Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Olsun canım umut var yine. Yatakda iyi, üzülüp yemeğede götürmüş. Seninki yontulmaya müsait bir kütük!! Devammmm.

bende bi kac kere alt komsumuzun seslerini duymustum o kadar korkuyodum ki bi gun esim uyanik olursada duyarsa diye kizlar evet eslerimiz bizim skntımızı bilmiyolar goz ardi ediyolar bazilari umursamiyolar...... bunlar boyle uzayip gider nasil biz toplum kulturumuzden bu sorunla basbasaysak onlarda yine ayni bizi bu soruna iten kulturle yetistirildiler evet hepsi ayni deil bazisi biraz daha sorunumuzu anlamaya acik bazisi tamamen kendini soyutluyo evet onlarada aslinda cok buyuk gorev dusuyo ama yalniz miyiz cogumuz evet bende cok zaman umutsuzluga dustum asla basaramicam dedim halada basarmis degilim ama artik inancim var biz inandigimiz zaman yapamicagimiz bisede yok kimse esiniz bile davranislariyla sizi yildirmasin bu problemi onlar icin degil kendiniz icin cozun kendimiz icin cozelim

Kızlar bence kültürden oluyor aslında ne kadar ilgiye sevgiye açız bunu farkettim onlarda aşırı sevgi görmek istiyorlar sanıırm birde biz normal kadınlara göre biraz daha kırılganız çünkü içimizde bir sürü başarısızlıklar ve olumsuzluklar var bende artık eşimle ilgilenmeyi bırakıp bir süre onun gibi takılmaya ilgisiz davranmaya o evdeyken kendimi başka şeylere vermeye çalışıcam çünkü fazla ilgi toto kaldırıyor eger umursarsa farkına da varırsa kendi gelsin yanıma rahatsızlığını dile getirmeye diye düşünüyorum. Birde abim den öğrenmiştim kendi halindeki kadın erkegi daha çok cezbediyor dedi huzurdan hoşlanır erkek dediğin dedi evin idaresi bende mesela bunlarla bile onun ilgilenmesini istedi herşeyi fazlaca takıyoruz erkekler düz mantıkta düşünüyor evinde misin yuvan da birlikte yaşıyormusun bir şeye ihtiyacın varmı onların sorunu bu herkes romantizme deliler gibi düşmüyor geçim derdine düşenimi ararsın iş stresi uykusuzluk onlar için herşey sorun ve daima yorganlar. Dinlenme payını da kendilerince tv de telefonda pc de buluyorlar. Halbuki biz kocamızın yanında diz dize göz göze olarak dinleniyoruz çünkü biz duygusal olarak hep ilgiye açız ama onlar boyle degil. Boyle değillerse bence biz boyle davranarak ilgiye alıştırıp elimizi çektikten sonra onlar bizi arıyor konumuna geliyorlar. Bir nevi tokatlama ve kendimizi özletmeliyiz. Kendi prensiplerimiz olmalı kendi yaşayış biçimimiz olmalı onlara ev arkadaşımız gibi davrandıgımızda herşey farklı olabiliyor deneyerek görebilirsiniz. :)

Ah monalazom keşke dediğin gibi olsa. Yontulmaya hazır kütük olsa da yontsam. Bir de bu uzak durma meselesi ben yapamıyorum ya bi evin içinde onu umursamadan duramıyorum. Hele ki evde ondan başka uğraşım yokken. Isim baslasa da şöyle kendimi azcık ise güce versem aekadaslarla falan takilsam belki olur ama o eve gelmeden ben onu özlüyorum yaa 2 dk cık yanında oturuyum die yemekten sonra bulaşığı bile kaldırmıyorum bazen

Al benden de o kadar benmkide birak sofrayi gel yanimda otur sonra kaldirirsin diyo demesinede ben yaninda oturcam o da tlfnda oyun oynicak bende buna sinir oluyorum madem yaninda istyosun azcik benim gonlumu yap be adam annemin bi lafi vardir hem seyim seyde hem canim cennette istyosun diye bu lafi soyleyincede gulesim gelir hep :) benimkide o hesap hem yaninda oturcam o da oyununu oynicak kendime ugraslar bulayim onunla ilgilenmiim dedigim zamanlardada trip yapiosun bana diyo napim yakinlik gosterim istyosun o zaman bende ileri gitmek istyorum olmayincada moralimiz bozuluyo bu sekilde tlfnda oyunla kendimi oyaliyorum diyo her muhabbet vajiye cikiyo anlayacaginiz

Allah'im neler duyuyorum !!! Kizlar bole konusmayin yaaaa korkutuyosunuz beni surda duqunume 5 qun kaldi ayni ewin icine qirince bende bunlarimi yasicam

Benim eltim de eşinin sürekli bilgisayar oyunu oynamasından şikayetciydi. Bir gün sıkıldım, sen hep bilgisayar başındasın, ben komşuya laflamaya gidiyorum demiş. Kaynımda panikle "dur gitme tamam demiş ve laptop kucağında eltime doğru dönerek o şekilde oyununa devam etmiş.

Evet ben bizzat deniyorum ve görüyorum. Siz soğuyunca onlar daha yapacağımyakınlaşıyor.

İşe başlayınca daha iyi olur, ikiniz içinde.

Ya oyuna oyle bi daliyolar ki bise soruyorum 3 4defa tekrarliyorum bi gun meyve istyodu duymamazliktan geldim 3 4 sefer soyledi sonra kizdi dedim ne kiziyosun ki ben hergun sana sorularimi surekli tekrar tekrar soruyorum hic kizdim mi sana her seferinde askim diye diye soruyrm sen bi sefer yaptim hemen kopurdun dedim tamam askim haklisin o an hak verir sonra ayyynen devam su vajiyi bi hallediyim o telefonu camdan asagi firlaticam cunku oyun icin bahanesi kalmicak en cok istedgm seylerden bitanesi bu

Su mubarek gunde hakkini yemiyim benim tek skntım oyunla gecirdigi vakit onun disinda her istedigimi yapmaya calisir gitmek istedigim her yere gonderir skntı cikarmaz huysuzluk yapmaz evlenmeden once cok kiskancti gidip gelme saatlerime gittigim yerlere hep sorun cikartirdi evlennce cok kavga ederiz bu yuzden diye dusunurdum ama evlennce olumlu yonde degisti daha ilimli biri haline geldi oyunada bahanesi kafasini dagitiyomus bu sekilde problemimizi daha az dusunuyomus cozume ulastgmzda bahanesi kalmicak o zaman devam ederse seyreyle gurultuyu beni kimse tutamaz

Agzina saglik canm tam benim demk istediklerimi demissin geecekten buna bende katiliyorum

Kızlar yenemeyenlere sorcam kocanız nasıl tatmin oluyo ya bizimki mastürbasyona başladı iyice ktü oluyom ben

Aynen öyle ya. Cok guzel bir gecelik al giy mesela. Hareketlerinle onu istedigini hissettir, bu erkegi cok tahrik eden bir sey. Sen baslat iliskiyi. Ve iliski sirasinda aktif olabildiginkadar olmaya calis. Onu da katmaya calis hatta. Bilmiyotum ben icgudusel olarak boyle yaptim hep esim de hep tatmin oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…