- 21 Ocak 2017
- 55
- 19
- 88
- 39
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #222.901
anladım canım ya ama gerçekten ciddi acı oluyor benim girerken tam girişe izin vermiyorum işte bir kere emla ile tam oldu o da hemen geri çıkardım az kan geldi çok az.bende evliliğimin 9.ayındayım korkuyorum bunun yüzünden evliliğimin bitmesini istemiyorumBende öyleydim 9 ay cekdim değil parmak bakamıyorum bile çok egzersiz yapmadım ama uzun egzersizler yapdim.. Parmağım daha giderken açıyor gibiydi sonra iki parmakdan fazlası girmeyecek sandım çünkü kuru oluyor tabi kasiyorum da kendimi bir arkadaş o kremleri önerdi denedim İyiki de denemiştim çok şükür bitti bu sorun :)
Aslında acı olmuyor sadece kendimizi acıyacak diye kastiğimiz icin acıma oluyor acı hissettiğinde dur nefes al ver artık nasil sakinlesiyorsan şarkı sole tv izle sonra bir dinle kendini bak gör aslında acımıyor kendini serbest bıraktığında :)anladım canım ya ama gerçekten ciddi acı oluyor benim girerken tam girişe izin vermiyorum işte bir kere emla ile tam oldu o da hemen geri çıkardım az kan geldi çok az.bende evliliğimin 9.ayındayım korkuyorum bunun yüzünden evliliğimin bitmesini istemiyorum
Birde sakın çıkarma 2cm aldın baktım kasildim dur sakinleş devam et sakın geri gitme aklında da büyütme denemekten vazgeçme :) ben 6 ay bu hastalığı inkar ettim hiç birşey yapmadım ama karar verdikten sonra çok şükür oluyor :)anladım canım ya ama gerçekten ciddi acı oluyor benim girerken tam girişe izin vermiyorum işte bir kere emla ile tam oldu o da hemen geri çıkardım az kan geldi çok az.bende evliliğimin 9.ayındayım korkuyorum bunun yüzünden evliliğimin bitmesini istemiyorum
aparat nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz?Birde sakın çıkarma 2cm aldın baktım kasildim dur sakinleş devam et sakın geri gitme aklında da büyütme denemekten vazgeçme :) ben 6 ay bu hastalığı inkar ettim hiç birşey yapmadım ama karar verdikten sonra çok şükür oluyor :)
Bayılmış gibi kendini sal o kadar kolay oluyo ki ilk aparatı öyle soktum ve şok oldumBayilmis gibi yapmak mi? Onu nasil basardin gevsedinde:)
Benim ne parmakta nede aparatta hiç birşey olma di eşli esli denemede ise çok az leke o kadar oraya ne verirsen onun şeklini alip esniyoMerhaba ben siteye Yen'i üye oldum
1 yıldır evliyim ve hala cinsel ilişkiye giremedik artık bu soruna bir son vermek istiyorum
Tam birleşme sırasında kasılıyorum ve kapatıyorum bacaklarımı
Netten parmak egzersizleri ile ilgili şeyler okudum sanırım aynı sorunu yaşayıp bu şekilde atlatan çok var
Benim aklıma takılan bu parmak egzersizleri sırasında kızlık zarına bir zarar gelir mi buna net bir cevap verecek ya da tecrübeleriyle beni yönlendirecek varsa sevinirim artık bu sorunu yenip çocuk sahibi olmayı eşimi mutlu etmeyi istiyorum lütfen bana da yardımcı olur musunuz
Canım ilk zamanlar bağırsaklarda baskı oluyodu sanki tuvaletimi yapçam gibi ama geçti zamanla geçiyoKızlar ilişki sırasında makatta baskı ve çiş varmış hissi oluyor mu sizlerde de ve zamanla geçiyor mu doktora mı gitmek gerekiyo ?
Canım benim elimden geldiğince yardımci olamak isterim..aparat nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz?
Tam iki yılım gitti hiç bir şey den zevk alamaz olmuştum. Tüm arkadaşlarım tek tek hamile kalmıştı ben o işi bile becerememiştim. Konuşacak kimsem yoktu. Herşeyi tek başıma ve burda yazanları okuyarak başardım. Şu an herkeze yardım etmek ve ne kadar kolay olduğunu anlatmak haykırmak istiyorum. Lütfen egzersiz yapın o kadar kolay ki biliyorum bana kızıyosunuz şu an nasıl kolay olur diye. Hiç acı yok lütfen bana inanın ve hemen başlayın
Canım ilk zamanlar bağırsaklarda baskı oluyodu sanki tuvaletimi yapçam gibi ama geçti zamanla geçiyo
Valla allah razı olsun buraya yeni üye olabildim aylarca okudum tüm sayfaları sizinle sevindim sizinle üzüldüm çok ağladım kahrolsun 2 yıl kafam almiyo iki yil nasıl geçti ben niye bu kadar geç kaldımAh canım benim senle aynı şeyleri hissediyorum bende 9 ay cekdim bunu kimseye anlatamıyorsun derdini, herkez çocuk soruyor çocuk düşünmediğim halde bile eziklik oluyordu hiç başaramiycam sanıyordum ama kararlı olunca aklına birlesme oturunca rahat oluyor herşey buradakiler den Allah razı olsun :) iyiki varsınız
Bende aynı şekilde üzülüyorum ama eşim olsun sonucda zararın biryerinden döndün başardın diyor bu iş sen istemediğin sürece olmazdı.. Oyuzden sende üzülme geçen zaman hep ziyan ama önümüzde bir ömür var çok şükür yenile biliyor :) ben 4 kere eğzersiz yapdim egzersizi aralarında baya vardı ama oldu sen yeterki işte :))Valla allah razı olsun buraya yeni üye olabildim aylarca okudum tüm sayfaları sizinle sevindim sizinle üzüldüm çok ağladım kahrolsun 2 yıl kafam almiyo iki yil nasıl geçti ben niye bu kadar geç kaldım
Hep çevreme bakıyo dum bunlar yapabildi mi acaba belki oda benim gibi dir die ama yok hepsi tek tek hamile kaldı l. En önce ben evlendim hala bebek yok. Şu an bile bunları yazarken ağlıyorum keşke böyel bi hastalık olmàsaydiAh canım benim senle aynı şeyleri hissediyorum bende 9 ay cekdim bunu kimseye anlatamıyorsun derdini, herkez çocuk soruyor çocuk düşünmediğim halde bile eziklik oluyordu hiç başaramiycam sanıyordum ama kararlı olunca aklına birlesme oturunca rahat oluyor herşey buradakiler den Allah razı olsun :) iyiki varsınız
Saol canım ben ilk yaptım sonra bi yapamadım dün iki gün önce yine yaptım baya kolay oldu git gelde rahattı. Sonra denemedik daha umarım yapabilirim tekrar ama yendigimi biliyorum artık eminim. Herkese aktarmak istiyorum tüm bildiklerimiBende aynı şekilde üzülüyorum ama eşim olsun sonucda zararın biryerinden döndün başardın diyor bu iş sen istemediğin sürece olmazdı.. Oyuzden sende üzülme geçen zaman hep ziyan ama önümüzde bir ömür var çok şükür yenile biliyor :) ben 4 kere eğzersiz yapdim egzersizi aralarında baya vardı ama oldu sen yeterki işte :))
Ahh canım öle aynı şeyleri düşünüyoruz hissediyoruz ki :)Hep çevreme bakıyo dum bunlar yapabildi mi acaba belki oda benim gibi dir die ama yok hepsi tek tek hamile kaldı l. En önce ben evlendim hala bebek yok. Şu an bile bunları yazarken ağlıyorum keşke böyel bi hastalık olmàsaydi
Oo 2 kere yapmışsın daha ne :) gözünde büyütme bende tedirgin oluyorum ama başlayınca aman bu muydu diyorum sende arayi açma 2_3gunde bir Deen en azindan 5 sefer yapki aklından o korku gitsin :)Saol canım ben ilk yaptım sonra bi yapamadım dün iki gün önce yine yaptım baya kolay oldu git gelde rahattı. Sonra denemedik daha umarım yapabilirim tekrar ama yendigimi biliyorum artık eminim. Herkese aktarmak istiyorum tüm bildiklerimi
Canlarım benim böyle görüyorum okuyorum çok hoşuma gidiyor desteklerinizi ikisiniz içinde çok çabalıyorum yenin diye dua edeyorum hep biriniz allahıma şükür yendi diğeri biraz nazlı inanıyorum sende başarcaksın basit işi amaBirde sakın çıkarma 2cm aldın baktım kasildim dur sakinleş devam et sakın geri gitme aklında da büyütme denemekten vazgeçme :) ben 6 ay bu hastalığı inkar ettim hiç birşey yapmadım ama karar verdikten sonra çok şükür oluyor :)
Bunu bi denicem cok sagol:)Bayılmış gibi kendini sal o kadar kolay oluyo ki ilk aparatı öyle soktum ve şok oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?