Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

anladım canım ya ama gerçekten ciddi acı oluyor benim girerken tam girişe izin vermiyorum işte bir kere emla ile tam oldu o da hemen geri çıkardım az kan geldi çok az.bende evliliğimin 9.ayındayım korkuyorum bunun yüzünden evliliğimin bitmesini istemiyorum

Aslında acı olmuyor sadece kendimizi acıyacak diye kastiğimiz icin acıma oluyor acı hissettiğinde dur nefes al ver artık nasil sakinlesiyorsan şarkı sole tv izle sonra bir dinle kendini bak gör aslında acımıyor kendini serbest bıraktığında :)
ben salonda tv acik bırakıyorum ordan ses gelsin ilgim dağılsın diye :)

Birde sakın çıkarma 2cm aldın baktım kasildim dur sakinleş devam et sakın geri gitme aklında da büyütme denemekten vazgeçme :) ben 6 ay bu hastalığı inkar ettim hiç birşey yapmadım ama karar verdikten sonra çok şükür oluyor :)

Tam iki yılım gitti hiç bir şey den zevk alamaz olmuştum. Tüm arkadaşlarım tek tek hamile kalmıştı ben o işi bile becerememiştim. Konuşacak kimsem yoktu. Herşeyi tek başıma ve burda yazanları okuyarak başardım. Şu an herkeze yardım etmek ve ne kadar kolay olduğunu anlatmak haykırmak istiyorum. Lütfen egzersiz yapın o kadar kolay ki biliyorum bana kızıyosunuz şu an nasıl kolay olur diye. Hiç acı yok lütfen bana inanın ve hemen başlayın

Benim ne parmakta nede aparatta hiç birşey olma di eşli esli denemede ise çok az leke o kadar oraya ne verirsen onun şeklini alip esniyo

Kızlar ilişki sırasında makatta baskı ve çiş varmış hissi oluyor mu sizlerde de ve zamanla geçiyor mu doktora mı gitmek gerekiyo ?

aparat nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz?
Canım benim elimden geldiğince yardımci olamak isterim..
Ben parmakla çalıştım aparatim yoktu benim burdan okuduğum kadarıyla 3. Boydan sonra eşli deneme yaptılar ve çoğunda sonuç olumlu oldu.
Burda hiç egzersiz yapmayıp krem ve jel sürüp deneyip olumlu sonuç alan arkadaşlarda var yeterki zihninde açımiycak ve rahatım mesajı yerleşsin :)
Parmak dada 3 parmakdan sonra eşli deneme yapmalısın :) zaten tek parmak veya 1 boy aparat yaptığında icerde oynuyor aparat hissetmiyirsun 2 parmak dada ayni sey ama parmak olduğu için pozisyonda az zorluk olabilir :) ama yer var orda gayet genis :)

Ah canım benim senle aynı şeyleri hissediyorum bende 9 ay cekdim bunu kimseye anlatamıyorsun derdini, herkez çocuk soruyor çocuk düşünmediğim halde bile eziklik oluyordu hiç başaramiycam sanıyordum ama kararlı olunca aklına birlesme oturunca rahat oluyor herşey buradakiler den Allah razı olsun :) iyiki varsınız

Valla allah razı olsun buraya yeni üye olabildim aylarca okudum tüm sayfaları sizinle sevindim sizinle üzüldüm çok ağladım kahrolsun 2 yıl kafam almiyo iki yil nasıl geçti ben niye bu kadar geç kaldım

Valla allah razı olsun buraya yeni üye olabildim aylarca okudum tüm sayfaları sizinle sevindim sizinle üzüldüm çok ağladım kahrolsun 2 yıl kafam almiyo iki yil nasıl geçti ben niye bu kadar geç kaldım
Bende aynı şekilde üzülüyorum ama eşim olsun sonucda zararın biryerinden döndün başardın diyor bu iş sen istemediğin sürece olmazdı.. Oyuzden sende üzülme geçen zaman hep ziyan ama önümüzde bir ömür var çok şükür yenile biliyor :) ben 4 kere eğzersiz yapdim egzersizi aralarında baya vardı ama oldu sen yeterki işte :))

Hep çevreme bakıyo dum bunlar yapabildi mi acaba belki oda benim gibi dir die ama yok hepsi tek tek hamile kaldı l. En önce ben evlendim hala bebek yok. Şu an bile bunları yazarken ağlıyorum keşke böyel bi hastalık olmàsaydi

Saol canım ben ilk yaptım sonra bi yapamadım dün iki gün önce yine yaptım baya kolay oldu git gelde rahattı. Sonra denemedik daha umarım yapabilirim tekrar ama yendigimi biliyorum artık eminim. Herkese aktarmak istiyorum tüm bildiklerimi

Ahh canım öle aynı şeyleri düşünüyoruz hissediyoruz ki :)
Ama İmtihanımız böyleymiş Allah daha beterinden korusun ağlamak bir çözüm değil hadi otur egzersiz yap bunları yazarken bile bir elin orda kalsın oranin hissislestirmesi lazım

Oo 2 kere yapmışsın daha ne :) gözünde büyütme bende tedirgin oluyorum ama başlayınca aman bu muydu diyorum sende arayi açma 2_3gunde bir Deen en azindan 5 sefer yapki aklından o korku gitsin :)

Canlarım benim böyle görüyorum okuyorum çok hoşuma gidiyor desteklerinizi ikisiniz içinde çok çabalıyorum yenin diye dua edeyorum hep biriniz allahıma şükür yendi diğeri biraz nazlı inanıyorum sende başarcaksın basit işi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…