Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bunu düsünmemistim, hic birseysiz yapiyorsunuz sandim. Peki o eldivenlerden alip yapicam ozaman
Ve cok sukur doktorum hap verdi onun yerine. bir günde geciriyormus
İgreniyorsan eldiven mantıklı ama ben direk kendi parmagım veya eşimin parmağıyla egzersiz yaptım.Orayı hissetmek beni daha çok cesaretlendiriyordu

Bende krem aldım anestol den ama hiç sürmemiştim bu akşam onunlada denerim denedikçe dahada açılır heralde kalın aparatla
Orası aslında açılmıyor normalde hep açık hep rahat. Ordaki çember bizim kızlık zarıdediğimiz zar genç kızları enfeksiyondan korumak için olan birşey ve orası tamamiyle kasdan meydana gelen . Ve bu zamana kadar orasına birşey değmediği için tehlike olarak algılanıp orası kasılıyor . Bu egzersizlerle orayı hissisleştirceksin alıştırıcaksın ve kasılmıycak :)

Bunu düsünmemistim, hic birseysiz yapiyorsunuz sandim. Peki o eldivenlerden alip yapicam ozaman
Ve cok sukur doktorum hap verdi onun yerine. bir günde geciriyormus
İĞRENME CANIM O AKINTI ÇOĞU KADIDA VAR VE SENDEN GELEN BİŞEY TUTABİLİRSİN İLAÇLARLA GİDEN ÇOK AZ KİŞİ VAR FİTİL KESİN ÇÖZÜMÜ İLİŞKİ YAŞADIKTAN SONRA RAHİMİN AÇILDIKTAN SONRA FİTİLİDE KULLANABİLİRSİN AYRICA . BU ARADA ŞUAN SENİN İÇİN ELDİVEN OLMAZ VAJİNANI Bİ HİSSET Bİ TANI ELDİVEN HUYLANDIRABİLİR DAHA İLK AŞAMALARDASIN ELİNE KAYGANLAŞTIRICI KREMİ SÜR VE ÖYLE YAP YAVAŞ YAVAŞ NEFES VERE VERE DENE .

Evet haklisin canim, bencede eldiven iyi fikir degil. Simdi hapi attim ve yarina kadar bekliycem tamamen iyilessin elime yuzume bulastirmiyayim. Yarin tekrardan parmagima bebek yagi surup denicem. Ha bu ara tuvalette otururken baktim aynayla, cok rahat güzküyodu hersey, acaba öyle otururken parmagi soksam olmazmi

KENDİNİ NASIL RAHAT HİSSEDİYOSAN O POZİSYONDA YAP CANIM BENİM AYRICA TV İZLERKEN KOLTUĞA UZAN AYAKLARINI İKİYE AÇ HEM TV İZLE HEMDE EGZERSİZİNİ YAP BEN AYNA KARŞISINDA YAPTIM ONU DA TAVSİYE EDİYORUM SANA PARMAK EGZERSİZİNDEN SONRA KENDİNE GÜVENİN GELİCEK SEN İSTİCEN EŞİNE YAPABİLİRSİN ARTIK DİCEKSİN :)

Ben bi Yöntem Söyleyeyim ıslaklık sağlamak için erotik bişey açmıştım bi keresinde ordan gördüm uyguladım.Ordaki kadınlar ilişki gerçekleşeceği Sırada vajenin üst kısmına eliyle dairesel hareketlerle masaj yapıyorlar bunu denedim hakikaten kendiliğinden gevşiyor vajen o sürede ve ıslaklık da oluyor.Ha bi de egzersize ya da Eşli denemeye başlamadan önce bir duş almak da ekstradan gevşeklik sağlıyo başarılar

VAYY VALLA BU İLLETTİ YENMEK İÇİN NELER YAPTIK YA BEN BİLE BAKTIM NASIL YAPIYOLAR DİYE O SİTELERE :) :)

Ben bi Yöntem Söyleyeyim ıslaklık sağlamak için erotik bişey açmıştım bi keresinde ordan gördüm uyguladım.Ordaki kadınlar ilişki gerçekleşeceği Sırada vajenin üst kısmına eliyle dairesel hareketlerle masaj yapıyorlar bunu denedim hakikaten kendiliğinden gevşiyor vajen o sürede ve ıslaklık da oluyor.Ha bi de egzersize ya da Eşli denemeye başlamadan önce bir duş almak da ekstradan gevşeklik sağlıyo başarılar

Kuzum sen neyaptın? egzersizler nasıl gidiyor?

Kuzum sen neyaptın? egzersizler nasıl gidiyor?
Regl dün bitti canım Bi de Kadir gecesi için kullandım vaktimi Allah Ksbul etsin.Bu gece deneyebilirim bakalım egzersiz yapıcam Öncesinde ..pns kalınlığında aparatımı çok özledim :) önce onu sonra eşimi alcam Allah'ın izniyle

aparatı alıyosan eşinkini hayli hayli alırsın cesaret biraz ..

aparatı alıyosan eşinkini hayli hayli alırsın cesaret biraz ..
Ben kendimi 3.ilişkiye hazırlıyorum ilk ikisi egzersizler sayesinde çok şükür oldu.Şimdiki sorun ilk girişte ben nefes al ver ıkın yapmaya çalışırken eşimin bu durumdan rahatsız olması ve birden sertliğinin gidiyo olması yoksa Yaparım ben artık zaten o aparatı tek nefeste içime çekebiliyorum resmen iniyor gidiyor ne çektik ya

ahhh inshallah cnaimm.. cok seciniyorum simdiden! Inshallah dedigin gibi olur :)

Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz :)

Üzülme bizi beklerken baya zaman geçiyo sönüyo evet birazdaha elini hızlı tut sen anlık biliyosun girdikten sonra sorun yok canım erkekler için bi hap var p... devamlı kalkık vaziyette ama ben dayanamadım onada can dayanmıyo bacım oyüzden biraz hızlı haraket et az beklet eşini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…