Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet tabiki egzersiz kolay pns almak aparat ya da parmak almaktan da kolay

Canim pns almak kucucuk parmak almakdan nasil daha kolay olabiir Artik biktimm yenmek istiyorum.. aglicam gercekten. iki senem her gunum korkuyla gecti. Bugun ilk kez parmak egzersizi yapicam, galiba biraz da igreniyorum orayi ellemekten

VALLA BEN CNM ELDIVENLE DENEDIM HEP EGZERSIZLERIMI CUNKU JEL VE YAGI TENIN EMIYOR AMA ELDIVENDE KALICI OLUYOR AYRICA MIKROP KAPTIRMAMAK ICIN ELDIVEN DAHA MANTIKLI KENDIN BILIRSIN GENEDE .HERKES FARKLI SEKILDE KENDINI RAHAT HSSEDIYOR.SENDE KENDINI NASIL RAHAT HSSEDIORSAN OLE DAVRAN BENCE

Galiba eldiven kullanmazsam igrenicem bende.. en iyisi eldiven alayim bugun ve ilk kez deniycem

Malesef böylede insanın canı istemiyo hiç. Bende bişey sorcam ilişkiye girdikten sonra başladı adet dönemlerim ağrılı geçiyo özellikle bel ağrısı ilgisi varmı anlamadım
Evet bu çok olan bişeymiş adetinde sancılı geçmeyen insanlar evlendikten sonra sancılı ağrılar geçermiş böyle olan çok var canım normal yani geçmiş olsun sanada

Evet bu çok olan bişeymiş adetinde sancılı geçmeyen insanlar evlendikten sonra sancılı ağrılar geçermiş böyle olan çok var canım normal yani geçmiş olsun sanada
Bende tam tersini biliyorum agrılı adet olanlar evlendikden sonra agrıları azalırmış ama kulakdan dolma şeyler..

Aynen öyle canım aynı şeyden bahsediyoruz :) çok ağrılı olanlar evlendikten sonra gidiyomuş ağrısız olanlarda ağrılar başlıyo örnek ben ağrım sızım olmazdı kızken şimdi sancıdan ölüyorum adetken inş düzelir

Kizlar deliricem. Sürekli kendime yapamicam yapamicam diyorum. Ya parmagi sokmakdan korkuyorum, yani simdiden butun vicudumu kasdim. Ayse fatma nasil yaptiysa sende yaparsin diyorum ama bir turlu yapmiyorum. cok uzgunum. parmak egzersizsiz de esli deneme yapamicam herhalde cünkü kesinlikle bacaklarimi acamiyorum izin vermiyorum.. ah ah aglasam neye fayda.. okadar üzgünümki keske burda basari öykümle baskalarina yardim eden ben olsaydim

Canim pns almak kucucuk parmak almakdan nasil daha kolay olabiir Artik biktimm yenmek istiyorum.. aglicam gercekten. iki senem her gunum korkuyla gecti. Bugun ilk kez parmak egzersizi yapicam, galiba biraz da igreniyorum orayi ellemekten
Direkt pns tabiki zor gelir de pns kolay olduğunu o aşamaya gelfiğinde anlıyorsun.Aslında oraya ne soksan giriyor ben ilk kulak çöpüyle başlamıştım ve kastığım için acı hissetmiştim..tek parmak egzersizlerinde bişeylerin girebildiğine ikna olunca direkt pns kalınlığında aparatı ittirdim ve tek nefeste girdi düşün beyinde bitiyor.Gerçi o aparatı yaptığımda ilk ilişkimi zaten yapmıştım belki ondan bu kadar kolay giriyo artık.Evet canım vajeni incele ve hemfn başla sen de..parmaktan iğreniyorsan inceden Kalina doğru aparatları yap kendine.Ben mesela parmakla yendim ilk olarak ama aparat daha kolay geldi eldiven al kendine mutlaka.Her aşamanda yardımcı olurum sana istersen whatsapp tan da iletişim kurabiliriz daha hızlı ve daha etkili olur.Sen bi başla bak bikaç egzersizde yenersin.Hepimiz senin gibiydik bunu bil

Cok sagol canim.. Ozaman bende ilk kulak cöpü deneyeyim cünkü beynimin oraya birsey girebildigni anlamasi lazim kesinlikle.. simdi gidio yapicam

Vee yapamadim. Inanin bi kulak cöpünü bile degdirmeye korktum. Icerisi okadar karanlik gözüküyoki.. ve nekadar da minnacik bir delik aslinda Bisey sorucam.. Biz esimle üzerimizde elbiseler varken esim bosalmasi icin sürtünerek AMA o pozisyonda, yani bacaklarimi ful acabiliyorum (e nasilsa üzerimde kiyafet varya rahatim) sonra kendimi saliyorum ve gercekten hem islanma hemde bosaliyorum. Bunu yapip hemen sonra pns deneme yapicam dedim hep kendime ama o düsünceyle yaparken ne islanma oluyo ne bosalma, hemen kasiliyorum bacaklarimi bile zor aciyorum (halbuki üzerimde elbise var pantolon var..) nasil bir durum Allahim.. tez zamanda hepimizi iyilestirsin ama galiba ben egzersizleri yapamicam :'(

Bende canım ya hiç ağrım olmazdı üç aydır sancı çekiyom inş geçer

Şsst öyle pes etmek yok emeklemedn kosulmaz güzelim başlamadan pes etmek olur mu sayfaları okuduysan ne vakalar yendi burda o illeti vajinasona asla bakamyan dokunamyan ama hepsi yenip gitmiş belki de şimdi çocuk bile doğurdular :) önce doğru nefes alıp vermeyi öğren derin derin burundan al ver al eline aynayi izle ikin ikindikca açıldığını gör sonra yavaş yavaş parmağını etrafında gezdir girişe koy parmağını yada kulak çöpünü sokma ama sakın deneme önce bunlara bi alış bi kaç gün gerekirse kendini rahat hissedince ya kadar sonra sokma aşamasına gecersin

Evt canım ikinmak baskıyı azaltitor sonralarda ikinmaya gerek kalmadan kendisi azalıyor bende çok çok azaldi iki ay oldu yeneli gerçi ramazanda pek mik miktarda olmuyor da :)
Evet kesinlikle.Bu arada eşim içerdeyken test ettim o Sırada iyice ıkındığımda o baskı sanki bir tik azaldı mi ne

Canım benim aslında giriceğini biliyorsun ama inanamıyorsun al bir ayna aç bacaklarını incele oranı güzelce nettende vajina resmi bul karşılaştır neyin neresi olduğunu ögren. Klistorisini bul.
Sonra parmağınla hafif hafif dokun kendine heryerine, okşa kendini zevk almaya bak sadece dokunarak. kendini sulandırmaya çalış.
Parmaklarında ordaki dudakları aç azıcık ıkın ve oranın delik oldugunu görüceksin daha sonra ıkınca açılanyerlere parmagınla hafif hafif dokun kendini hisset. Bunu kolaylıkla yapmaya başlayınca parmak egzersizine geçersin :)

Kozlar ben yeneli 3 ayı geçti baskı gittikçe azalıyo merak etmeyin ama hala zevk alamıyorum. Aslında zevke odaklanamıyorum sonuçta iş beyinde bitiyo
Bende hala alamıyorum ya isteğim çok azaldı alışmak için yaptım sırf kadının üstte olduğu ve yukarı aşağı değil de öne arkaya doğru yaptığı hareket yardımcı oluyor muş Ramazan bitsin de denicem ben bı arkadaş tavsiye etmişti

Kızlar bodoslama daldım gibi oldu konuya kusura bakmayın bende vajinusmus u iki iki buçuk ay önce yendim şimdi unuttum bile her şeyi çocuk derdine düştüm insan yenince aklından uçup gidiyor o kadar kolay yanı bu iş korkmayın :) uzun zamandır yazmıyorum buraya soruları olan varsa her zaman yazabilir özelden ya da burdan yardımcı olmak isterim bende

Sagolun kizlar haklisiniz. önce parmagimla sokmadan orayi ellemeye alismaliyim.. ah okadar iyisniz ki cok tesekkür ederim size.. pes etmiycem yavas yavas alisicam isterse 1-2 ay sürsün yeterki bitsin iki yilim gitti
Cok tesekkür ederim, bir kac gün oralari elleyerek alistirarak basliycam sonra ellerkende vajina deligine parmagimi koycam sokmadan, ilerki zamanlarda yavasca sokarim ve buraya yine yazarim nasil gittigini cok cok sagolun

Süpersin güzellik her hangi bir durumda her daim yazabilirsin bundan sonra kendine yapamicam olmuyor gibi olumsuz düşünceleri aşılama beyni yönlendirmek senin elinde deki kendi kendine ben vajinusmusu yendim :)

parmagını sokmaya odaklanma kendini tanımaya odaklan zaten zamanı gelirek parmak egzersizine geçiceksin :) herşey kafada bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…