Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlar ben simdiye kadar 12 kere iliskiye girebildim. Cok sukur uyustucu kremide biraktim. Sadece kayganlastirici suruyorum dogal olarak daha tam zevke gelerek yapamiyorum. Ve p..nisi ben elimden tutarak yerlestiriyorum. Cok sukur giriste el gitlerde sorun yasamiyorum. Ama bi kac kisinin burda sorduguna cevaben okadar yapmama ragmen bende halen zevk alamiyorum, ben yerlestiriyorum. Cok sukur hic zorlanmiyorum, korkmuyorum artik

ZEVK ALMAN HEMEM ÖYLE KOLAY OLMUYO 1 AYDIR YAPIYORUM İKİ KERE ZEVKE GELDİM ÜSTTE OL SEN ÜSTTE ZEVKE GELİYOSUN AYRICA YATARKENDE EŞİN VAJİNANLA OYNASIN BIRAZ ÜST KISMIYLA BAK O ZAMAN HİSSETİDİCEKSİN BİŞEYLER

KADINDA ZEVK ÇOK GÜZEL KEŞKE HER DAKKİA OLSA
Belki bir faydası olur diye az önce 4 kere tak çıkar egzersiz Yaptım oysaki artık gerek de kalmadı egzersizsiz yapabiliyorum çok şükür de bi bakayım dedim zevk alıcam mi içerde bişey varken yok arkadaş sadece klitoralmış

EŞİN OLMADAN ZEVK ALMIYOSUN sana bi önerim var dün kızdım o işini halleti bitti ben yine koyun gibi kullanıldım bırakıldım ama bi istek oldu içimde bende zevk almak istiyorm diye eliyle eşin vajinanın üstünle altınla oynasın bak hemen sende boşalcaksın sabırlı olsun ama o sıra sevişmen gerekiyo

Eşim sanırım erkenden boşalcam ya da sertlik yine gidecek korkusuyla ön sevişmeyi çok kısa tutuyor önceden Birleşme korkusundan dolayı ön sevişme bana haz vermiyordu diye böylesi işime geliyordu bi de şu ana kadar tek derdim ama şu işi bi öğreneyimdi..şimdiye kadar eşim beni değil ben eşimi kullandım :) eskiden o tam hazırl oluyordu ben izin vermiyordum ve eşimi cinsel olarak uyarmıyordum.o günlerin mahcubiyetiyle ses etmedim ama bu geceden itibaren ben de artık kendim uyarıcam buna rağmen kısa tutarsa da sözlü olarak isteğimi belirticem planım bu

zaten kendiside diyo ben seni çok bekledim söylenme diye bana :) sana başarılar inş zevk alırsın dediğim yöntemi yap bide üstteyken zevke gelmen daha kolay oluyo

zaten kendiside diyo ben seni çok bekledim söylenme diye bana :) sana başarılar inş zevk alırsın dediğim yöntemi yap bide üstteyken zevke gelmen daha kolay oluyo
Ama ben dün ilk defa Üstte yaptım sonrasinda çıkarıp altta da yaptık da Üstteyken girişte acı hissettim yalnız şu var ki önceden popoda baskı oluyordu bu sefer olmadı ben yine de hem ğayte hem altta yapayım bakalım belki bu sefer acı olmaz her seferinde kendimizi daha rahat bırakacağız ve artık acı baskı vs kalmayacak ve inşallah zevk de alıcaz gibime geliyor bakalım.Tşk ler canım sana da başarılar gelişmelerden haber verelim

tamam canım benim acı girerekten oluyo zevk aldıkça azalıyo inş zevk alırsın sende :)

Ben eşli denemede geriliyorm egzersizde hiç bir. Sıkıntım yok kendiniz nasıl yerleştiriyorsunuz
Eşimin p... girişe getirip diyaframdan Derince nefes alıyorum Yavaşça bırakıyorum ve tabiki ayni zamanda iyice bi ıkınıyorum çiş yapar gibi kasları aşağı itiyorum hiç bozmadan o yeri bulup p... Girdiriyorum nefesim üfleyip bitince duruyorum tekrar alıyorum verirken ve ıkınırken eşim hafifçe itiyor öyle öyle giriyor

Son düzenleme:
merhaba kızla 2014 yılında evlendim , daha önce forumdaki mesajlarımı bilenler bilir bende vajinusmus yaşıyorum fakat evliliğimin bu 3 yılında büyük gelişmeler kaydettim ilk vakitler eşimin üstüme gelmesi bile korkuturken şuan birleşme sağlıyoruz p... ile bu zaman içinde hem dişimi sıktım hem dr un tavsiyelerine uydum fakat cinsel manada hiç bir dürtüm yok yada kabaca tabirle azgınlığım yok hala rolanti seviyesindeyim :) bu denemelerimizde henüz bir kanama kaydedemedim bu da beni bunaltıyor nedense , son 3 aydır da bebek hevesindeyiz(evliliğim boyunca sadece 1 hafta kimyasal ilaç aldım bu sure zarfında prezarv ile korunduk) ve bunun için korunmasız ilişki yaşıyoruz fakat kızlık zarımdan mıdır nedir bilmem spermler içimde durmuyor akıyor diyebilirim hamile kalma konusunda yada vajiiyi yendim mi bilmiyorum bu konularda yardımlarınızı beklıyorum eğer vajiyi yendiysem hamile kalma konusunda dr gitmelimiyim yoksa henüz erken denemeler mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…