneli 2 ay oldu sanki sanki beni seven adam gitti hiç sevgiyle yaklaşmıyor biz incelik bekliyoruz onlarda katlanmamızı keyiflerini yapmamızı bekliyor ona herşeyin yatak olmadıgını ispatlayacagım egzersizlerle herkes erkek yatakta mutluysa kadına her zman kraliçe gibi davranır der eee bizde insanız bizde mutlu olmadan nasıl sabır gösterelim? Kral gibi davranalım onlar köle gibi davransın adalet mi bu. Kadındır bu ya duygusal olacak tabiki memnun et saygını koru tek kişinin imtihanı degil bu ama yok agalara hizmet et sülalesine hizmet et ailesine laf etme kıçında köpek olSana katılıyorum ilk gece hazırlamadan direkzorladi benim eşim de korku tam olarak orada başladı.hepsi bence de onların suçu .ki hala beni oksa diye adama yalvarıyorum ki ben hep okşarm sanki kadın o .o huyu beni deli ediyor
Ben gittigidiyordan almıştım 60 lira 4boy.Ben kendimi herzaman hazir hissediyorum :) insaAllah ozamn bende kalinlastirarak baslayim okadar parayi vercek durumum yok suan
Hislerime tercüman oldun,kırılan dökülen yüreğimizi nasıl onaracağız.açtıkları yaraları nasıl kapatacağız.Okadar yıpratıcı bi süreç ki artık pes ettim hiç bişe yapasım gelmiyor kendim için..hergün yeni bi korkuyla uyanmaktan yoruldum artık..üç buçuk yıldır bi gece bile huZurlu uyumadım,huzurlu uyanmadım.evcilik oynarken en ağır rolleri bana yükledi herkes,eşime kırgın kızgın öfkeliyim herşey için..beni kendinden bile koruyamadığı için anasını danasını bırak...Vajinismus olmamıza sebep olarak onların aceleciliği ve sabırsızlıgı eeen onemlisi kadını bir araç olarak görüyorlar ben 5 yıl sevgiliyken kıçımda dolanıyordu evleneli 2 ay oldu sanki sanki beni seven adam gitti hiç sevgiyle yaklaşmıyor biz incelik bekliyoruz onlarda katlanmamızı keyiflerini yapmamızı bekliyor ona herşeyin yatak olmadıgını ispatlayacagım egzersizlerle herkes erkek yatakta mutluysa kadına her zman kraliçe gibi davranır der eee bizde insanız bizde mutlu olmadan nasıl sabır gösterelim? Kral gibi davranalım onlar köle gibi davransın adalet mi bu. Kadındır bu ya duygusal olacak tabiki memnun et saygını koru tek kişinin imtihanı degil bu ama yok agalara hizmet et sülalesine hizmet et ailesine laf etme kıçında köpek ol
Layıgınnnn= Sen daha kadın olamadın, güçlü degilsin, çocuksun, aglaksın bunları nasıl unutucaz? Bu ruhsal etkiyi nasıl yok edicez?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?