Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben egzersizlerimi de elmayla yapıyordum çok rahat alabiliyorsun herşeyı ama sürmeyince korkuyorsun olmayacak diye biz aslında kafamızda büyütüyoruz ilişki oncesinde kayması için içinin kaygan olması lazım bunun içinde ön sevişme uzun tutulmalı yoksa herkes bunlarla yapmıyor brnim en yakın arkadaşım benden 1 ay sonra evlendi ve kız adamın üzerine kendi oturmuş zevkten uçtum falan yazmış brnce bunlar insan degil yada biz çok aşırı muhafazakar takılıyoruz

Vajinismusu yenip normal iliskiye donebilenler lutfen yardim etsinler ne zaman yoluna girer hersey...ben iki kere yaptim evet mutluluktan agladim...ama hala yapamayacakmisim gnmbi geliyo...gun asiri yapmak istiyorum tahris etmemek icin ama hala korkuyorum cok

Kizlar korkumuz kizlik zari acisi korkusuysa emla kullandiktan sonra aci kalmadiqi icin iliskiye cok rahat qirilir ama problem kasmaksa psikolojikse ona emla falan hicbisey yapamaz kizlik qitsede aci olmasada kasilirsin qene olmaz iliski ben burfan bunlari oqrendim :):)

Hyr cnm zar korkusu falan degil iliskiye girdim diyorum iki kere gitgel falan da oldu o kadar dilator de calistim zarim esnedi bnm onda sikinti yok...gitgelde hafif aci oluyo baski gibi...yani ne zaman normale donecek onu merak ediyorum buna bike cok sukur omuzlarimdan yuk kalkti en azindan artik penisin kolayca girdigni gordum kayganken...bunu hic yasamamistim..ama imhala korkum var mesela gun boyu aksami dusunurken bile hafif popo kaslarim kasiliyo agriyo artik ama egzersizimi yapinca iliski kolay oluyo...ne zaman normal olur ki

Sık sık ilişkiye girmek gerekiyor sanırım. Bende daha yeni yendim. Daha önce yenenlere sormak gerek ama herhalde 2 ay gibi bir sürede normalleşir

Hmm anladim canim bide emla olmadan dene bakalim kasil ya nolacak sanki zamanla alisir bikac aya normale donersin bence Allah'in izniyle :)

Insallah duzelir o kadar agladim kotu zamanlar gecirdimki bu sebepten...bu yaz 2 yil olacak evleneli..artik hersey normale donsun istiyorum..dunden once olmustu 2.iliskim aslinda bu gece de yapacaktim ama esim kadir gecesi ibadet etcez yarin yapariz falan dedi...gunduz de oruc oluyoz aksama kadar heycanim devam ediyo bakalim kac iliskide alisacaz iyice :)

Adam isini biliyormus sanirim. Bir de iste biz boyleyiz yani ne kadar hazir olsak da o anda penisi farkedip, hissedip kasinca kendimizi islaklik kalmiyor gidiyor. Biz kasmamayi da öğrenmeliyiz iste. Paniklemeyip sadece o ana odaklanmak lazim ..

Kişiden kişiye değişir sanırım. Zevk almadan yaparsan her zaman rahatsız eder ama. Ön sevişmeyi uzun tutmalısınız.

Kızlar selamın aleyküm bu gece Allah rızası için birbirimize dua edelim biz ve bizim gibilerin Rabbim yüzünü güldürsün şu sıkıntıyı atlatalim bizde KADIN olalım ve KADIN gbi hissedelim . Huzurlarınızda evlatlarımızı kulaklarımiza almanın hayalini kurmaktan korkmayalım yada yakin arkadaşlarımızin hamilelik haberlerini alınca oturup ağlamayalım rüyalarımiza girmesin bu kabus bitsin artık. İsimlerimizle dua edelim birbirimize hadi kızlar Allaha kalkan eller geri çevrilmez bi gecemizi feda edip hem kendiniz iÇin hemde hepimiz için Allah şimdiden kabul etsin

Arkadaşlar epeydir gitemiyom,bizde pek gelişme yok hala penşs alamıyom, geçen eltimler bizde kaldı kocamla seslerini duyduk ağladım resmen nie yapamıyom siye , kocamda artık cephe almaya başladı hiç yapmayan adam mastürbasyona başldı nabcam bilmiyom allah eızası için dua edelim birbirimize bu mübarek günlerde

En nefret ettiğim bölüm işte. Kaderimizse çekeriz gibi çilekeş bi cevap vermek istiyorum. Çünkü adamlar adam degil kimse kusura bakmasın insan olsunlar azcık kadını rahatlatmayan erkege bir şey yok. Arkadaşlar gidin eşlerinizle konuşun korkunuzu bir antrenör gibi koç gibi lider gibi yönetmeyi bilsinler. Canımızın tatlılığı da var işte ama zevkten kuduran bir kadın sonucunu düşünmeyerek kahraman olmak istemez mi? Bu adamlar bizi tahrik edemiyor dertleri sadece girmek bende pes etmek üzereyim önce anlayışlı olmayı bilsinler

Sana katılıyorum ilk gece hazırlamadan direkzorladi benim eşim de korku tam olarak orada başladı.hepsi bence de onların suçu .ki hala beni oksa diye adama yalvarıyorum ki ben hep okşarm sanki kadın o .o huyu beni deli ediyor

Vajinismus olmamıza sebep olarak onların aceleciliği ve sabırsızlıgı eeen onemlisi kadını bir araç olarak görüyorlar ben 5 yıl sevgiliyken kıçımda dolanıyordu evleneli 2 ay oldu sanki sanki beni seven adam gitti hiç sevgiyle yaklaşmıyor biz incelik bekliyoruz onlarda katlanmamızı keyiflerini yapmamızı bekliyor ona herşeyin yatak olmadıgını ispatlayacagım egzersizlerle herkes erkek yatakta mutluysa kadına her zman kraliçe gibi davranır der eee bizde insanız bizde mutlu olmadan nasıl sabır gösterelim? Kral gibi davranalım onlar köle gibi davransın adalet mi bu. Kadındır bu ya duygusal olacak tabiki memnun et saygını koru tek kişinin imtihanı degil bu ama yok agalara hizmet et sülalesine hizmet et ailesine laf etme kıçında köpek ol
Layıgınnnn= Sen daha kadın olamadın, güçlü degilsin, çocuksun, aglaksın bunları nasıl unutucaz? Bu ruhsal etkiyi nasıl yok edicez?

Şunu soruyorum kendime mecburmuyuz, bunlara, niçin hayatımuza yeni yön veremiyoruz. Böyle erkeklerle bu sorunlar hep yaşanacak. Asla tutumları değişmeyecek. ülkemizde kadınların cinselliği sevmemesi bu sebepten yaygın işte. İnsan bir kendini yetiştirir ya!

Hislerime tercüman oldun,kırılan dökülen yüreğimizi nasıl onaracağız.açtıkları yaraları nasıl kapatacağız.Okadar yıpratıcı bi süreç ki artık pes ettim hiç bişe yapasım gelmiyor kendim için..hergün yeni bi korkuyla uyanmaktan yoruldum artık..üç buçuk yıldır bi gece bile huZurlu uyumadım,huzurlu uyanmadım.evcilik oynarken en ağır rolleri bana yükledi herkes,eşime kırgın kızgın öfkeliyim herşey için..beni kendinden bile koruyamadığı için anasını danasını bırak...

Ah kızlar ah bende sizin gibiyim. Ben vajiyi yendim. Gecelerimiz çok iyi eşim halinden gayet memnun ama gel gör ki bi incelik bi Kibarlık yok. Sadece yatakta özen gösteriyor bana. Onun dışında ne evin içinde ne başkalarının yanında hiç bir güzelliğini göremedim bende 2 aylık evliyim ama ruhsal olarak tam bi bulanımın eşiğindeyim. Bi bakış atsa kalbimi fethedecek biliyorum ama sanki benimle zorla evlenmiş gibi davranması beni öldürüyor. 3 yıl gezdik tozduk. Bi kere elimi bırakmadı gözünü gözümden çekmedi. Şimdi nerdeyse umrunda değilim. Aslında öyle değil umrundayım biliyorum ama görmek istiyorum o da göstermiyor. Sanki tepesine çıkıcam. Başkalarından çekiniyor. Bana yatakta olduğu gibi dışarda ya da evin içinde davranamıyor nasıl aşıcaz bu sorunu bilmiyorum. Karşıma alıp konuştum cok da güzel dinledi ertesi gün kendimi özel hissediyim die yemeğe de götürdü. Biraz sahilde falanda gezdik ama bitti eve girince yine pcyi açıp işlerinin başına döndü isi bitince tvye geçti falan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…