- 7 Aralık 2015
- 112
- 49
- 18
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #212.581
Benm eşimde acele ediyor sert sert bastırıyor girsin diye öyle olmaz diyorum anlamıyor nasıl olcak ya diyor
ne çektik beee
aminnn evet dermansız dert vermesin rabbimm. bu arada herkesin kadir gecesi mübarek dualarımız da kabul olur inşallah... sevgilerrrBazen ne cektim yeter diyorum sonra dermansiz hastaliklari düşünüyorumAllah dermansiz dert vermesin. Bizlere de bir an evvel kolayca yenebilmeyi nasip etsin.
Canım bosa para verme bence burdaki arkadaslarn cogu benim gibi evde hazirliyo aparatini ben ince ve kalin mumlarla calstim peceteyle sarp zaten ilerliyosun bazilari rimel ve kaleme kumas sariyo bosuna dilatör setine para verme derimAllah'im bu dilator setler nasil pahali yaaa
Ewet canim bende okudumda qenelde mumu kalinlastirmislar tesekkur ederim.InsaAllah tez zamanda qecer bu skntimiz :) peki bisey sorcam hic eqzersiz yaadan uqrassam olmaz mi ? 2 parmskta sknti yok direk denemeye qecebilirmiyim ?Canım bosa para verme bence burdaki arkadaslarn cogu benim gibi evde hazirliyo aparatini ben ince ve kalin mumlarla calstim peceteyle sarp zaten ilerliyosun bazilari rimel ve kaleme kumas sariyo bosuna dilatör setine para verme derim
Kendini hazır hissediyorsan geç. Hazır hissetmekde bayağı yol kateddiğini gösterir.Ewet canim bende okudumda qenelde mumu kalinlastirmislar tesekkur ederim.InsaAllah tez zamanda qecer bu skntimiz :) peki bisey sorcam hic eqzersiz yaadan uqrassam olmaz mi ? 2 parmskta sknti yok direk denemeye qecebilirmiyim ?
Allah'im bu dilator setler nasil pahali yaaa
ererCanım evet pahalı gerçekten ben 210 liraya almıştım. Ama cok memnun kaldım açıkçası 6 tane boyutu vardı. Ve ancak oyle ilerleme kaydedebildim. Tabi ki herkes almak zorunda degil ama benim gibi bir usengec icin cok iyi oldu :) ben bir de mum denemistim ama olmamıştı dilatorle cok zorlanmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?