Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim uzun detayli mesajin icin tesekkur ederim... ama bunu düsünen tek kisi benmiyim? Yani, doktora gidin, veya parmak egzersizi yapin falan güzel güzel anlatiyosunuzya, inanin ben o uzun detayli mesaji okurken bile korktum. doktora gittigimde icime bisey sokulacagi bilinciyle ben yine ayni korkuyu yani ayni seyleri yasicam. ha doktor sokmus birsey, ha esim.. ayni durum gibi geliyor bana. benim icin zor olan zaten oraya birsey sokmak, orayi ellemeye basladim simdilik.. iki yildir bi tek bunu yaptim masallah...... cok üzgünüm. Inshallah sizler gibi yenerim yakinda

Ve kizlar o kitabi simdilik alamam yurt disindayim. ama yakinda tr gidicem ozaman bakarim alirim belki ama trye varmadan bu illeti yenmek istiyorum rahat rahat tatil yapmak istiyorum, 3 haftam var bunun icin. yardim edin nolur... hic esli deneme yapmadim, sadece evliligimin ilk 2 günü...ve onda da girmedi zaten yarisi falan girince direk bagira cagira cikartiyodum

Canım şiringa yöntemiyle burda hamile kalan arkadaşlar var daha önceki sayfalara bak görürsün yardımcı olurlar sana hadi hakkında hayılısı olur inş

İnternetten oku sende canım kitabı yada kızlar okuyan arkadaşlar önemli sayfalarını çekip buraya koysun birbirimize yardımcı olalım 3 haftada gözün kapalı yenersin egzersizini iki gün düzenli yapsan kolayca yapıcaksın emin ol zaten bütün kontrol sende olması eşinin penisi sen yerleştircen oldu bitti bak gör az inan kendine başarıcam bnde

icimi cok rahatlattin valla canim Allah senden razi olsun. Kitabin önemli kisimlarini resimle yollayabilen varsa sevinirim, yoksa internetten okumaya calisicam. Ama kendimi tanima ve en kisa zamanda parmaga gecmem lazim 3 haftada bitsin artik

icimi cok rahatlattin valla canim Allah senden razi olsun. Kitabin önemli kisimlarini resimle yollayabilen varsa sevinirim, yoksa internetten okumaya calisicam. Ama kendimi tanima ve en kisa zamanda parmaga gecmem lazim 3 haftada bitsin artik
Biter zaten sen yeterki iste cesaret çok önmli inanın kızlar küçük bi iğne acısı ya anlık bişe girdi çıktı okadar nolur mutluluğunuz için çaba gösterin dahada hemşire bile nefes tut diyo iğneyi yaparken aynı onun gbi hadi başarıcaksınızz

Bende kanama gelmistide cok hafif o konuda sikinti yok. Ama iliskiye girdigimizde bendede spermler disari cikiyor bir kismi. Bunun sebebini bende merak ediyorum herkeste aynimi diye

Bir kulak cöpünü eldiven parmagina gecir ve onunla basla aynada bakarak. Onun rahatca girdigini görünce cesaretin yerine gelir ve kalinlastira kalinlastira devam et.

Kızlar sonuunda başardımmm. Çok mutluyyum herkese teşekkür ederim sizlerinn tecrübeleri sayesinde başardım. Anestol kremi sürdüm baya bol hemde içine de sürdüm orta boy aparatla önce denedim sonra kalına geçtim ve yine kafamda büyük falan diye geçirdim ama yapıcam diyerek başladım bir iki kere denedim olmadı nefes aldım verdim sonra ıkındım ıkınınca parmaklarımı sokup çektirdim et gbi olan kısmı, sonra en kalın aparatım (üç parmak kalınlığında muma peçete sardım ve üzeriine streç) girdi daireler çizdim ve sokup çıkartrım sürekli eşimle ilk denemede oldu ben üstte çıktım bir elimle tuttarak denedik ve bsşardım tek sorun daha önce en kalın aparatta kanamam oldu şimdi daha krem sürereken kanadı büyük aparatta da kanadı eşimle tam birleşmede ise çok fazlaydı birkaç kez sokup çıkarabildik doktorum kızlık zarın dar demişti ama her seferinde kan geliyor biraz ürktüm sakın okuyanlar korkmasın kan gelmiş falan diye onu başardıktan sonra gözünüz görmüyor hiç acımada olmadı sizce neden bukadar fazla kan gelmiştir

tebrikler canım çok mutlu oldum senin adına kurtudun sonunda darısı tüm arkadaşlarımızın başına devamını ara vermeden getir ...

Ben o kitabı okuya okuya ve tabiki burdaki Yorumları okuya okuya 6 gün içinde 3 egzersiz yaparak yendim kitabı tamamlayamadan yendim istersen sana atarım işaretlediniz yerleri

Harikasın tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…