Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet, kesinlikle hata etdim. Düzelir diye bekledim, düzelmedi işte!

Cildin daha incedir belki. Kayganlaştırıcıyı fazla sürsen belki kanaman olmaz.

Evet, kesinlikle hata etdim. Düzelir diye bekledim, düzelmedi işte!
Olacağı yok sen de kabullenmişsin işine karışmak gibi olmasın ama bence bu saatten sonra hayatına bakmalısın. 13 yıl hem de hayatının en güzel yılları heba olmuş bari bundan sonra tadını çıkar en azından özgür ol

Gitmediği yerde parmağını çıkartmadan derin nefes al ver sakinle sonra nefes al verirken parmağını itmeye çalış bende yeneli 10gün oldu olmadı inanki korkacak hiç bir şey yok. Vajinayı akordiyon olarak düşün nasıl ki penis ereksiyona uğruyorsa vajinada ilişki sırasında genişleyip büyüyor sen sadece içeride olduğu için göremiyorsun

Hemen kuruyorsa işe yaramaz, zeytinyağı denedinmi, bolca sür, daha doğal en azından. Zeytinyağı kullanıp memnun olanlar var.
Zeytiyağı ya da bebe yağı sürekli kullanınca mantar yapıyo dediler ben de bi o sorun çıkmasın diye vajina için olan bişey kullandım. Gleitgelen de aynı jel olanlar kuruyo bi iki dk da

Serçe parmağımı da aldım dualarım kabul oluyo şimdi napıyım

Zeytiyağı ya da bebe yağı sürekli kullanınca mantar yapıyo dediler ben de bi o sorun çıkmasın diye vajina için olan bişey kullandım. Gleitgelen de aynı jel olanlar kuruyo bi iki dk da
Mantarı bilemiyorum. Kızlar ben hiç pijama giymem. İç çamaşırı ile yatarım. Hiç hayatımda mantar vs olmadım. Çok sıkı giyinmekde havasız bıraktığı için mantarı tetikliyor bence.

Eki Görüntüle 1859217 bumu canım yoksa başka bi şekli mi
Bu canım. Bak ben anestol sürdüm içine 5dakika sonra bunu sıktı eşim bi 10dk daha bekledik ön sevişmeden sonra denedik yine yarısına kadar girdi ben çıkartmak istedim eşim çıkartmayalım dedi öyle devam ettik biraz sonra nasıl olduysa anlamadım oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…