- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #212.861
Kızlar aparatla yada parmakla yaptığınızda kan gelmiyor mu serçe parmak tamamen girdiğinde zara ulaşıp delmiyor mu??hiç mi acımıyor??
Yanı illa aparat heeO senin ilerlemene bagli canim ben mesela 1. Ve 2.gun sadece isaret parmagimla calistim kegel ve nefes egzersizleriyle kendimi rahatlatmayi ogrendim vajinami esnetmeye calistim aparat parmaktan daha rahat dedi burdan bi arkadas 3.gun kendime sac fircamin sapiyla aparat yaptim kagit havlu sardim strecledim 10cmdi kalinligi onu aldim sonra araya bi 2hafta falan girdi misafir geldi regl falan oldum onlari saymiyorum 4.gun olarak devam edeyim sirayla isaret parmagim 10cmlik aparat ve 12cm biraz geciyo kalinligi bi aparat daha yaptim 4.gun onunla calistim ama cok az ilerleyebildim 5.gun yani dun tekrar isaret parmagim 10cmlik aparat 12cmlik aparat sirasiyla yaptim dahada ilerledim bu aksam yine ayni sirayla egzersz yapip pesinden esimle deneme yapcam
ben Aparatla yapiyorum en büyügüne geldim ne kan var nede agri..
deniz korkmana gerek yok en önemlisi vajine baklamisin gercekten ayna alip baksan inan ki senin icin hersey dahada kolay olacak bundan emin olabilirsin 100%Yanı illa aparat heezor günler bekler beni offff
Yanı illa aparat heezor günler bekler beni offff
Ben ilk girişe sokarken aparatı zorlandim dün geçen gün aynı boyla daha rahatken dün denediğimde ağrı hisettim neden olabilir ki sizde de oluyormu yani bu ilk vajina basindan sokarken
Bende spreyle yaptım ilkinde baya uyusturdu kolay oldu kendimi de çok hazırlamıştım ve Rabbim yardim etti bide biz normalde esimle birlikte olamasak da eşim hem egzersiz için hemde beni rahatlatmak için bir parmağını sokardi egzersiz yapmis sayılır mıyım bilmiyorum spreyle 2.deneme daha zordu ama yine de olmuştu 3.de olmadı ısrar da etmedik 4.de spreysiz denedik ama geç kalmıştık o yüzden sadece yarısını alabildim bakalım 5.De inanıyorum spreysiz tamamen olacak bide sprey esimde çok işe yarıyor erken bosalmiyorOlmicak diye korkumdan spreyle bile deneyemiyorum.spreyle deneyenler oldumu patateden başka uyusturuyomu baya
Yanı illa aparat heezor günler bekler beni offff
Bende spreyle yaptım ilkinde baya uyusturdu kolay oldu kendimi de çok hazırlamıştım ve Rabbim yardim etti bide biz normalde esimle birlikte olamasak da eşim hem egzersiz için hemde beni rahatlatmak için bir parmağını sokardi egzersiz yapmis sayılır mıyım bilmiyorum spreyle 2.deneme daha zordu ama yine de olmuştu 3.de olmadı ısrar da etmedik 4.de spreysiz denedik ama geç kalmıştık o yüzden sadece yarısını alabildim bakalım 5.De inanıyorum spreysiz tamamen olacak bide sprey esimde çok işe yarıyor erken bosalmiyor
Vemcamin artı anestol ikisiVemcaine mi canim? Ben anestol ve emla denedim ama beceremedik oyle hic ilerleme olmadi. Vemcaine alsam drdim esim yeter artik dedi uyusmadan olsun diye düşünüyor. Vemcaine mi en etkilisi acaba?
Üniversite bitirip böyle cahil kalmak ne zor hep yanlış bilgilerle kafam dolmuşCanim zar delincek bir sey degil orasi tamamen acik mesela kulak cubugunun tamami, isaret parmaginin tamami rahatca girer. Penisle iliski esnasinda kan gelmesinin sebebi oranin penisi ilk aldiginsa penis kadar genis olmamasi. Yoksa orasi zaten acik bir yer delinme yok
Çok teşekkür ederimBoyle bakarsan isin daha da zorlasir bebegim. Kendini rahatlat. Bak ben dr parmagimi sokamazdim garip oluyordum yapa yapa alistim. Ama ben gozumu baya karartmistim. Baktim benden küçükler yeni evlenenler hamile, herkes yapiyor yani ne olabilir ki? Gaza gel biraz kendine güven ucunda ölüm yok , aci hic yok vallahi
Çok teşekkürler hepinize çok saolun bu siteye girince biraz rahatladım hatta eşime anlattım benim gibi çok insan var ve yenmiş o da şaşırdı o da ümitsizdi ama o da inanıyor artık başaracağımızaLutfen pozitif bak yazdigim yaziya cevap vermissin ordan cikarman gereken yorum "yani illa aparat heee offff" degil tatlis arkadasim sadece 5gun gibi bi sureden bahsettim evliligim 1seneyi gecti pozitif bakcaksin ve ben neden hizli bi sekilde ilerlemiyeyim ki yapanlardan neyim eksik diceksin 3 5 10 gun olsun evliligimizin bos gecen zamanlarina degmez mi hemen vajinani inceleme asamasindan basliyosun bu ise isin yoksa butun gun incele kaybetcegin bise yok gun gectikce ilerlemene kendinde hayret ediceksin bekleme yapma :)
Çok teşekkürler ahh ahh herkes öyle diyo valla ben artık aciz hissediyorum kendimideniz korkmana gerek yok en önemlisi vajine baklamisin gercekten ayna alip baksan inan ki senin icin hersey dahada kolay olacak bundan emin olabilirsin 100%
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?