- 31 Mayıs 2017
- 131
- 81
- 18
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #223.161
Lütfen yollarmisin canim resimlerini, önemli olan kisimlarini.. inshallah banada faydasi olur, Allah razi olsun gönderirsende göndermesende :*Ben o kitabı okuya okuya ve tabiki burdaki Yorumları okuya okuya 6 gün içinde 3 egzersiz yaparak yendim kitabı tamamlayamadan yendim istersen sana atarım işaretlediniz yerleri
Tmm özelden yollarım şimdiLütfen yollarmisin canim resimlerini, önemli olan kisimlarini.. inshallah banada faydasi olur, Allah razi olsun gönderirsende göndermesende :*
Attım özelden farkedersin inşLütfen yollarmisin canim resimlerini, önemli olan kisimlarini.. inshallah banada faydasi olur, Allah razi olsun gönderirsende göndermesende :*
Nasıl yani ? Uyuşturucu krem filan kullanıyor musun şu an ?kızlar bende çok fenayim eşimin p.. hissedemiyorum napmam gerekiyor .21 günüdür adet olmadım bununda sitresi var üstümde çok
ben uyuşturucu krem ilk birleşmeyi yaptıktan hemen sonra bıraktım bende anlamdım penis içimdeyken hissetmiyorum bütün sorunum bitti bu başladıNasıl yani ? Uyuşturucu krem filan kullanıyor musun şu an ?
Ne kadar kendimi şartlandırsamda acımayacak diye istemeden kasıyorum canım söylediklerini dikkate alacağım umarım bende kendimi normal bi kadın gibi hissederim ve bu illetten tamamen kurtulurum.ZEVK ALDIĞINDA OLMUYO CANIM ACI AMA KASTIĞINDA KORTKTUĞUNDA BENDEDE OLUYO ÖN SEVİŞME ÇOK ÖNEMLİ UZUN TUT BAYA DİREK YAPMA O İŞİ
Allah Allah bu sefer de Fazlasıyla mi gevşiyorsun acaba.içerdeyken kegel yapıp sıksan baksan nolcak o zaman merak ettim haberdar et canımben uyuşturucu krem ilk birleşmeyi yaptıktan hemen sonra bıraktım bende anlamdım penis içimdeyken hissetmiyorum bütün sorunum bitti bu başladı
ara vercem biraz ben istemiyorum böyle olunca kötü oluyorum çok dediğini yapıcam ilşkiye girdiğimde ama tşk canımAllah Allah bu sefer de Fazlasıyla mi gevşiyorsun acaba.içerdeyken kegel yapıp sıksan baksan nolcak o zaman merak ettim haberdar et canım
ara vercem biraz ben istemiyorum böyle olunca kötü oluyorum çok dediğini yapıcam ilşkiye girdiğimde ama tşk canım
hmm denenebilir jinekologa da tekrardan gitmeye korkuyorum bi dahakine gelirsen o sert bi aleti var onla muayene etcem dedi gitmek te istemiyorum 3 aylık bir dönem için erken mi yoksa vajinusmusum devam ediyormu hala kanama olmaması spermlerın sanki bı duvara çarpıp geri dönmesi moralım bozuyorCanım şiringa yöntemiyle burda hamile kalan arkadaşlar var daha önceki sayfalara bak görürsün yardımcı olurlar sana hadi hakkında hayılısı olur inş
Canım spermler geri dönmezz spermin içinde bulunduğu semen dışarı akar ki zaten mecbur akçak. İlerde gidecek yer yok rahat ol. Bu arada bir ay önce yazmıştım brndr eşimde sperm hateketi az die bir aydır ilaç keçiboynuzu derken sayısıda artmış harekette çok mutluyum:) Allah hepimizin gönlüne göre versinhmm denenebilir jinekologa da tekrardan gitmeye korkuyorum bi dahakine gelirsen o sert bi aleti var onla muayene etcem dedi gitmek te istemiyorum 3 aylık bir dönem için erken mi yoksa vajinusmusum devam ediyormu hala kanama olmaması spermlerın sanki bı duvara çarpıp geri dönmesi moralım bozuyor
Acele etme bence şuan o şırınga yöntemini dene bikaç ilişkinde bak etkisini gmrceksin kesinhmm denenebilir jinekologa da tekrardan gitmeye korkuyorum bi dahakine gelirsen o sert bi aleti var onla muayene etcem dedi gitmek te istemiyorum 3 aylık bir dönem için erken mi yoksa vajinusmusum devam ediyormu hala kanama olmaması spermlerın sanki bı duvara çarpıp geri dönmesi moralım bozuyor
https://www.kadinlarkulubu.com/forum((gulsahgelin001 )bak bu arkadaş sana yardımcı olur eminim şırınga yöntemiyle hamile kaldı çünkü odahmm denenebilir jinekologa
da tekrardan gitmeye korkuyorum bi dahakine gelirsen o sert bi aleti var onla muayene etcem dedi gitmek te istemiyorum 3 aylık bir dönem için erken mi yoksa vajinusmusum devam ediyormu hala kanama olmaması spermlerın sanki bı duvara çarpıp geri dönmesi moralım bozuyor
Ara verdiğimde korkmam artık ben canım bi buçuk aydır aralıksız yapıyorum az özlüyüm p... resmen hayat kadını olduk hergün hergün bi gün arayla yapın size tavsiyem hem eşiniz içinde iyi olucak ben abartım hergün hergün sonra hisisleştimCanim cok fazlada ara verme bence, yani tekrardan korkma diye söylüyorum, en fazla 2 gün, ama bence uyusmusda olabilir, biraz ara verdiginde faydasi olur, ama cok fazla da zaman girmesin araya, soguma diye söylüyorum, haberdar et bizleri merak ettim simdi seni
Kimimiz birkere bile yapamazkenAra verdiğimde korkmam artık ben canım bi buçuk aydır aralıksız yapıyorum az özlüyüm p... resmen hayat kadını olduk hergün hergün bi gün arayla yapın size tavsiyem hem eşiniz içinde iyi olucak ben abartım hergün hergün sonra hisisleştim
Hamile kalmak için en uygun pozisyon misyoner pozisyon kadının altta olduğu pozisyon ve ilişki sonrası bacakları 15 dk havada tutması gerektiğini okumuştumhmm denenebilir jinekologa da tekrardan gitmeye korkuyorum bi dahakine gelirsen o sert bi aleti var onla muayene etcem dedi gitmek te istemiyorum 3 aylık bir dönem için erken mi yoksa vajinusmusum devam ediyormu hala kanama olmaması spermlerın sanki bı duvara çarpıp geri dönmesi moralım bozuyor
Kesinlikle canım haftada 2 /3 kez yeterli :)Kimimiz birkere bile yapamazkenyanlis anlama canim senin durumunla kendimi kiyasladimda peeeh:))) insallah en kiss zamanda normale dönersin! Bence haftada 2 - 3 yeterli, sanirim biraz özlemekte iyi gelecektir
Evet kesinlikle aparatla git-gel dairesel hareketler tak-çıkar yapmalısın ben öyle yapıyordum ilk ilişkiden itibaren git-gellerde sıkıntı olmadı çok şükür ve egzersizleri de sırt üstü uzanarak Yaptım ki ilişki sırasında o benim altta Olduğum pozisyonda artık sıkıntı Olmasın diye çünkü ilerde hamilelik için bu pozisyon gerekli bi de pozisyona alışma evrem Olmasın dedim Dediğin gibi egzersizlerde git gel vs yapman gerekiyorMerhaba ben 50 günlük evliyim ben de burada okuduklarım ile egzersizlere başladığımı yazmıştım sonunda başarabildim eşimin cinsel organını tamamen alabiliyorum fakat sadece alabiliyorum git gel kısmından aşırı bir acı hissi var ve o yüzden hemen geri çıkartıyorum devam edemiyorum sanırım biraz da zorladım bu yüzden hafif şişlik oluştu cinsel organımda ... ben bu git gel olayını nasıl çözebilirim aparatla git gel çalışmadım hiç onu çalışmaya başlasam işe yarar mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?