- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #222.921
Epeydir bu sayfaya yazmamıştım. Merhabalar kızlar.Kizlar merhaba.. ben ilk iliskime girebldim fakat girdikten sonra git gel yapinca çok aciyor.. doktora sordum rahim agzina denk geliodur dedi.. varmi bunun bi caresi yenenler nasl yapiyorsunuz.
Dediklerini ilk defa duyuyorum şaşırdım bu bilgilere :) hala daha cahiliz birşeyler.. Ama canımin açılana okadar odaklaniyirdumki başka şey düşünemiyordun yavaş yavaş zevke de odaklanmaya başladım :)Epeydir bu sayfaya yazmamıştım. Merhabalar kızlar.
S Sosyolojikmavi ilişkiye çok istekli girmelisin. O zaman rahim yukarı kalkarak penisin yolundan çekiliyor. Rahat ve zevkli git gel olsun diye. . Allah herşeyin kolaylığını vermiş. Bize düşen uygun şartları sağlamak. Bunun için ön sevişmeye önem verin. Olsun bitsin diye acele edip ilişkiye girmeyin. Vajinada gerekli koşullar sağlanmadan ilişkiye girilmesi rahatsızlık verir. Rahat bir cinsel ilişki için vajina ıslak olmalı, tıpkı penis gibi istek olunca vajina çeperleride kanlanır, şişer. Sünger gibi olur. Rahim yoldan çekilir. Zaten çok istekli olunca karnında minik hareketlenmeler ve sızı hissedersin işte bu rahmin yukarı doğru kalktığının işatetidir. Bir kadın bunları hissetmeden ilişkiye girmemelidir.
Güzel kalpli arkadaşım hiç görmediğim bilmediğim hatun en yakın arkadaşım gibi yardım ediyorsun çok teşekkür ederimCanlarım benim böyle görüyorum okuyorum çok hoşuma gidiyor desteklerinizi ikisiniz içinde çok çabalıyorum yenin diye dua edeyorum hep biriniz allahıma şükür yendi diğeri biraz nazlı inanıyorum sende başarcaksın basit işi ama
Sen ne kadar oldu canım yeneliOo 2 kere yapmışsın daha ne :) gözünde büyütme bende tedirgin oluyorum ama başlayınca aman bu muydu diyorum sende arayi açma 2_3gunde bir Deen en azindan 5 sefer yapki aklından o korku gitsin :)
Siteye 2 mayısda üye oldum yenmeyi kafama koydum 6 hazırandada eşli deneme yapdim :) yaklaşık 2 hafta olmuş :)Sen ne kadar oldu canım yeneli
Çok şükür geride kalmış canım az çok herkezi biliyorum ama karistiriyorum isimleri bi dertleşme istediği de var içinde ı yüzden soruyorumSiteye 2 mayısda üye oldum yenmeyi kafama koydum 6 hazırandada eşli deneme yapdim :) yaklaşık 2 hafta olmuş :)
Rica ederim canım istediğin herşeyi sorabilirsin bildiğim kadarı ille yardımcı olurumBunu bi denicem cok sagol:)
Burdaki Herkez aynı süreçleri aynı acıları yaşıyor Oyuzden birbirimizi anlıyoruz Oyuzden elimizden geldiği inde fazlasıyla yardımcı olmaya çalışıyoruz :) istediğin Herzaman yazabilirsinÇok şükür geride kalmış canım az çok herkezi biliyorum ama karistiriyorum isimleri bi dertleşme istediği de var içinde ı yüzden soruyorum
Ilk sayfaların tamamını okudum neredeyse sonlara doğru hepsinden çoğu yenip bebek sahibi olmuş bizde öyle olucaz inanamıyorum. Ama hep yenileri eklenecek buraya döngü kirilmicak buna çok üzülüyorum. ins çok erken farkederler ve bizim gibi acı çekmezlerBurdaki Herkez aynı süreçleri aynı acıları yaşıyor Oyuzden birbirimizi anlıyoruz Oyuzden elimizden geldiği inde fazlasıyla yardımcı olmaya çalışıyoruz :) istediğin Herzaman yazabilirsin
3 parmak çok denemedim aslında bende o zaman 3 parmağa odaklanayım inş olur teşekkür ederim canımCanım benim elimden geldiğince yardımci olamak isterim..
Ben parmakla çalıştım aparatim yoktu benim burdan okuduğum kadarıyla 3. Boydan sonra eşli deneme yaptılar ve çoğunda sonuç olumlu oldu.
Burda hiç egzersiz yapmayıp krem ve jel sürüp deneyip olumlu sonuç alan arkadaşlarda var yeterki zihninde açımiycak ve rahatım mesajı yerleşsin :)
Parmak dada 3 parmakdan sonra eşli deneme yapmalısın :) zaten tek parmak veya 1 boy aparat yaptığında icerde oynuyor aparat hissetmiyirsun 2 parmak dada ayni sey ama parmak olduğu için pozisyonda az zorluk olabilir :) ama yer var orda gayet genis :)
Arkadaşlar egzersiz yaparken sakın bi odaya geçin belce telefonunuzdan erotik videolar izleyin izlemekten korkmayın kendinizi odullendirim. Kendinizi rahat hissedince orası jele ihityaç duymuyo. Parmak egzersizini tamamalyip hala esli denemeyi yapamayanlar, fırçanın sapını peçeteyle sarıp üzerinden strec geçirsin ve kendini bayılmış gibi serbest bırakarak ilerletsin bi kısma geldiğinde ilerlemiycek oraya geldigizde tüm gücünüzle ikinin bi anda içinizde olduğunu göreceksiniz. Ilk kere bunu yaptım ve başardım
Canım benim geçen zamana üzülme daha fazla zaman geçirmeden halletmeye bak. Ramazandan sonraya bırakma zaten bu erteleme hastalığı al aynayı karşına ilk incele sonra yavas yavas başla zaten tek parmak yapmışssın en zorunu başarmışsın oraya birşey giriyor görmüşsün duşdan önce otur 10 dk 15 dk egzersiz yap hiç büyüteceğin şeyler değil. Yeterki kararlı ol yeterki erteleme..Ahhh ne güzel gözünüz aydın olsun ve tez vakitte bizimde gözümüz aysın
İnsanların bende suratına bakıyorum bu yaptı mı acaba bu oldumu diyeAllah bizide bununla sınıyor
Mayıs ta bir sene oldu sadece tek parmak egzersiz yapabiliyorum bayramdan sonra emla yıl deniycem inş yenerim
Ahhh ne güzel gözünüz aydın olsun ve tez vakitte bizimde gözümüz aysın
İnsanların bende suratına bakıyorum bu yaptı mı acaba bu oldumu diyeAllah bizide bununla sınıyor
Mayıs ta bir sene oldu sadece tek parmak egzersiz yapabiliyorum bayramdan sonra emla yıl deniycem inş yenerim
en zorunu yapıyosunuz parmak almak öle kolay değilki zorunu yapıp kolayını yapamıyosun biraz cesaret lüften parmak çalıştıktan sonra yatağın ucuna otur eşini p... sen kendin elinle sok bak hemen olucak ayrıca parmak çalışırken emla kremini sür uyuştur vajinanı eşinde kayganlaştırıcını sürsün sonra oldu bitti bak görüceksinAynı beni anlatmıssın . Benimde mayıs da 1 yıl oldu. Parmak egzersizim var devamı yok ...
Her evlenen için dua ediyorum benim yaşadığımı yaşamasın diye
canım benim bak kendinde söylüyosun kortktuğundan kendini kasmışsın baya ilk önce kendi parmaklarını al içine küçük parmağınla dene lütfen aynanın karşısına geç bebek yağı sür serçe parmağına ıkın ve parmağını içine al bak gör çok basit olucakKizlar! Lütfen yardim edin. Yurtdisinda kaliyorum, iki yildir evliyim hala iliski yok. Yurt disinda yasadigim icin kaldigim ülkede vajinusmus cok yaygin bir hastalik degil. Bununla yakindan ilgilenen doktor cok az.. Lütfen bana yardim edin. Kulak kurcasiyla bir deneyeyim dedim, egsersizleri sizlerin paylastigi gibi deneyeyim dedim. Kulak kurcasini strecleyip bebe yagi surdum, ama oraya degdigi an delirdim. Yapamadim. Caresizim umutsuzum coookk üzgünüm artik bende normal bir kadin olmak istiyorum. Ilk gece yarisi girdi ve yandi acidi okadar korktum ve kasdimki bir daha deyemedim. yani hic denemedik cunku izin vermiyorum.. okadar korkuyorum düsünün.. Inshallah yardim edebilirsiniz.. hepimiz icin dua ediyorum. ister özelden ister burdan yanitlayin lütfen yardim edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?