Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet canim kurtaj olayini yeni atlattim. Iliskiye grebildim ama canim cok yandi işte. Anestoluda doktor önermisti. Dedgin gibi bi kac kez deniyim birakcam sonra. Benim çatimda cok darmiş ya. ondanda canim yanabilir.

Evet canim kurtaj olayini yeni atlattim. Iliskiye grebildim ama canim cok yandi işte. Anestoluda doktor önermisti. Dedgin gibi bi kac kez deniyim birakcam sonra. Benim çatimda cok darmiş ya. ondanda canim yanabilir.
Bende 5 ilişki falan kullanmışımdır canım anestolu sonra bıraktım. Alıştıkça açılıyor orası.

iyi geceler kızlar benimde olmuyor bir kere güç bela emla ile girdi hemen geri çıktı korku ve acıdan dolayı çok az kan geldi ama 2.olmuyor devamı gelmiyor ne yapacağım ben

iyi geceler kızlar benimde olmuyor bir kere güç bela emla ile girdi hemen geri çıktı korku ve acıdan dolayı çok az kan geldi ama 2.olmuyor devamı gelmiyor ne yapacağım ben
Ben de 2.de zorlanmıştım egzersizleri yapmaya başlamıştım tekrardan hem de pns kalınlığında.Güvenim geri geldi Yaptım egzersizlere kademe atlayarak devam etmelisin canım

aparat mı alsam diyorum ama işe yaramaz diye korkuyorum çok acı hissiediyorum tam girerken izin vermiyorum
Evet ben kendim yapmiştim aparatı 3 peçeteyi rulo yapıp streçledim,üzerine eldiven geçirdim ve jelledim.pns gibi oldu ayni :) girişe getirdim ve nefes alışverişi ve ıkınmayla aldım ve ittirdim hoppppp kaydı indi Aşağıya :) içerde beklettim dairesel hareketler ileri-geri git- gel filan iyice açıldı ve eşimi çağırdım yaptık bişey anlamadım içerdeyim şu an dedi ben şok.

Canım orasi sadece kuşlardan oluşuyor aslında canının yanacağı organ yok orda vajinanjn girişinde ağız içi dokusuna benzer bir yapıda nasıl ağzını çok açarsan dudaklarının kenarı azcık alınıyor öle birşey olcak aslında o normal birleşmeye kanın geldiğini hissetmeyen gerekir kan geldi Oyuzden acıdı fln degol olur
Ne demiştim orası kasli yapıda olduğu için kendini rahat bırakırsan orası da rahat olur ve esin girer.
Önce bir parmak çalış sonra emla ve jel sür sonra 2ve 3 parmak çalış şok çıkar bakdin oldu o jel ve krem yayıldı esin utansın sende üstüme otur elinle yerleştir nefes al ver verirken ikin Kendini aşağıya ittirmesen bile nefes alıp verdikce bir bakmasın içine almışsın :) tabi bu sürede ben gerildim az terledim eşim Soruyor hissediyor musun diye düşünüyorum hissetmiyorum sadece kendimi kastığım için terlemesi sonra hissetmeyincr kendimi rahat bırakıyorum.. Aslında o acıdı demen beyninde olan birşey kendini acıyacak diye kastığın için orayı kasiyirsun yoksa acımiycak

Kızlar merhaba, ben de erkek arkadaşımla 2 kez denemem rağmen tam anlamıyla ilişkiye giremiyorum, biraz giriyor yapıyoruz ama tamamını girdirmek isteyince kendimi kasıyorum bacaklarımı kasıyorum ve devam edemiyorum bu durumdan çok rahatsız o. Çok mutsuzum bu yüzden aramız bozuluyor gibi hissediyorum. Doktora gideceğimi söyledim fakat gördüğün kadarıyl epey masraflı. Şuan şehir dışındayım 1 bucuk haftaya yanına gideceğim ve bu sorunu çözmem gerek yardım edin lütfen

Evlenmeden bu konuya anlayis gostermiyosa evlilik yapmadan dusun bence.konuya gelince burda onerilen iacar var alabilirsin emla ve gleitgelen oneirilenler arasinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…