- 31 Mayıs 2017
- 131
- 81
- 18
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #223.061
Evet tabiki egzersiz kolay pns almak aparat ya da parmak almaktan da kolay
Evet haklisin canim, bencede eldiven iyi fikir degil. Simdi hapi attim ve yarina kadar bekliycem tamamen iyilessin elime yuzume bulastirmiyayim. Yarin tekrardan parmagima bebek yagi surup denicem. Ha bu ara tuvalette otururken baktim aynayla, cok rahat güzküyodu hersey, acaba öyle otururken parmagi soksam olmazmi
VALLA BEN CNM ELDIVENLE DENEDIM HEP EGZERSIZLERIMI CUNKU JEL VE YAGI TENIN EMIYOR AMA ELDIVENDE KALICI OLUYOR AYRICA MIKROP KAPTIRMAMAK ICIN ELDIVEN DAHA MANTIKLI KENDIN BILIRSIN GENEDE .HERKES FARKLI SEKILDE KENDINI RAHAT HSSEDIYOR.SENDE KENDINI NASIL RAHAT HSSEDIORSAN OLE DAVRAN BENCE
Evet bu çok olan bişeymiş adetinde sancılı geçmeyen insanlar evlendikten sonra sancılı ağrılar geçermiş böyle olan çok var canım normal yani geçmiş olsun sanadaMalesef böylede insanın canı istemiyo hiç. Bende bişey sorcam ilişkiye girdikten sonra başladı adet dönemlerim ağrılı geçiyo özellikle bel ağrısı ilgisi varmı anlamadım
Bende tam tersini biliyorum agrılı adet olanlar evlendikden sonra agrıları azalırmış ama kulakdan dolma şeyler..Evet bu çok olan bişeymiş adetinde sancılı geçmeyen insanlar evlendikten sonra sancılı ağrılar geçermiş böyle olan çok var canım normal yani geçmiş olsun sanada
Direkt pns tabiki zor gelir de pns kolay olduğunu o aşamaya gelfiğinde anlıyorsun.Aslında oraya ne soksan giriyor ben ilk kulak çöpüyle başlamıştım ve kastığım için acı hissetmiştim..tek parmak egzersizlerinde bişeylerin girebildiğine ikna olunca direkt pns kalınlığında aparatı ittirdim ve tek nefeste girdi düşün beyinde bitiyor.Gerçi o aparatı yaptığımda ilk ilişkimi zaten yapmıştım belki ondan bu kadar kolay giriyo artık.Evet canım vajeni incele ve hemfn başla sen de..parmaktan iğreniyorsan inceden Kalina doğru aparatları yap kendine.Ben mesela parmakla yendim ilk olarak ama aparat daha kolay geldi eldiven al kendine mutlaka.Her aşamanda yardımcı olurum sana istersen whatsapp tan da iletişim kurabiliriz daha hızlı ve daha etkili olur.Sen bi başla bak bikaç egzersizde yenersin.Hepimiz senin gibiydik bunu bilCanim pns almak kucucuk parmak almakdan nasil daha kolay olabiirArtik biktimm yenmek istiyorum.. aglicam gercekten. iki senem her gunum korkuyla gecti. Bugun ilk kez parmak egzersizi yapicam, galiba biraz da igreniyorum orayi ellemekten
Direkt pns tabiki zor gelir de pns kolay olduğunu o aşamaya gelfiğinde anlıyorsun.Aslında oraya ne soksan giriyor ben ilk kulak çöpüyle başlamıştım ve kastığım için acı hissetmiştim..tek parmak egzersizlerinde bişeylerin girebildiğine ikna olunca direkt pns kalınlığında aparatı ittirdim ve tek nefeste girdi düşün beyinde bitiyor.Gerçi o aparatı yaptığımda ilk ilişkimi zaten yapmıştım belki ondan bu kadar kolay giriyo artık.Evet canım vajeni incele ve hemfn başla sen de..parmaktan iğreniyorsan inceden Kalina doğru aparatları yap kendine.Ben mesela parmakla yendim ilk olarak ama aparat daha kolay geldi eldiven al kendine mutlaka.Her aşamanda yardımcı olurum sana istersen whatsapp tan da iletişim kurabiliriz daha hızlı ve daha etkili olur.Sen bi başla bak bikaç egzersizde yenersin.Hepimiz senin gibiydik bunu bil
Bende canım ya hiç ağrım olmazdı üç aydır sancı çekiyom inş geçerAynen öyle canım aynı şeyden bahsediyoruz :) çok ağrılı olanlar evlendikten sonra gidiyomuş ağrısız olanlarda ağrılar başlıyo örnek ben ağrım sızım olmazdı kızken şimdi sancıdan ölüyorum adetken inş düzelir
Şsst öyle pes etmek yok emeklemedn kosulmaz güzelim başlamadan pes etmek olur mu sayfaları okuduysan ne vakalar yendi burda o illeti vajinasona asla bakamyan dokunamyan ama hepsi yenip gitmiş belki de şimdi çocuk bile doğurdular :) önce doğru nefes alıp vermeyi öğren derin derin burundan al ver al eline aynayi izle ikin ikindikca açıldığını gör sonra yavaş yavaş parmağını etrafında gezdir girişe koy parmağını yada kulak çöpünü sokma ama sakın deneme önce bunlara bi alış bi kaç gün gerekirse kendini rahat hissedince ya kadar sonra sokma aşamasına gecersinVee yapamadim. Inanin bi kulak cöpünü bile degdirmeye korktum. Icerisi okadar karanlik gözüküyoki.. ve nekadar da minnacik bir delik aslindaBisey sorucam.. Biz esimle üzerimizde elbiseler varken esim bosalmasi icin sürtünerek AMA o pozisyonda, yani bacaklarimi ful acabiliyorum (e nasilsa üzerimde kiyafet varya rahatim) sonra kendimi saliyorum ve gercekten hem islanma hemde bosaliyorum. Bunu yapip hemen sonra pns deneme yapicam dedim hep kendime ama o düsünceyle yaparken ne islanma oluyo ne bosalma, hemen kasiliyorum bacaklarimi bile zor aciyorum (halbuki üzerimde elbise var pantolon var..) nasil bir durum Allahim.. tez zamanda hepimizi iyilestirsin ama galiba ben egzersizleri yapamicam :'(
Evet kesinlikle.Bu arada eşim içerdeyken test ettim o Sırada iyice ıkındığımda o baskı sanki bir tik azaldı mi ne
Canım benim aslında giriceğini biliyorsun ama inanamıyorsun al bir ayna aç bacaklarını incele oranı güzelce nettende vajina resmi bul karşılaştır neyin neresi olduğunu ögren. Klistorisini bul.Vee yapamadim. Inanin bi kulak cöpünü bile degdirmeye korktum. Icerisi okadar karanlik gözüküyoki.. ve nekadar da minnacik bir delik aslindaBisey sorucam.. Biz esimle üzerimizde elbiseler varken esim bosalmasi icin sürtünerek AMA o pozisyonda, yani bacaklarimi ful acabiliyorum (e nasilsa üzerimde kiyafet varya rahatim) sonra kendimi saliyorum ve gercekten hem islanma hemde bosaliyorum. Bunu yapip hemen sonra pns deneme yapicam dedim hep kendime ama o düsünceyle yaparken ne islanma oluyo ne bosalma, hemen kasiliyorum bacaklarimi bile zor aciyorum (halbuki üzerimde elbise var pantolon var..) nasil bir durum Allahim.. tez zamanda hepimizi iyilestirsin ama galiba ben egzersizleri yapamicam :'(
Bende hala alamıyorum ya isteğim çok azaldı alışmak için yaptım sırf kadının üstte olduğu ve yukarı aşağı değil de öne arkaya doğru yaptığı hareket yardımcı oluyor muş Ramazan bitsin de denicem ben bı arkadaş tavsiye etmiştiKozlar ben yeneli 3 ayı geçti baskı gittikçe azalıyo merak etmeyin ama hala zevk alamıyorum. Aslında zevke odaklanamıyorum sonuçta iş beyinde bitiyo
Süpersin güzellik her hangi bir durumda her daim yazabilirsin bundan sonra kendine yapamicam olmuyor gibi olumsuz düşünceleri aşılama beyni yönlendirmek senin elinde deki kendi kendine ben vajinusmusu yendim :)Sagolun kizlar haklisiniz. önce parmagimla sokmadan orayi ellemeye alismaliyim.. ah okadar iyisniz ki cok tesekkür ederim size.. pes etmiycem yavas yavas alisicam isterse 1-2 ay sürsün yeterki bitsin iki yilim gitti
Cok tesekkür ederim, bir kac gün oralari elleyerek alistirarak basliycam sonra ellerkende vajina deligine parmagimi koycam sokmadan, ilerki zamanlarda yavasca sokarim ve buraya yine yazarim nasil gittigini cok cok sagolun
parmagını sokmaya odaklanma kendini tanımaya odaklan zaten zamanı gelirek parmak egzersizine geçiceksin :) herşey kafada bitiyorSagolun kizlar haklisiniz. önce parmagimla sokmadan orayi ellemeye alismaliyim.. ah okadar iyisniz ki cok tesekkür ederim size.. pes etmiycem yavas yavas alisicam isterse 1-2 ay sürsün yeterki bitsin iki yilim gitti
Cok tesekkür ederim, bir kac gün oralari elleyerek alistirarak basliycam sonra ellerkende vajina deligine parmagimi koycam sokmadan, ilerki zamanlarda yavasca sokarim ve buraya yine yazarim nasil gittigini cok cok sagolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?