Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben altta denedim yastik koydum belimin altina giris kolay oluyor ama git gel yapinca çok aciyor. Bugun de ustte deniycem. Birde ben anestol pomad kullaniorm onunla alakasi varmidir acaba.
Canım hoşgeldin yeniden uzun süredir girmiyordun siteye. Son ilişkide Benimde aynısı oldu eşime söyledim iyice sonuna kadar ittirme galiba Rahime değiyor acıdı dedim ama bak söylediğin yastık olayından olabilir belki bende yastık koydum. Ama yastık olunca giriş daha kolay oluyor ve bacaklarımı daha rahat açabiliyorum. Ben üstte en son denediğimde canım acımıştı altta daha rahat ettim. Anestolle yapınca daha sonrasında vajinamda acı kalıyordu ama İnan şimdi ilişkiden sonra ayağa kalkıyorum hiç acı birşey Yok. Üst üste 2 Sefer ilişki bile yapabiliyorum ama anestol sürünce yanıyordu sanki. İlk birkaç ilişki alışana kadar kullan sonra bırakmaya çalış canım.

Allah gönlünüze göre versin.Aklıma takıldı burda yeniyoruz yenmesine de sonrasinda bakıyorum da hep bebek olmuyo sorunu yaşanıyor ya ben korkuyorum acaba bu jeller kremler Yüzünden mi doktorunuza sordunuz mu ki ?
hayır canım b,zde sorun eşimde sperm içinde canlı sperm çıkışı yok ameliyat olucak kremlere jellere gelince hamile kalmak istiyorsanız kullanmayın diyolar ama benim cevremde bebe yağı kullanan var hamile kalanda var

geçmiş olsun canım bnm ya inş düzelirsiniz bebişinizde en kısa sürede olur.

Ben dün doktora gittim jeller kremler spermleri öldürüyormuş doğru mu dedim evet ama çok güçlü spermler buna rağmen de canlı kaldığı oluyor dedi ama tabi Zayıf ihtimal.Çocuk için bir engelim var mi diye de kan testi verdim malum jel mel bırakıncaya kadar zamanı değerlendirim dedim çok şükür bi sofun olmadığını söyledi hemen hamile kal ama dedi.En azından sizin eşleriniz bebek istiyor benimki daha erken diyor dışarı boş..yor...Şu mübarek günde tez vakitte Allah senin eşindeki sorunun da çözülmesine nasip eder inşallah ve bizler gibi bebek isteyen herkesin kucağına verdin sağlıklı hayırlı uzun Ömürlü bebişler Rabbim inşsllah çok emek verdik hala da veriyoruz bu Uğur'da ..

çok üzülüyorum böyle olunca zor bi hastsalığı yeniyoruz sonra başka bi sorun çıkıyo inş allahım bizi daha sınamaz böyle hastalıklarla isteyen herkeze nasip etsinalahım bebişii

NE KADAR EVLİSİN Kİ ERKEN DİYO EŞİN

Ben altta denedim yastik koydum belimin altina giris kolay oluyor ama git gel yapinca çok aciyor. Bugun de ustte deniycem. Birde ben anestol pomad kullaniorm onunla alakasi varmidir acaba.
Ben hiç birşe y kullanmadım emla aldım ama sürünce uyuşuyorsun hiç yapamadım akşam çok az jel sürdum ve oldu bidahine onu da surmucem

Evet 4-5 ay sonra inşallah karar veririz o süreçte vajiyi iyice yenmek istiyorum muayenelerde sıkıntı Olmasın diye ve ayni zamanda jel krem olayını da bırakmak istiyorum bunları yapmadan zaten olmuyo bakalım Sağol canım hepimizin gönlüne göre versin Rabbim

Eşini ikna et bence canım anlat bu durumu farkına varması gerekiyor yaşının
Henüz iki kere konuştuk bu konuyu düzenli bi şekilde ilişki yaşayabiliyo olsaydım tavrımı net koyacaktım ama adamın elinde bir koz oldu daha vajiyi yeni hallediyoruz ben de bişey diyemiyorum Ramazan geçsin rutine bağlayalım da Allah'ın izniyle inşallah beni kırmaz yoksa ben de isterdim 2-3 yıl Evliliğin tadını çıkarmayı Hayırlısı

hayırlısı olur inş canım bnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…