Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlarrrrr( dün gecede denedim ama acayip canim yaniyor eşim icimdeyken kasiyorum ve git gel yapamiyorum hiç. Acidan cikartiyorum sonra. Anestol kullaniorum onun yuzunden aciyor olabilir mii

Kizlarrrrr( dün gecede denedim ama acayip canim yaniyor eşim icimdeyken kasiyorum ve git gel yapamiyorum hiç. Acidan cikartiyorum sonra. Anestol kullaniorum onun yuzunden aciyor olabilir mii
Kayganlaştırıcı ne kullanıyorsun canım? Normalde anestol kullanınca hiç hissetmezsin acı falan

Canım benim ikinci denemem öle olmuştu ama ben kendimi ilkinden daha çok kasmisdim birde orası tahriş olms gibiydi 2 gün ara verdim sonra daha rahat birsekilde denedik oldu sonra sorun yaşamadım

Esin içerdeyken bayılmış gibi kendini bırak ve başka birşeyler düşünmeye çalış önceden bende yapamıyorum ama inan çok kolay olucak . Kendini çok kastigin için canın yanio büyük ihtimal

Merhaba ben siteye Yen'i üye oldum
1 yıldır evliyim ve hala cinsel ilişkiye giremedik artık bu soruna bir son vermek istiyorum
Tam birleşme sırasında kasılıyorum ve kapatıyorum bacaklarımı
Netten parmak egzersizleri ile ilgili şeyler okudum sanırım aynı sorunu yaşayıp bu şekilde atlatan çok var
Benim aklıma takılan bu parmak egzersizleri sırasında kızlık zarına bir zarar gelir mi buna net bir cevap verecek ya da tecrübeleriyle beni yönlendirecek varsa sevinirim artık bu sorunu yenip çocuk sahibi olmayı eşimi mutlu etmeyi istiyorum lütfen bana da yardımcı olur musunuz

Bazilarinda kızlı zarına birşey olmuyor bazılarında egzersiz esnasında zarar görüyor çoğumuz egzersizlerle yendik bu sorunu tabiki de yardımcı oluruz

bende terliyorum kasıyorum normalde hiçbirşey sürmeden 2 parmak alıyorum sorun yok ama eşli denemede iş oraya gelince tıkanıyorum

Benim hiç kanamadi sadece eşli esli denemede fazla kastigin için biraz leke gelmişti ama hiç acı falan hissetmedim

bende terliyorum kasıyorum normalde hiçbirşey sürmeden 2 parmak alıyorum sorun yok ama eşli denemede iş oraya gelince tıkanıyorum
Canım 2 parmak yapıyorsan mikemmel hatta Mikemmel ötesi :) şimdi 3 parmak dene eğer yapamazsan birşey sürmeden sakın pes etme git bir emla ile glegelen jel al biri 28 diğeri 30 TL sanırım ilk kremi sür içine dışına parmaginla sonla jeli sık sonra parmak egzersizi dene 3 parmak rahatlıkla girecek sonra Eşinle dene sonra bana dua et :)

tmm canım deneyeceğim inşallah olur :)

Kuzum niye aklına bu takılıyorki bu süreçte aklına takılacak en son şeyin bu olması gerekiyor zara kizlik zari olarak biz isim vermişiz o zar senin bakireligini değil genc kızları enfeksiyon dan korumak için olan doğal bir yapi ve birlesmelerin yüzde 60inda kanama gerçekleşmez ve zaten kaniyir dendiğinde bakma eğer zarın kalın değilse sızıntı şeklinde bir kan geliyor.

tmm canım deneyeceğim inşallah olur :)
Bende öyleydim 9 ay cekdim değil parmak bakamıyorum bile çok egzersiz yapmadım ama uzun egzersizler yapdim.. Parmağım daha giderken açıyor gibiydi sonra iki parmakdan fazlası girmeyecek sandım çünkü kuru oluyor tabi kasiyorum da kendimi bir arkadaş o kremleri önerdi denedim İyiki de denemiştim çok şükür bitti bu sorun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…