Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım çok huzurluyum 3.ilişkim oldu yarım saat kadar önce :) eşim bu defa pes etmedi artık her gün deneyelim diyorum o baskı hissi de rahatsız ediyor da zevk almaya başlayınca geçicek sanırım M monalazo çok güzel açıklamıştı geçenlerde durumu Sağolsun.Sen haz alabiliyor musun baskı oluyor mu ilişkilerinde ?

Arkadaşlar nihayet 3.ilişkim de oldu biraz önce.Buradaki güzel Yürekli insanlar yenmesine rağmen birilerinin daha bu dertten kurtulması için çabalayan melek ruhlu insanlar Allah hepinizin gönlünden geçen duaları hayırlısıyla kabul etsin.İyi insanlar olduğunu görmek ne güzel.Ben 3.ilişkiden sonra kendimi artık yenmiş görüyorum ve Yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edebilirim zaten burası yardımsever insanlarla dolu.Egzersizden lütfen kaçmayın ben kaçmıştım bir dönem ama çare egzersizde ve inanin ki hiiçççç zor değil çokkkk kolay kızlar kendinize vücudunuza güvenin

Bende senin gibi şuan yaptım zevk almıyorum baskıdan ölüyorum resmen ama pes etmicem

Kızlar elimde Cem keçenin "10 Adımda vajinusmus tedavisi " adli kitabı ve hiç açmadığım emla kremim var bir tüp .İsteyene Karşılıksız gönderebilirim yoksa çöpe atıcam isteyen bana özelden yazabilir

Tebrik ediyorum seni korkmadan devam et geçicek dahada iyi olucaksın emin ol

Bende senin gibi şuan yaptım zevk almıyorum baskıdan ölüyorum resmen ama pes etmicem
Tabiki pes etmiyoruz şimdi de bunun araştırmasını yapıcam ben zevk almak için neler yapmak gerekir vs diye kızlar zamanla geçiyo diyorlar ama bilmiyorum zamana bırakasım yok hiç

Tebrik ediyorum seni korkmadan devam et geçicek dahada iyi olucaksın emin ol
Tşk ederim inşallah.Hiö yapamıcam sanıyordum çok şükür nerden nereye geldim gerçi ilk ilişki ta 14 Mayıs'ta olmuştu araları çok açık bundan sonra açmamak laxım arayı Yarından itibaren her gğn Olmalı gelişmeleri yazcam :) baskıdan kurtulma tekniğini de bulursak paylaşalım :)

Tabiki pes etmiyoruz şimdi de bunun araştırmasını yapıcam ben zevk almak için neler yapmak gerekir vs diye kızlar zamanla geçiyo diyorlar ama bilmiyorum zamana bırakasım yok hiç
Ooo maşallah bi açıldın tam açıldın araştır bizede bilgi ver bu konuda biZde yetersisiz

Zaten en büyük hata ara vermek verme alışana kadar dene her gece çünkü 1 ay olucak yapıyorum hergün ama yine baskı oluyo ve zorlanıyorum oyüzden tam gaz devam

Zaten en büyük hata ara vermek verme alışana kadar dene her gece çünkü 1 ay olucak yapıyorum hergün ama yine baskı oluyo ve zorlanıyorum oyüzden tam gaz devam
Evet kesinlikle.Bu arada eşim içerdeyken test ettim o Sırada iyice ıkındığımda o baskı sanki bir tik azaldı mi ne

Kozlar ben yeneli 3 ayı geçti baskı gittikçe azalıyo merak etmeyin ama hala zevk alamıyorum. Aslında zevke odaklanamıyorum sonuçta iş beyinde bitiyo
Zevke odaklanmayı malesef bırakıyorum ve eşime izin verdiğim için o an şükrediyorum Sadece.Evet inşallah bizdeki baskı da en kısa zamanda geçer inş

Canım bak sende yazdın çok kolaymış diye herşey beyinde bitiyor rahat bırakınca çok rahat oluyor :)

Kötü olan o ya eşlerimiz zevk alıyo boşalıyo bizde tık yok buda üzüyo insanı.
Malesef böylede insanın canı istemiyo hiç. Bende bişey sorcam ilişkiye girdikten sonra başladı adet dönemlerim ağrılı geçiyo özellikle bel ağrısı ilgisi varmı anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…