Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Benm eşimde acele ediyor sert sert bastırıyor girsin diye öyle olmaz diyorum anlamıyor nasıl olcak ya diyor

Aynen birden sert bastiryor benimki de yavas yavas milim milim yapacaksin diyorum ama yine de birden yaparsa olacak saniyor herhalde. Allah eslerimize sabir versin ve bizi anlasinlar tek dilegim bu.

Canlarım lütfen olumsuz cümleler kurmayın. İnanın bende sizin gibiydim. Hiç yenemeyeceğim diyordum. Ve en korkak benim diyordum. Sonuçta dermanı olan bir dert. Allah başka bir dert vermesin. Bugün Kadir gecesi dua edelim. Hepinizin Kadir gecesi mübarek olsun

Bazen ne cektim yeter diyorum sonra dermansiz hastaliklari düşünüyorum Allah dermansiz dert vermesin. Bizlere de bir an evvel kolayca yenebilmeyi nasip etsin.
aminnn evet dermansız dert vermesin rabbimm. bu arada herkesin kadir gecesi mübarek dualarımız da kabul olur inşallah... sevgilerrr

Allah'im bu dilator setler nasil pahali yaaa
Canım bosa para verme bence burdaki arkadaslarn cogu benim gibi evde hazirliyo aparatini ben ince ve kalin mumlarla calstim peceteyle sarp zaten ilerliyosun bazilari rimel ve kaleme kumas sariyo bosuna dilatör setine para verme derim

Canım bosa para verme bence burdaki arkadaslarn cogu benim gibi evde hazirliyo aparatini ben ince ve kalin mumlarla calstim peceteyle sarp zaten ilerliyosun bazilari rimel ve kaleme kumas sariyo bosuna dilatör setine para verme derim
Ewet canim bende okudumda qenelde mumu kalinlastirmislar tesekkur ederim.InsaAllah tez zamanda qecer bu skntimiz :) peki bisey sorcam hic eqzersiz yaadan uqrassam olmaz mi ? 2 parmskta sknti yok direk denemeye qecebilirmiyim ?

Ewet canim bende okudumda qenelde mumu kalinlastirmislar tesekkur ederim.InsaAllah tez zamanda qecer bu skntimiz :) peki bisey sorcam hic eqzersiz yaadan uqrassam olmaz mi ? 2 parmskta sknti yok direk denemeye qecebilirmiyim ?
Kendini hazır hissediyorsan geç. Hazır hissetmekde bayağı yol kateddiğini gösterir.

Allah'im bu dilator setler nasil pahali yaaa

Canım evet pahalı gerçekten ben 210 liraya almıştım. Ama cok memnun kaldım açıkçası 6 tane boyutu vardı. Ve ancak oyle ilerleme kaydedebildim. Tabi ki herkes almak zorunda degil ama benim gibi bir usengec icin cok iyi oldu :) ben bir de mum denemistim ama olmamıştı dilatorle cok zorlanmadim

Merhaba, Nerden satın aldınız?
erer

Ben dilatorlerle calistim snra 2 kez de esimle birlikte olabildim..iliskim su sekilde oldu: vajinama bir miktar emla surdum biraz bekledim uyustuktan snra dilatorlerime bepantol surerek calistim..en buyuk dilatoru bi iki kez sokup cikardiktan snra esimle denedik ve oldu...ilk iliskim asiri rahat oldu anlamadim bile...2.de emlayi biraz azaltmistim biraz kasildim ve gitgelde baski hissettim ama dayandim...tecruneli arkadaslar lutfen yardimci olsunlar yendim sayilir mi bundan snra napicam...hala korkmuyo degilim iliskiden...ve bepantol surmesem asla kendikendine dogal olarak olmayacak gbi geliyo bana....ama kremleri de bi sekilde birakmam lazim vunku esim oenisine bisey surdurtmuyor ve hu yizden prezervatif takiyor...ben hep boyle devam edersem hamile kalamam.....lutfen yardimci olun arkadaslen cok sunu merak ediyorum vajiyi yenen bir kadin yaklasik ne kadar sure snra normal bir kadin gbi iliskiye girer....yada hep bu kasilmalar korkmalar az da olsa devammi eder ..biz de normal bi kadin olabiliyomuyuz lutfen yenenler yardim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…