Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ah canim sagol yardimin icin.. inan daha kulak kurcasini alamadim. ama pes etmiycem önce onu, sonra dudak kalemi ve sonra parmaklara gecicem.. okadar sacma bir korku ki.. ömrümü yedi bitirdiii

Ah canim sagol yardimin icin.. inan daha kulak kurcasini alamadim. ama pes etmiycem önce onu, sonra dudak kalemi ve sonra parmaklara gecicem.. okadar sacma bir korku ki.. ömrümü yedi bitirdiii
ilk başta cahilliklerinden eşlerimizin korktuk sonrada olmuyo böyle ama sabırlı olup yapsalardı bukadar uğraşmazdık bırak kullak çubuğunu filan kendi parmağın sonuçda herşey senin elinde ister çıkartıp ister sokabilirsin parmağını tv izlerken bile yapabilirisn bunu kendi vücüdüna ait parmağının başka şeyleri sokmakla uğraşma zaten yarıya kadar girdi demişsin parmağını çok kolay alrsın içine

Peki canim deniycem Sorun oraya degince huylaniyorum.. alismam gerek galiba. Kücük adimlarla ama ilerleyerek kafama koyup yapicam inshallah bir hafta icinde kurtulurum

Peki canim deniycem Sorun oraya degince huylaniyorum.. alismam gerek galiba. Kücük adimlarla ama ilerleyerek kafama koyup yapicam inshallah bir hafta icinde kurtulurum
yeterki inan ve erteleme hergün dene bak ertelediğine değmicek bakarsın 3 günde kurtulursun herşey senin elinde huylanmazsın sadece dıklanıyor gibi hissedersin devamlı krem sür yada bebek yağı sür vajinanla uğraş biraz aynanını karşısında bak tadı vajinanı bi

Cok haklisin canim. Aynayla bakicam incelicem ve parmaklarla denicem.. buraya yazarim bir kac guna nasil gittigini.. Inshallah olur ya

Kızlar eşimle denedik ben üstte geçtim kan falan geldi acıma yok ama girdimi girmedimi emmin değilim zorlanmadanmı geldi kan bilmiyorum. Eşli denemeyi nasıl yapmalı?
KAN GELMİŞ İŞTE OLMUŞ DEMEKTİR ÜSTTE YAPTIYSAN DEVAM ET ÜSTTE BİRAZDAHA OLMADI YATAK UCUNDA DENE ÜSTEYKEN GİT GEL YAP OZAMAN HİSSEDERSİN BİŞEYLER CANIM DAHA İYİ GÖZÜN AYDIN

Cok haklisin canim. Aynayla bakicam incelicem ve parmaklarla denicem.. buraya yazarim bir kac guna nasil gittigini.. Inshallah olur ya
Yaz canım burdaki bütün arkadaşlar yardım ederiz sana sadece dahada erteleme ama farkındayım sen baya bi istekisin hemen yeniceksin sende başarılar yapabilrisin buna inan ilk önce

Ben doktora gitmiştim yumurtlama tembelliği var dedi ve ultrasonla bakmak istedi ben evlendiğimde ilişkide kan gelmişti oldu sandık doktor bir baktı kızkık zarın duruyor dedi yani aslında zorlanmadan kan gelmiş ozaman

Canım benim bak birkere olmuş orası açık sonuçda ve girebiliyor gördün.Orada sadece kaslar var sen o kasları sıkarsan eşinin girmesi imkansız gibi hep aynı örnegi veriyorum banada psikolog dedi avucunu sıkıca sık yumruk yap ben şimdi denesem elini açabilirmiyim açamam canını acıtırım orasıda öle sen izin vermezsen kaslarını açamam giriş yapılamaz.

İlk senin sakin olman lazım ve inan orası çook büyük 1 parmak soktugunda kendini kasmasan parmagı içinde hissetmiyorsun bile inan bana ben 9 ay kendime dokunmayı bırak bakarmadım bile acıyordu midem bulanıyordu ama sonra karar verdikden sonra oluyor sende neolur kararlı ol

Benimde mayısta iki yil olmuştu. Ben ilk tek parmağı yaptigimda sok olmuştum ve hemen arkasından ikiye geçtim o kadar basit ki aslında sende bu illeti yenin ce anlicaksin hakli olduğumuzu lütfen üzerine git ve yap parmak girmeyince geri çekme bekle ve ikdir inan hiç acı yok. Emla gelince al onunlada dene ama hiç fark yok bana göre egzersizlerde gerek bile yok

Ahhh ah Allah yardım etsin bu yaz aşaym bu illeti ve anne olayım anne
Psikolojim o kadar kötü ki hayat yaşam kalitem düştü resmen sürekli ağlama kimse ile paylaşamama sürekli başarısız denemeler
Ouff

Ahhh ah Allah yardım etsin bu yaz aşaym bu illeti ve anne olayım anne
Psikolojim o kadar kötü ki hayat yaşam kalitem düştü resmen sürekli ağlama kimse ile paylaşamama sürekli başarısız denemeler
Ouff
Benim gibisin canım bende o psikolojideyim anne olmak istiyorum nasıl anlatsam ki sana kelimeler yetmio egzersizin kolay olduğunu anlatmaya. Acı sıfır .ben kulak çöpünü sokamayan ben bi baktım kocaman ve set aparatı sokuyorum hemde hiç aci yok

Sen nasıl aştin ne kadar zaman oldu aşalı birbirimize dua edelim

Sen nasıl aştin ne kadar zaman oldu aşalı birbirimize dua edelim
Ben parmak egzersizlerini yapiodum zaten zorlanmadan. Eşli denemede yarıya kadar oluyodu sonra duvar geliyodu yine. Sonra karar verdim fırça sapından aparat yaptım 1 kere denedim ve sonra eşli esli denemede başardım. Sonra yine yapamadım demek biraz daha çalışmam gerek dedim ve tekrar çalıştım ve tekrar mutlu son. Yeni sayılır daha iki hafta falan ilkini yapali

İnş bende aşarım hemen egzersiz yapmaya zorlayayim kendimi anne olmak istiyorum Allah m yardım etsin... Korkularım geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…