- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #223.001
BAK ZATEN KENDİNDE FARKINDAsın belli işin kafada bittiğini okadar kolayki diceksin kendine bunca sene boşuna bukadar beklemişim bak acımıyo hiç acıda kastığımız için ouyo p... belli bir noktaya getir orda beklesin ondan sonra kastığının bölgesyi yavaş yavaş gevşet ama su bazlı jeli kullan çok etkisi oluyoröncesinde yapıyordum evet ama hamilelikte yapmayı bıraktım,doğum yapıncada bebekle uğraşmaktan hiç fırsat bulamıyorum,emlayı denedim ama iş kafada bitiyor canım acıyacak diye o zamanda çok kasıldım
Tamam deniyicem inşallah faydasını görürümBAK ZATEN KENDİNDE FARKINDAsın belli işin kafada bittiğini okadar kolayki diceksin kendine bunca sene boşuna bukadar beklemişim bak acımıyo hiç acıda kastığımız için ouyo p... belli bir noktaya getir orda beklesin ondan sonra kastığının bölgesyi yavaş yavaş gevşet ama su bazlı jeli kullan çok etkisi oluyor
kesinlikle görürsün bir çoğumuz bunlar sayesinde yendik en önemliside kendimizi inandırdık yaparken o işi acımıyo diye ..youtdan bilinç altı özgüven müziği aç rahatlama yardımcı olucak başarılar canım güzel haberlerini bekliyoruz bebişini kocaman öpüyorum allah mutlu huzurlu büyütmeyi nasip etsin.Tamam deniyicem inşallah faydasını görürüm
Normal tabi bir aydır yapıyorum yine girerken o kastığım yer ve kenarlar yanıyo ama ordan geçene kadar o acı giriyo acıda gidiyor korkma az dayan canımJel,yag ise yaramadi,gene olmadi. Delircem artik...
Ici yaniyo biraz girer gibi oldugunda.normalmi yaniyo olusu.Gercekten biktim artik bu durumdan
Canim popoya dogru yaptinmi daha kolay giriyor, bundan sebep olabilirmi. Bende yaklasik 1ay oluyor yeneli bazen vajinaya yukari dogru girmeye calistigimizda baski hissediyorum yakiyor gibi. Sonra tekrardan deniyorum asaga dogru hemen giriyor.Jel,yag ise yaramadi,gene olmadi. Delircem artik...
Ici yaniyo biraz girer gibi oldugunda.normalmi yaniyo olusu.Gercekten biktim artik bu durumdan
Canım benim kendini hala kasıyorsun tamamiyle rahat bırakırsan herşey daha kolay olcak. Parmak egzersizlerinde nasıl durum?Jel,yag ise yaramadi,gene olmadi. Delircem artik...
Ne sanslisin canim, mumu cok rahat alabiliyosan bence esinlede olucak. ama yok hala olmaz diyosan mumu bir kac kez dene bence, sonrasinda kendine biraz daha kalin bir aparat yapKızlar mumla aparat yaptım mumun sivri kısmından başlayarak soktum girdi hiç bir sıkıntım olmadı. İçinde dairelerde çizdim açılsın diye bundan ssonraki süreçte neler yapmalıyım? Birde mumun direk arkasınla denedim olmadı sonra sivri kısmını denedim o şekilde oldu. Hala eşimle olmıcak gibi hissediyorum
Ben karşıma ayna alıyorum yarı oturur yarı yatar şekilde bacaklarımı açarak yapıyorum. Birde ilgini dağıtıcı birşeyler açabilirsin kafan başka yere girince daha rahat oluyorsun.Kasılınca kendini dinle gerçek den canın acıyor mu? Canını ne acıta bilir?Aslında kendini sıkmasan orası rahatlayacak zaten orası esnek olduğu için parmağı hissetmiyceksin böle şeyler düşün kendini kastığında :)Benim adetim yakın ve uzun zamandır egzersiz de yapmadım. Tek parmakdan biraz kalın aparat alabiliyordum belki onu bile alamıcam. Benim sorum şu aslında , denemek istiyorum. Vemcaine sprey ve bol durex kayganlastırıcı kullanarak. En büyük sıkıntım o baskıyı hissettiğim an ıkınmak ve nefes vermek dısında işimi kolaylastıracak baska ne olabilir.?
Belimin altına yastık koyacagım. yönü öyle daha kolay ayarlayabilirim diye düşünüyorum.
Canım eşli deneme egzersizden daha kolay oluyor orası daha ıslak oldugu için daha kaygan oluyor.Kızlar mumla aparat yaptım mumun sivri kısmından başlayarak soktum girdi hiç bir sıkıntım olmadı. İçinde dairelerde çizdim açılsın diye bundan ssonraki süreçte neler yapmalıyım? Birde mumun direk arkasınla denedim olmadı sonra sivri kısmını denedim o şekilde oldu. Hala eşimle olmıcak gibi hissediyorum
Canım hiç stres yapma stres yaptıkca kendini kasarsın rahat ol olabildiğince egzersiz yaparken burda okuduklarını hatırla kasıldıgında nefes al göbeğini şişir mum üfler gibi nefes verEvet bugun artik aynayi karsima alip ilk kez serce parmagi denemesi yapicam. sabahdan beri tedirginim, stressliyim.. simdiden icimde bir sikinti.. inshallah yaparim of of
Jel,yag ise yaramadi,gene olmadi. Delircem artik...
Canım çok güzel yapmışsın 2 parmak egzersizi o şekilde baslıyor sonra parmaklarını yan yana koy aç yapa yap.Bu akşam önce mumlaa deneyip sonra tekrar kalınlaştırıcam aparatı birde artık orası delik gibimi gözükmeli acaba, iki parmağı küs şeklinde yapıp soktuktan sonra normale çevirdim aama üç taneyi nasıl sokmak gerekir
Kizlar, simdi ilk kez aynayla baktim gayet net gördüm deligi herseyi. Fakat bir kac zamandir (utanarak söylüyorum, kasinti cok oluyodu ve camasirima kalin beyaz sivi geliyordu. Vajinanin icinde beyaz bir sivi vardi. Galiba mantar oldum. Bakin simdi nasil korkuyorum doktora göstermekten. Cok sukur ki eczaneden recetesiz krem ve oraya konulan fitil var. Gelde o fitil sok demi daha parmak sokamiyorum... bunu yasayan varmi? Ne yaptiniz? Simdi parmagimi sokacaktim igrendim mantar var diye bide kip kirmizi kizardi sisti sicak banyoda malum mantara sicak iyi gelmiyo[/QUOT
MUAYNE ELDIVENLERINDEN ALABILRSN ONLARLA YAP ZATEN EGZERSIZ YAPARKENDE.
Kizlar, simdi ilk kez aynayla baktim gayet net gördüm deligi herseyi. Fakat bir kac zamandir (utanarak söylüyorum, kasinti cok oluyodu ve camasirima kalin beyaz sivi geliyordu. Vajinanin icinde beyaz bir sivi vardi. Galiba mantar oldum. Bakin simdi nasil korkuyorum doktora göstermekten. Cok sukur ki eczaneden recetesiz krem ve oraya konulan fitil var. Gelde o fitil sok demi daha parmak sokamiyorum... bunu yasayan varmi? Ne yaptiniz? Simdi parmagimi sokacaktim igrendim mantar var diye bide kip kirmizi kizardi sisti sicak banyoda malum mantara sicak iyi gelmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?