- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #212.621
Olsun canım umut var yine. Yatakda iyi, üzülüp yemeğede götürmüş. Seninki yontulmaya müsait bir kütük!! Devammmm.Ah kızlar ah bende sizin gibiyim. Ben vajiyi yendim. Gecelerimiz çok iyi eşim halinden gayet memnun ama gel gör ki bi incelik bi Kibarlık yok. Sadece yatakta özen gösteriyor bana. Onun dışında ne evin içinde ne başkalarının yanında hiç bir güzelliğini göremedim bende 2 aylık evliyim ama ruhsal olarak tam bi bulanımın eşiğindeyim. Bi bakış atsa kalbimi fethedecek biliyorum ama sanki benimle zorla evlenmiş gibi davranması beni öldürüyor. 3 yıl gezdik tozduk. Bi kere elimi bırakmadı gözünü gözümden çekmedi. Şimdi nerdeyse umrunda değilim. Aslında öyle değil umrundayım biliyorum ama görmek istiyorum o da göstermiyor. Sanki tepesine çıkıcam. Başkalarından çekiniyor. Bana yatakta olduğu gibi dışarda ya da evin içinde davranamıyor nasıl aşıcaz bu sorunu bilmiyorum. Karşıma alıp konuştum cok da güzel dinledi ertesi gün kendimi özel hissediyim die yemeğe de götürdü. Biraz sahilde falanda gezdik ama bitti eve girince yine pcyi açıp işlerinin başına döndü isi bitince tvye geçti falan....
Arkadaşlar epeydir gitemiyom,bizde pek gelişme yok hala penşs alamıyom, geçen eltimler bizde kaldı kocamla seslerini duyduk ağladım resmen nie yapamıyom siye , kocamda artık cephe almaya başladı hiç yapmayan adam mastürbasyona başldı nabcam bilmiyom allah eızası için dua edelim birbirimize bu mübarek günlerde
Benim eltim de eşinin sürekli bilgisayar oyunu oynamasından şikayetciydi. Bir gün sıkıldım, sen hep bilgisayar başındasın, ben komşuya laflamaya gidiyorum demiş. Kaynımda panikle "dur gitme tamam demiş ve laptop kucağında eltime doğru dönerek o şekilde oyununa devam etmiş.Al benden de o kadar benmkide birak sofrayi gel yanimda otur sonra kaldirirsin diyo demesinede ben yaninda oturcam o da tlfnda oyun oynicak bende buna sinir oluyorum madem yaninda istyosun azcik benim gonlumu yap be adam annemin bi lafi vardir hem seyim seyde hem canim cennette istyosun diye bu lafi soyleyincede gulesim gelir hep :) benimkide o hesap hem yaninda oturcam o da oyununu oynicak kendime ugraslar bulayim onunla ilgilenmiim dedigim zamanlardada trip yapiosun bana diyo napim yakinlik gosterim istyosun o zaman bende ileri gitmek istyorum olmayincada moralimiz bozuluyo bu sekilde tlfnda oyunla kendimi oyaliyorum diyo her muhabbet vajiye cikiyo anlayacaginiz
Evet ben bizzat deniyorum ve görüyorum. Siz soğuyunca onlar daha yapacağımyakınlaşıyor.Kızlar bence kültürden oluyor aslında ne kadar ilgiye sevgiye açız bunu farkettim onlarda aşırı sevgi görmek istiyorlar sanıırm birde biz normal kadınlara göre biraz daha kırılganız çünkü içimizde bir sürü başarısızlıklar ve olumsuzluklar var bende artık eşimle ilgilenmeyi bırakıp bir süre onun gibi takılmaya ilgisiz davranmaya o evdeyken kendimi başka şeylere vermeye çalışıcam çünkü fazla ilgi toto kaldırıyor eger umursarsa farkına da varırsa kendi gelsin yanıma rahatsızlığını dile getirmeye diye düşünüyorum. Birde abim den öğrenmiştim kendi halindeki kadın erkegi daha çok cezbediyor dedi huzurdan hoşlanır erkek dediğin dedi evin idaresi bende mesela bunlarla bile onun ilgilenmesini istedi herşeyi fazlaca takıyoruz erkekler düz mantıkta düşünüyor evinde misin yuvan da birlikte yaşıyormusun bir şeye ihtiyacın varmı onların sorunu bu herkes romantizme deliler gibi düşmüyor geçim derdine düşenimi ararsın iş stresi uykusuzluk onlar için herşey sorun ve daima yorganlar. Dinlenme payını da kendilerince tv de telefonda pc de buluyorlar. Halbuki biz kocamızın yanında diz dize göz göze olarak dinleniyoruz çünkü biz duygusal olarak hep ilgiye açız ama onlar boyle degil. Boyle değillerse bence biz boyle davranarak ilgiye alıştırıp elimizi çektikten sonra onlar bizi arıyor konumuna geliyorlar. Bir nevi tokatlama ve kendimizi özletmeliyiz. Kendi prensiplerimiz olmalı kendi yaşayış biçimimiz olmalı onlara ev arkadaşımız gibi davrandıgımızda herşey farklı olabiliyor deneyerek görebilirsiniz. :)
İşe başlayınca daha iyi olur, ikiniz içinde.Ah monalazom keşke dediğin gibi olsa. Yontulmaya hazır kütük olsa da yontsam. Bir de bu uzak durma meselesi ben yapamıyorum ya bi evin içinde onu umursamadan duramıyorum. Hele ki evde ondan başka uğraşım yokken. Isim baslasa da şöyle kendimi azcık ise güce versem aekadaslarla falan takilsam belki olur ama o eve gelmeden ben onu özlüyorum yaa 2 dk cık yanında oturuyum die yemekten sonra bulaşığı bile kaldırmıyorum bazen
Agzina saglik canm tam benim demk istediklerimi demissin geecekten buna bende katiliyorumVajinismus olmamıza sebep olarak onların aceleciliği ve sabırsızlıgı eeen onemlisi kadını bir araç olarak görüyorlar ben 5 yıl sevgiliyken kıçımda dolanıyordu evleneli 2 ay oldu sanki sanki beni seven adam gitti hiç sevgiyle yaklaşmıyor biz incelik bekliyoruz onlarda katlanmamızı keyiflerini yapmamızı bekliyor ona herşeyin yatak olmadıgını ispatlayacagım egzersizlerle herkes erkek yatakta mutluysa kadına her zman kraliçe gibi davranır der eee bizde insanız bizde mutlu olmadan nasıl sabır gösterelim? Kral gibi davranalım onlar köle gibi davransın adalet mi bu. Kadındır bu ya duygusal olacak tabiki memnun et saygını koru tek kişinin imtihanı degil bu ama yok agalara hizmet et sülalesine hizmet et ailesine laf etme kıçında köpek ol
Layıgınnnn= Sen daha kadın olamadın, güçlü degilsin, çocuksun, aglaksın bunları nasıl unutucaz? Bu ruhsal etkiyi nasıl yok edicez?
Ya oral seks diyosunuz sanırım fazla :)mıhafazakarım o konuda yapamıyom
Sadece oral olarak bakma olaya B belovedone sana katiliyorum erkekler bizden daha basit bakarken bile zevke gelebiliyolar hatta damacanaya bile o gozle bakan var olayin ne kadar basit oldugunu var sen dusun yeter ki iste bi suru yol bulursun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?