- 14 Temmuz 2016
- 208
- 247
- 53
- 39
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #213.061
Gitmezmi benim de on ay olacak benimle birlikte evlenen herkes hamile. İnsan kendini bazen gerçekten çok yetersiz hissediyo. Ama sonra hepsi imtahin deyip şükrediyorum olacak elbet anne mevzusu sıkıntı yaşamayan herkes sen büyütüyosun ne var iki dk dişini sıksan diyo
Sen niye yetersiz hissediyorsun ki emin ol yetersiz olan kocan, Adamlardaki triplere bak ya! Sevişmek duygu, sevgi, güven gerektirir. Bunları sağlayamayan erkek, bizim gibi hassas, narin" kızlara" nasıl sahip olacaklar ki. Vermiyom işte!!!
evet bende çok hassasım, kırıldımmı tam kırılıyorum aramızda soğukluk oluncada işler zorlaşıyorSen niye yetersiz hissediyorsun ki emin ol yetersiz olan kocan, Adamlardaki triplere bak ya! Sevişmek duygu, sevgi, güven gerektirir. Bunları sağlayamayan erkek, bizim gibi hassas, narin" kızlara" nasıl sahip olacaklar ki. Vermiyom işte!!!
Canım doktora gittin mi? Neden kanıyor sürekli. Bence bir gidip baktır ihmal etmeOn cm i alırken bile kanıyo hala iyice alışmadan büyütmek istemedim. Tek sıkıntım o benim. Eşli denemede de sürekli kanadığı için yarıda kalıyo. Yoksa kalınlıktan falan korkmuyorum
Bazen gerçekten hiç anlamıyolar bizi. Dondurma yemek istemiyomuş o zaman insan gibi bugün olmaz başka sefere de. Adamların kanına işlemiş bizi herşeyde yalnız bırakmak. Hayatımızın en zorlu dönemi ama yalnızız. Deneme yapıcaz öncesinde on cmlik aparatı aldım yanında (daha önce bana yanımda egzersiz yapma itici geliyo demişti) şaşırdı sen hepsini sonuna kadar alabiliyo musun diye ben de anca beni suçla dedim benim nasıl çabaladığımı tabi görmezsin.Sen niye yetersiz hissediyorsun ki emin ol yetersiz olan kocan, Adamlardaki triplere bak ya! Sevişmek duygu, sevgi, güven gerektirir. Bunları sağlayamayan erkek, bizim gibi hassas, narin" kızlara" nasıl sahip olacaklar ki. Vermiyom işte!!!
Valla canım sordum genişlemedir dediler perineye doğru sürekli kanıyo eşli denemede tam yırtılıyo. Egzersizdede aparata kan bulaşıyo biraz. Ama dediklerinde haklılar çünkü o aparata alışınca kanama duruyo. On oneş defa almam gerekiyo ama. Ben de bi büyük boya geçerken bunu baz alıyorum eger kanamıyosa yeteri kadar esnemiştirCanım doktora gittin mi? Neden kanıyor sürekli. Bence bir gidip baktır ihmal etme
Of hepsi aynı akşam akşam efkarlandım yemin ediyorumaynen az önce eşim bana arkadaşının eşinin hamile oldugunu söyledi ve surat astiresmen işkence giibi. inşallah bizede sıra gelicek dedim, tabi tabi imkansız bişey bu dedi, takmamaya çalışıyorum ama işleri zorlaştırıyor.
Neden devamlı kanıyor ki acaba? Kanamaya eşlik eden acı var mı? Doktora git, şeker falan vardır belki. Kanamalar uzun sürer, yaraların iyileşmesi gecikir. Belkide yapınla alakalı önemsiz bir şeyde olabilir.On cm i alırken bile kanıyo hala iyice alışmadan büyütmek istemedim. Tek sıkıntım o benim. Eşli denemede de sürekli kanadığı için yarıda kalıyo. Yoksa kalınlıktan falan korkmuyorum
Valla hastanede çalıştığım için sürekli baktırırm zaten değerlerime hiç bişeyde sıkıntı yok yapımla alakalı olabilir çok ufak tefeğim. Herkes söylüyo ama ben pek inanmıyorum bence vajina vucutla orantılı. Esnek yapıda falan dar olması imkansız diyo doktorlar ama perine yırtılması dar olmasının sonucu benceNeden devamlı kanıyor ki acaba? Kanamaya eşlik eden acı var mı? Doktora git, şeker falan vardır belki. Kanamalar uzun sürer, yaraların iyileşmesi gecikir. Belkide yapınla alakalı önemsiz bir şeyde olabilir.
Ben eşli denemede iki üç cm alabiliyorum o dar denilen yer var ya bi orayı geçemiyorum geçsem tam olacak ee adama da her gün gel az deneyelim deyince cinleniyo hepsi tam olacak diyo of çok yoruldum yaSweetdreams08 ve armağanarmağan ikinizde sona gelmişsiniz ama eşli deneme yapmanız lazım. Önce penis başını almaya çalışın. Aşama aşama yapabilirsiniz. Zamanla eşleriniz de size inanmaya başlayacaktır
Bazen gerçekten hiç anlamıyolar bizi. Dondurma yemek istemiyomuş o zaman insan gibi bugün olmaz başka sefere de. Adamların kanına işlemiş bizi herşeyde yalnız bırakmak. Hayatımızın en zorlu dönemi ama yalnızız. Deneme yapıcaz öncesinde on cmlik aparatı aldım yanında (daha önce bana yanımda egzersiz yapma itici geliyo demişti) şaşırdı sen hepsini sonuna kadar alabiliyo musun diye ben de anca beni suçla dedim benim nasıl çabaladığımı tabi
Okudukca hepimiz için üzülüyorum. Tek taraflı çaba gösteriyoruz, bunu haketmiyoruz. Okuduğum kadarıyla vajiyi yenemeyenlerin eşlerinin davranışları aynı. Ben zaten yenmek bile istemiyorum. Tam diyorum ki tamam bu sefer olsun, saçma bir davranışıyla karşılaşıyorum. Öyle denk getirmeyi nasıl başarıyor bilmem. Onüç yıllık evliliğimizde ilk defa başbaşa tatile gideceğiz, berbat birşey olacak biliyorum. Onunla hayat hiç güzel değil. Herşeyde yalnızım. Birde ağız hijyeni sorunumuz var, dişçiye gitmesi gerekiyor, dişinide kırkyılda bir fırçalıyor. Beni öpmesine falan iğreniyorum, yatakları ayırdım. Nazikce söyledim olmadı, bağırdım olmadı, bu yüzden kaç senedir ayrıda yatıyoruz, konuşurken bile miğdem kalkıyor, ağzına bakamıyorum. Ona sarılasım, öpesim gelmiyor hiç, bakımlı erkek görünce ağlayacak gibi oluyorum, zaten yakışıklı biri değil. Çok kısa ve şişgo, ama karakteri iyidir diye evlendim. Ama karakterde zayıf olunca, birde bakımsız gözümden iyice düştü. Kendini düzetsin diye bekledim durdum, beklerken ömür gitdi. Ben üzgünüm biraz. Regl oldum ondanda olabilir, artık o da aksıyor, menapoz dönemindeyim. Burayı okuyunca iki katı üzülüyorum.
Sakin ol canım hiç korkma kulak çöpü o kadar ince ki ben içinde olduğunu hissetmedim bile attım hemen serçe parmağıma geçtim. Derin derin nefes al rahatla ve ittir zaten her türlü yönü bulur. Dik değil biraz daha popo yönüne doğru. 45 derecelik açıylaKızlar kulak çöpüyle ilk denememi yapcam kalbim yerinden çıkacak gibi yardım edin lütfen
Yönünü biraz daha ayarlamaya çalış cnm. Aslında yön mevzusunu en iyi parmakta anlıyo insanYarısını aldım yarıdan sonra yine duvar
İnanki çok kolay, hatda serçe parmağınla daha rahat bile olur, ordaki deliği hissedersin. Paniğini anlıyorum bende öyleydim, deneyince kolay olduğunu göreceksin.Kızlar kulak çöpüyle ilk denememi yapcam kalbim yerinden çıkacak gibi yardım edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?