Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım bak kulak çöpüyle başlamanı tavsiye etmiyorum bu bir.ikincisi kulak çöpünü sokmadan önce biraz kegel yaparak deliği aralaman laxım sonra da diyaframdan şöyle Derince bir nefes Alıp burundan Alıp ağızdan Yavaşça üfleyerek verecektin nefes alırken asla ilerlemek yok nefes verirken ayni zamanda çiş yapar gibi ıkınacaktın ve tam o Sırada yani nefes verdiğin sure boyunca ittirecektin bunları yaptın mı ?

Haaaa bi de şu var delikten aşağı eğimli söküyoruz her ne sokuyorsak çünkü vajen yolu popo yönünde eğimli.Egzerizleri mutlaka yapıyoruz pes etmek yok.Egzerşz öncesi duş alıyoruz, müzik açıyoruz ya da tv ,Sakız çiğniyoruz bi yandan okey ?

Yazdiklarini güzelce okudum, cok tesekkur ediyorum, dediklerini uygulicam. Galiba önce oraya parmaklarimin dokunmasina alismam lazim öncelikle. bir kac kez dokunucam sonrasinda inshallah parmagi dedigin gibi asagi dogru denemem lazim artik yapmaliyim baska care cözüm yok

Aynen öyle.Parmaklarınla biraz o kısımlarda gezinirken ayni zamanda vajen girişi Etrafında daireler çizersen bu haz Alman'ı sağlayabilir.şunu unutmuyoruz parmak denemesine sıra geldiğinde parmağı girişe getirip bekliyoruz doğru bir şekilde nefes al ver yapıyoruz nefes verirken ıkınık vaziyette parmağı nazikçe itiyoruz milim milim.ıkınık vaziyette orası açık oluyo ve içeri giriş yapmaya hazır oluyo Kolaylaşıyor kolay gelsin güzel haberlerini bekliyoruz

Öyle oluyor yenince hiçbir şey olmamış gibi bu arkadaş lar henüz yenmemisti özelden konuşuyorduk sonra yazmadilar iletişim koptu

Bu arada kızlar orucken egzersiz yapmamisinizdir inşallah çünkü kullanılan kayganlastirici jel Krem yağ bunlar orucu bozar yanı vajinadan içeri girmisse yapmissaniz güne gün kaza etmek gerekir

Esim bugun sordu egzersiz yaptinmi diye.. yapmadim dedim biraz üzüldü.. simdi morelim sifir. Iste bir türlü yapamiyorum bir türlü baslayamiyorum neden böyle
Kafanda çok büyütüyorsundur çünkü.bi an önce kurtulmak istiyorsan ertelemeyeceksin.Yarın değil hemen şimdi "

Esim bugun sordu egzersiz yaptinmi diye.. yapmadim dedim biraz üzüldü.. simdi morelim sifir. Iste bir türlü yapamiyorum bir türlü baslayamiyorum neden böyle
Bu hastalık erteleme hastalığı erteleme gözünü seveyim otur 15 dk ayır yap hıc birşey kaybetmezsin..
Ve inan bize canın açımiycak boz yaptıysam sende yapabilirsin sadece Bira kararlılık ve azim yoksa bu asılmıycak bir dert degil

Aynen canım cesaretini toplayıp bi baslasan gerisi çabuk gelir zaten ama sen egzersize baslamicaktin önce alisicaktin hani

Kızlar anestol krem almıştım (8lira falandı) ilk kez anestolle egzersizleri denedim önce sürdüm dışına ve içine parmağımla beş dakika bekledim, orta boy kalınlıkta mumla yaptım hissetmedim, üzerine peçete koydum iki parmak kalınlığında denedim yine oldu, biraz daha anestol sürdüm ve üç parmak kalınlığında yaptım mumu üzerine peçete sarıp streçledim ve onuda başardım hiç yapamıcam okadar kalını diye düşünüyordumki başardım inaşallah eşle denediğimdede başarırım kalın aparatı sokarken çok fazla baskı hissettim çok rahatsız edici geldi bana

Bir sonraki egzersizin de daha iyi olacağına inanıyorum canım yarın yine dene :) tebrik ederim sen Bukadar geldiysen eşli denemeyi hiç gözümde büyütme egzersizde aparattan daha kolay eşli birlesme

Kizlar haklisiniz, evet ama bir türlü yapmiyorum gercekten parmak da zor geliyo bana.. oraya bisey sokmak okadar itici ki.. ama evet güzel arkadasim önce alisacaktim iyice bakmaya dokunmaya. o yüzden simdi onu yapicam, bugun bol bol yapicam bunu iyice bi alisayim belki parmak daha kolay gelir sonrasinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…