Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yanı illa aparat hee zor günler bekler beni offff

Lutfen pozitif bak yazdigim yaziya cevap vermissin ordan cikarman gereken yorum "yani illa aparat heee offff" degil tatlis arkadasim sadece 5gun gibi bi sureden bahsettim evliligim 1seneyi gecti pozitif bakcaksin ve ben neden hizli bi sekilde ilerlemiyeyim ki yapanlardan neyim eksik diceksin 3 5 10 gun olsun evliligimizin bos gecen zamanlarina degmez mi hemen vajinani inceleme asamasindan basliyosun bu ise isin yoksa butun gun incele kaybetcegin bise yok gun gectikce ilerlemene kendinde hayret ediceksin bekleme yapma :)

Ben ilk girişe sokarken aparatı zorlandim dün geçen gün aynı boyla daha rahatken dün denediğimde ağrı hisettim neden olabilir ki sizde de oluyormu yani bu ilk vajina basindan sokarken

Ben ilk girişe sokarken aparatı zorlandim dün geçen gün aynı boyla daha rahatken dün denediğimde ağrı hisettim neden olabilir ki sizde de oluyormu yani bu ilk vajina basindan sokarken

Cok yavas ve nefes alip verirken ittirmen lazim. Bir de ikinirsan cok guzel açılır canim. Aciyacak diye düşünme bol yag sür kayip gidecek inanamayacaksin:)

Olmicak diye korkumdan spreyle bile deneyemiyorum.spreyle deneyenler oldumu patateden başka uyusturuyomu baya
Bende spreyle yaptım ilkinde baya uyusturdu kolay oldu kendimi de çok hazırlamıştım ve Rabbim yardim etti bide biz normalde esimle birlikte olamasak da eşim hem egzersiz için hemde beni rahatlatmak için bir parmağını sokardi egzersiz yapmis sayılır mıyım bilmiyorum spreyle 2.deneme daha zordu ama yine de olmuştu 3.de olmadı ısrar da etmedik 4.de spreysiz denedik ama geç kalmıştık o yüzden sadece yarısını alabildim bakalım 5.De inanıyorum spreysiz tamamen olacak bide sprey esimde çok işe yarıyor erken bosalmiyor

Boyle bakarsan isin daha da zorlasir bebegim. Kendini rahatlat. Bak ben dr parmagimi sokamazdim garip oluyordum yapa yapa alistim. Ama ben gozumu baya karartmistim. Baktim benden küçükler yeni evlenenler hamile, herkes yapiyor yani ne olabilir ki? Gaza gel biraz kendine güven ucunda ölüm yok , aci hic yok vallahi

Vemcaine mi canim? Ben anestol ve emla denedim ama beceremedik oyle hic ilerleme olmadi. Vemcaine alsam drdim esim yeter artik dedi uyusmadan olsun diye düşünüyor. Vemcaine mi en etkilisi acaba?

Üniversite bitirip böyle cahil kalmak ne zor hep yanlış bilgilerle kafam dolmuş

Çok teşekkür ederim evet ya bazen bende öyle bir gaza geliyorum daaaa sonra kala kalıyorum :) yapıcam inş

Çok teşekkürler hepinize çok saolun bu siteye girince biraz rahatladım hatta eşime anlattım benim gibi çok insan var ve yenmiş o da şaşırdı o da ümitsizdi ama o da inanıyor artık başaracağımıza

Ne kadar cahil kalmisiz gerçekten ama bunları hiç düşünmüyoruz ki evlenesiye kadar hatta biz evlenecekken eşime merak etme o is çok kolay o is bende demiştim hiç bisi bilmediğim halde adam da bana güvenmiş:) alt tarafı bi delik her turlu buluruz diyorduk komedi yani aynı zamanda tam bir trajedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…