- 11 Şubat 2017
- 165
- 88
- 18
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #223.121
Anestol kullanmiycm artik daha az aciyor kullanmayinca.Bide anestol kullanmadan dene belki enfeksiyon fln kapmistir bazen kayganlastirici bile yakıcı olabiliyir
Canim bebe yagi kullandim anestolle birlikte.Kayganlaştırıcı ne kullanıyorsun canım? Normalde anestol kullanınca hiç hissetmezsin acı falan
ZEVK ALMAN HEMEM ÖYLE KOLAY OLMUYO 1 AYDIR YAPIYORUM İKİ KERE ZEVKE GELDİM ÜSTTE OL SEN ÜSTTE ZEVKE GELİYOSUN AYRICA YATARKENDE EŞİN VAJİNANLA OYNASIN BIRAZ ÜST KISMIYLA BAK O ZAMAN HİSSETİDİCEKSİN BİŞEYLERKizlar ben simdiye kadar 12 kere iliskiye girebildim. Cok sukur uyustucu kremide biraktim. Sadece kayganlastirici suruyorum dogal olarak daha tam zevke gelerek yapamiyorum. Ve p..nisi ben elimden tutarak yerlestiriyorum. Cok sukur giriste el gitlerde sorun yasamiyorum. Ama bi kac kisinin burda sorduguna cevaben okadar yapmama ragmen bende halen zevk alamiyorum, ben yerlestiriyorum. Cok sukur hic zorlanmiyorum, korkmuyorum artik
Canim bebe yagi kullandim anestolle birlikte.
CANIM O UYUŞTURUCU KREMİNDE BIRAK ANTESTOLDAN DOLAYI EŞİNİN BOŞALMASIDA GEÇ OLUR SADECE BEBEK YAĞIYLA YAP İKİSİNİ BİR KULANDIĞINDA MİKROP BİLE KAPIP TAHRİŞ OLUYOSUN BAŞIMA GELDİ ÇÜNKÜ BEBEK YAĞIYLA OLUYO GAYET RAHAT .Anestol kullanmiycm artik daha az aciyor kullanmayinca.
KADINDA ZEVK ÇOK GÜZEL KEŞKE HER DAKKİA OLSABiraz açık olcak ama dünden beri klitoral zevk dedikleri şeyden hissediyorumakşam bakalım ayni zevk ilişki sırasında da olcak mı
Belki bir faydası olur diye az önce 4 kere tak çıkar egzersiz Yaptım oysaki artık gerek de kalmadı egzersizsiz yapabiliyorum çok şükür de bi bakayım dedim zevk alıcam mi içerde bişey varken yok arkadaş sadece klitoralmışKADINDA ZEVK ÇOK GÜZEL KEŞKE HER DAKKİA OLSA
EŞİN OLMADAN ZEVK ALMIYOSUN sana bi önerim var dün kızdım o işini halleti bitti ben yine koyun gibi kullanıldım bırakıldım ama bi istek oldu içimde bende zevk almak istiyorm diye eliyle eşin vajinanın üstünle altınla oynasın bak hemen sende boşalcaksın sabırlı olsun ama o sıra sevişmen gerekiyoBelki bir faydası olur diye az önce 4 kere tak çıkar egzersiz Yaptım oysaki artık gerek de kalmadı egzersizsiz yapabiliyorum çok şükür de bi bakayım dedim zevk alıcam mi içerde bişey varken yok arkadaş sadece klitoralmış
Eşim sanırım erkenden boşalcam ya da sertlik yine gidecek korkusuyla ön sevişmeyi çok kısa tutuyor önceden Birleşme korkusundan dolayı ön sevişme bana haz vermiyordu diye böylesi işime geliyordu bi de şu ana kadar tek derdim ama şu işi bi öğreneyimdi..şimdiye kadar eşim beni değil ben eşimi kullandım :) eskiden o tam hazırl oluyordu ben izin vermiyordum ve eşimi cinsel olarak uyarmıyordum.o günlerin mahcubiyetiyle ses etmedim ama bu geceden itibaren ben de artık kendim uyarıcam buna rağmen kısa tutarsa da sözlü olarak isteğimi belirticem planım buEŞİN OLMADAN ZEVK ALMIYOSUN sana bi önerim var dün kızdım o işini halleti bitti ben yine koyun gibi kullanıldım bırakıldım ama bi istek oldu içimde bende zevk almak istiyorm diye eliyle eşin vajinanın üstünle altınla oynasın bak hemen sende boşalcaksın sabırlı olsun ama o sıra sevişmen gerekiyo
zaten kendiside diyo ben seni çok bekledim söylenme diye bana :) sana başarılar inş zevk alırsın dediğim yöntemi yap bide üstteyken zevke gelmen daha kolay oluyoEşim sanırım erkenden boşalcam ya da sertlik yine gidecek korkusuyla ön sevişmeyi çok kısa tutuyor önceden Birleşme korkusundan dolayı ön sevişme bana haz vermiyordu diye böylesi işime geliyordu bi de şu ana kadar tek derdim ama şu işi bi öğreneyimdi..şimdiye kadar eşim beni değil ben eşimi kullandım :) eskiden o tam hazırl oluyordu ben izin vermiyordum ve eşimi cinsel olarak uyarmıyordum.o günlerin mahcubiyetiyle ses etmedim ama bu geceden itibaren ben de artık kendim uyarıcam buna rağmen kısa tutarsa da sözlü olarak isteğimi belirticem planım bu
Ama ben dün ilk defa Üstte yaptım sonrasinda çıkarıp altta da yaptık da Üstteyken girişte acı hissettim yalnız şu var ki önceden popoda baskı oluyordu bu sefer olmadı ben yine de hem ğayte hem altta yapayım bakalım belki bu sefer acı olmaz her seferinde kendimizi daha rahat bırakacağız ve artık acı baskı vs kalmayacak ve inşallah zevk de alıcaz gibime geliyor bakalım.Tşk ler canım sana da başarılar gelişmelerden haber verelimzaten kendiside diyo ben seni çok bekledim söylenme diye bana :) sana başarılar inş zevk alırsın dediğim yöntemi yap bide üstteyken zevke gelmen daha kolay oluyo
tamam canım benim acı girerekten oluyo zevk aldıkça azalıyo inş zevk alırsın sende :)Ama ben dün ilk defa Üstte yaptım sonrasinda çıkarıp altta da yaptık da Üstteyken girişte acı hissettim yalnız şu var ki önceden popoda baskı oluyordu bu sefer olmadı ben yine de hem ğayte hem altta yapayım bakalım belki bu sefer acı olmaz her seferinde kendimizi daha rahat bırakacağız ve artık acı baskı vs kalmayacak ve inşallah zevk de alıcaz gibime geliyor bakalım.Tşk ler canım sana da başarılar gelişmelerden haber verelim
Eşimin p... girişe getirip diyaframdan Derince nefes alıyorum Yavaşça bırakıyorum ve tabiki ayni zamanda iyice bi ıkınıyorum çiş yapar gibi kasları aşağı itiyorum hiç bozmadan o yeri bulup p... Girdiriyorum nefesim üfleyip bitince duruyorum tekrar alıyorum verirken ve ıkınırken eşim hafifçe itiyor öyle öyle giriyorBen eşli denemede geriliyorm egzersizde hiç bir. Sıkıntım yok kendiniz nasıl yerleştiriyorsunuz
Nefes verirken ıkınınca giriş açılıyorBen eşli denemede geriliyorm egzersizde hiç bir. Sıkıntım yok kendiniz nasıl yerleştiriyorsunuz
Bence çok az kaldı olacak olacak sonuna geldin Mücadele'nin :) hadi başarılar güzel haberler bekliyoruzArtık eşli denemeyide halletsem çok güzel olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?