Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba kızlar, ben ve eşim bu olaylar yüzünden artık yakınlaşmıyoruz. o bana yaklaşmıyor ve ben ne yapacağımı bilemez haldeyim. benimle bu konuyu bile konuşmuyor artık bana dokununca bişey hissetmediğini söylüyor. çok yıpranıyorum

Eşin de biraz bunalmış olabilir cnm. Egzersiz falan yapıyo musun yenmeye odaklan. Gerçekten evliliğin temeli çünkü bu. Olmadan olmuyo sen egzersizlerini yap hazır olunca kendine güvenerek isteyerek yaklaşırsan hayır diyemez zaten sana. Bence zaten egzersiz süresince denememek daha mantıklı moral bozukluğundan başka bişey değil. Benim eşimde bi defasında seni artık sevdiğime bile emin değilim dedi. Siniri geçince sen ne beni dinliyosun. Ben herşeyi söylerim dedi. Onlar içinde çok zor bi durum. Onların anlayışlı olduğu kadar bzim de onları anlamamız lazım

ben genelde sakin kalıyorum ama birde içime sorun. devamlı bu konuyu düşünmek beni yıpratıyor. üç parmağa kadar yapabiliyorum egzersizi. ama onun bu tavrı benim güvenimi sarsıyor yaklaşamıyorum bu yüzden. ya olmazsa sorusu oluyor

Üç parmak yapıyosan olmaması gibi durum söz konusu değil. Eğer vajina üç parmağı alacak kadar esniyosa p.. i de kolaylıkla alır. Hepimiz ilk baktığımızda orda delik bile yok diyoduk hatırlasana. Olmaya bi delik üç parmağı alacak kadar esniyo. Bence artık senin yenme zamanın gelmiş. Biraz kendini telkin et beynine olumlu mesajlar yolla. Yenince ne kadar mutlu olacağınızı düşün. Güzel bi ortam hazırla kendini de hazırla tabi süslen biraz. Kendine güvenerek eşine yaklaş emin olabilirsin eğer kendine güvenerek yaklaşırsan bu işi çözersiniz. Denemeden önce egzersizi nasıl yapıyosan öyle yap bi defa egzersiz sonra hrmen ardından deneyin. Bence olmuş bitmiş artık biraz kendine güven bu lanet rahatsızlığı yenip mutlu olmaya bak.

Kanama niye oluyor acaba doktora gitmis miydin? Esinin ailesinin surekli gelmesi zorlayici bir durumdur haklısın. Dilerim bundan sonra kısa sürede halledersin canim

Selam canım, bende daha yeni yendim bu hastalığı, evet o yanma bende de oluyordu. Ne zaman daha sık ilişkiye girmeye başladık geçti. Hatta garip gelebilir ama adet olurken misal tampon kullan bir iki gün son günlerinde (daha iyi hissetmen icin) oda vajinayı alıştırıyor

canım benim ne güzel yazmışsın ve güzel sözlerin için çok teşekkür ederim. doğru diyorsun. ilk önce oraya bile bakamzdım ben eşim için yenmek istedim ve bir parmak iki parmak ve sonra üç parmak çalışmaya başladım çok zor bir süreçti. ama eşim bana hiç yaklaşmadığı için gururum kırıldı bana bakmıyor bile. yani süslensem bile bakmıyor dokunduğumda öptüğümde sarıldığımda geri çekiliyor. bu hissi yenip eşime denemek istediğimi dedim ama o yanaşmadı imkansız diyor. çünkü daha önce onu hep itiyordum. doğru söylüyorsun üç parmak ile rahatça deneme yapabiliyorsam yenmiş sayılırım. bunu hissedebiliyorum ama tek sorun eşimin yaklaşımı. bazen kalbimi kırıyor. ve o kırıklık aramıza mesafe koyuyor. belki içkili güzel bir ortam olursa deneyebilir diye düşünüyorum. ama bu güvensizliği atlatmam zor olacak gibi.

Kanama niye oluyor acaba doktora gitmis miydin? Esinin ailesinin surekli gelmesi zorlayici bir durumdur haklısın. Dilerim bundan sonra kısa sürede halledersin canim
Üç defa gittim doktora sorun yok dediler ama neden oluyo bende bilmiyorum perineye doğru kanıyo eşli denemede de hep orası yırtılıyo korkup yarıda bırakıyoruz. İnşallah sağol canm güzel dileklerin için.

Bazen ben de de aynı durum oluyo ben o kadar uğraşırken eşim bana ben artık senden bişey beklemiyorum diyo gururum kırılıyo doğru diyosun. Ama ben de daha tam kendime güvenmiyorum. Senin gibi egzersizleri tamamlamış olsaydım zorla yapardım aslında bu sefer senin de üste çıkman lazım ben bu kadar uğraştım egzersizleri yaptım kendimi hazırladım ama bu sefer sen istemiyosun demek ki olmasını istemiyosun diyebilirsin. Belki işe yarar bazen gerçekten çabamızı gözlerine sokmak gerekiyo ne yalan söyliyim. Eğer alkol çözer diyosan dene derim. Zorla yapmanın bi diğer yolu da bu tabiay çok mu dolmuşum ne. Sabahtan beri sizin aracılığınızla kocamı gömüyom. Onun hıncını bütün kocalardan çıkardım. Kusura bakmayın lütfen

haklısın ne dersen :))) ama o beni suçlu buluyor her defasında. sanki bir görevmiş gibi sen suçlusun ben değil diyor. tamam kabul ediyorum diyorum ama egzersiz de yapmaya hala devam ediyorum üç parmağa hatta artık ayıptır söylemesi dört parmak bile çalışıyorum. olmaması imkansız. tek sorunum kendime güvenmem. çıplak kalınca ben çok gerilyorum kalbim küt küt atıyor bacaklarımı acarken kasıyorum. ama egzersiz yaparken rahatım eşimleyken bi tuhaf hissediyorum ve zaman geçtikçe (11 ay olacak) daha zor eliyor ama çok şükür egzersize devam. ıkınır gibi yapmak ve doğru nefes almak çok önemli

Kendilerinde sorun olmadığı için. Ama bütün psikologlarda bu eşlerin ortak sorunu diyo. Aslında onlar bizi en başında doğru yönlendirerek telkin ederek sakinleştirerek çözebilirdi bu işi ama bizi bu sorunla baş başa bırakmayı seçtiler. Çıplak kalma mevzusu da bence biraz o konuda rahatlaman gerekiyo canım. Yabancı biri değil ki eşin artık o senin doğru kişiyle doğru şeyleri yaşaman gayet normal hem artık vajinismus değilsin aşmışsın. İlişkide de sen yönlendir egzersiz gibi olur. Hem bazen erkek yönlendirilmeyi sever ilişkide. Bu da bi tüyo olsun. İstersen biraz daha kendini rahatlatmak için de internetten bişeyler oku izle. Telkin edici makaleler falan. İşe yarayabilir.

msjlarınla beni umutlandırdın bugün denemek istiyorum ve caba göstereceğim. bakalım nasıl olacak. biliyor musun reglim bitti ve yumurtlama dönemime az kaldi. anne olmayi o kadar istiyorum ki

msjlarınla beni umutlandırdın bugün denemek istiyorum ve caba göstereceğim. bakalım nasıl olacak. biliyor musun reglim bitti ve yumurtlama dönemime az kaldi. anne olmayi o kadar istiyorum ki
Çok iyi anlıyorum seni ben de başkalarını görünce sanki anneliği hiç bi zaman yaşıyamayacakmışım gibi geliyo. Ama sen kararlı ol çözeceksin bugün inş. Hem bugün biraz ilerlesen de yeter milim milim ilerleyin bugün olmazsa yarın mutlaka olur şartlandırma kendini güzel bi önsevilmeyle birlikteliğin tadını çıkarmış olur eşinle yakınlaşmış olursun.

tamam :) yarına inşallah buradan güzel haberleri veririm. artık mutlu olalım :) bu düşünceyle yaşamak çok ağır geliyor. kendime çok kızıyorum,

tamam :) yarına inşallah buradan güzel haberleri veririm. artık mutlu olalım :) bu düşünceyle yaşamak çok ağır geliyor. kendime çok kızıyorum,
artık mutlu olacaksınız canım Allah ın izniyle. Güzel haberlerini bekliyoruz. Gerçekten bazen desteklenmeye motive edilmeye ihtiyaç duyuyo insan. Bunu da ancak seni iyi anlayan senin yaşadığın sorunları yaşayan biri yapabiliyo. Bu arada forum bize kaldı kimsecikler yok:)

evet kimsecikten ses yok :) doğru desteklenmeye ihtiyaç duyuyorum ve anneme anlattim, o da biraz kızdı bana, hiçbişey yok niye büyütüyorsun kafanda diye. parmakla egzersizi anlatinca delirmişim gibi baktı :) offf koskoca 10 ay insanın zoruna gidiyor gerçekten.

Gitmezmi benim de on ay olacak benimle birlikte evlenen herkes hamile. İnsan kendini bazen gerçekten çok yetersiz hissediyo. Ama sonra hepsi imtahin deyip şükrediyorum olacak elbet anne mevzusu sıkıntı yaşamayan herkes sen büyütüyosun ne var iki dk dişini sıksan diyo

Ben takipteyim, yazacak dermanım yok, eşimede gıcık oldum. Eve geliyorduk arabamızla, dondurma yemek istedim. İyi sen ye benim canım istemşyor deyip beni pastaneye bırakmaya kalktı tek başıma, böyle erkek olurmu ya?! Ben mi büyütüyorum

Sen niye yetersiz hissediyorsun ki emin ol yetersiz olan kocan, Adamlardaki triplere bak ya! Sevişmek duygu, sevgi, güven gerektirir. Bunları sağlayamayan erkek, bizim gibi hassas, narin" kızlara" nasıl sahip olacaklar ki. Vermiyom işte!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…