Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İnş bende Birgün senin gibi buraya başarı hikayesi ve hamileliğimi yazarım pskoloji olarak bitmiş bir insanım

Merhaba kızlar bende mart ayında vajibusnusu çok şükür yendim ama hala üstümde tedirginlik var ve hiç zevk namına birşey hissetmiyorum cinsel anlamda mutlu değilim .Sevişmek zevk vermiyor ( şimdide bu dert başladı .Ne önerir yenen arkadaşlar?

Tebrik ederim canım :) umarım herkes kurtulur bu dertten :/ Ne güzel yazmışsın çok cesaret verici bir hikaye umarım birilerinin başarmasında etkili olur :) Emeğine desteğine sağlık

İnş bende Birgün senin gibi buraya başarı hikayesi ve hamileliğimi yazarım pskoloji olarak bitmiş bir insanım
Canım benim burdakileri okudukça kafanda birşeyleri otturmaya çalış. Bizlere aklına takılanları sor çekinme daha sonra kararlı ol ve erteleme. Burdaki herkes aynı çok canı kıymetli hassas ve cinsellikle korkusu olan insanlar senle ben arasında fark yok.. sende başara bilirsin sonra sende bukadar basitmiydi diyeceksin :)

Kizlar hani yurtdisinda kaliyorum vajinusmusla ilgilenen cok kisi yok demistim ya. Ben aile doktorumuza durumumu bildirtmistim, o da seni hastanedeki sks klinigine yönlendiririm ama seni alirlarmi bilmem diyip onlara durumumu bildirtti. Dün aksam mesaj geldi. 4 temmuzda zamanim var. Kafama koydum o tarihe kadar parmak egzersizleri yapicam.. cünkü eminim aparat fln verirler bana.. veya git eve kendini tani dicekler. Onu önceden yapmis olmak istiyorum. Sans dileyin bana.. inshallah yaparim.

Ve hala vajinusmus olan arkadaslar isterseniz özelden yazabilirsiniz birbirimize destek cikarak birlikte halletmeye calisalim motive edelim birbirimizi, bak ben bugun aynayla baktim hadi sende yap gibi

Ayh inş bu kadar basitmiydi lafını o kadar çok kullanmak istiyorum ki başarıcam inanıyorum diyorum ama başarısız denemede sonrasında herşey başa dönüyor
İnş aşicam ve bende anne olcam

Ayh inş bu kadar basitmiydi lafını o kadar çok kullanmak istiyorum ki başarıcam inanıyorum diyorum ama başarısız denemede sonrasında herşey başa dönüyor
İnş aşicam ve bende anne olcam
İnş kuzum inş bu lafı diycek sözlerin çok yakında ama sadece dua ile olmuyor ama başla biyerden bunu yenicegin için karar verdin artık kendine zaman ayır ve egzersizlerini güzel güzel yap kendini tam hazır hissetmeden de eşli denemeye geçmemelisin..

öncesinde yapıyordum evet ama hamilelikte yapmayı bıraktım,doğum yapıncada bebekle uğraşmaktan hiç fırsat bulamıyorum,emlayı denedim ama iş kafada bitiyor canım acıyacak diye o zamanda çok kasıldım

canım parmak egzersizlerine tekrardan başla kendine güvenin gelicek parmak ikiyle başla sonra üçe çıkar sonra cesaretin gelicek ve eşinin penisini kendin acımadan alıcaksın üstte yap bide eşinin p.. otur yavaş yavaş emlayı kullan ama ilk ilişkinde bebek normal doğum mu peki çünkü normalde vajinan baya bi açılmış olması gerekiyor

Yok sezeryan oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…