- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #223.181
BEBEK YAĞI KULLAN CANIM BENİM BİDE PENİS İÇİNDEYKEN BEKLET VE KASTIĞIN BÖLGEYİ GEVŞETMEYE BAŞLA İLK ALIŞMA SÜRESİ OLDUĞU İÇİN ACIMASI NORMAL ZAMANLA ACI YOK OLUYOMerhaba ben 50 günlük evliyim ben de burada okuduklarım ile egzersizlere başladığımı yazmıştım sonunda başarabildim eşimin cinsel organını tamamen alabiliyorum fakat sadece alabiliyorum git gel kısmından aşırı bir acı hissi var ve o yüzden hemen geri çıkartıyorum devam edemiyorum sanırım biraz da zorladım bu yüzden hafif şişlik oluştu cinsel organımda ... ben bu git gel olayını nasıl çözebilirim aparatla git gel çalışmadım hiç onu çalışmaya başlasam işe yarar mı ?
Canım çok üzüldüm geçmiş olsun Sıkma Can'ını en kısa zamanda yine verir Rabbim inşKaybettim bebeğimi düşük yaptım
AAA CANIM BENİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ÇOK ÜZÜLME NOLUR VERENDE ALLAHIM ALANDA O HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN .Kaybettim bebeğimi düşük yaptım
Canım çok üzüldüm geçmiş olsun Sıkma Can'ını en kısa zamanda yine verir Rabbim inş
teşekkür ederim kızlar nasip değilmiş şimdi eksik hissediyorum Allah kimseye yaşatmasınAAA CANIM BENİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ÇOK ÜZÜLME NOLUR VERENDE ALLAHIM ALANDA O HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN .
LÜTFEN ÖYLE DÜŞÜNME ALLAHA GÜÇ GİTMESİN BAKARSIN İKİZ VERİR RABBİM SANA Bİ EVLADINI ALIP ÖYLE DÜŞÜN ÜZME TATLI CANINI PİSKOLOJİNİ BOZMAteşekkür ederim kızlar nasip değilmiş şimdi eksik hissediyorum Allah kimseye yaşatmasın
şükür ediyorum belki sakattı belki daha kötü olacaktı hayırlısı bu değilmiş demekkiLÜTFEN ÖYLE DÜŞÜNME ALLAHA GÜÇ GİTMESİN BAKARSIN İKİZ VERİR RABBİM SANA Bİ EVLADINI ALIP ÖYLE DÜŞÜN ÜZME TATLI CANINI PİSKOLOJİNİ BOZMA
KESİNLİKLE BÖYLE DÜŞÜN CANIM BENİM BENDE DÜN SENİN ADINI VERDİM Bİ ARKADAŞA HAMİLE KALMAK İSİTYO SENİN YÖNTEMİNİ ANLATIRSAN SENİRİM ARKADAŞA (blume06 ) İSMİ KULLANICININşükür ediyorum belki sakattı belki daha kötü olacaktı hayırlısı bu değilmiş demekki
tamam canım yazarımKESİNLİKLE BÖYLE DÜŞÜN CANIM BENİM BENDE DÜN SENİN ADINI VERDİM Bİ ARKADAŞA HAMİLE KALMAK İSİTYO SENİN YÖNTEMİNİ ANLATIRSAN SENİRİM ARKADAŞA (blume06 ) İSMİ KULLANICININ
İLK DEFA DUYDUM DOKTORA GİTTİN Mİ NEYMİŞ ACABA KIZLIK ZARIN PARÇALARIMIKızlar biliyorsunuz geçen gün başarmıştım benden böle deri parçası gibi birşey geliyor ara ara normalmidir acaba
Çalıştığım için doktora gidemedim bende senin dediğin gibi düşündüm doktor çok dar demişti o yüzden olmuş olabilir eşimle denemeden sonra gelmeye başladıİLK DEFA DUYDUM DOKTORA GİTTİN Mİ NEYMİŞ ACABA KIZLIK ZARIN PARÇALARIMI
OZMAN BOŞVER SORUN ETME TEMİZLENİYO İÇİN ÖLE DÜŞÜN DEVAM EDERSE Bİ DOKTORA GÖRÜN CANIMÇalıştığım için doktora gidemedim bende senin dediğin gibi düşündüm doktor çok dar demişti o yüzden olmuş olabilir eşimle denemeden sonra gelmeye başladı
ertelme bu erteledikçe daha da geri atıyosn kendini anlık bişe 5 dkda olan oraya parmak ve kulak çöpü sokmak .bahane üretme kendine zaman her dakika yaratabilirsin untma sadece istemen yeterli yapacağın işlem çok az süren bi işlem tv izlerken bile yapılıyo sadece biraz istekli ol bak sonrası hemen olucakEgzersiz nasil gidiyo diye sormus arkadas, bir türlü bisey sokmaya gecemedim.. dün yapicaktim tam, misafir geldi. Bugün yapmayi düsünüyorum. kulak cöpüyle yapicam ilk, cünkü önce oraya bisey giremiyo durumundan kurtulmam lazim
Gündüzleri çalışıyorsun sanırım egzersize başlayacağım zaman bi duş al vücudun gevşesin telinin sesini kıs yapılması gereken hiçbir işin olmadığında daha başarılı olursun kendine o uygun vakti yaratmaya çalışmalısın bi an önce..zaten ilk denemeyi başardığında kendine inanmayacaksın Hoşuna gidecek ve fırsat kollicaksın Devamını getirmek içinEgzersiz nasil gidiyo diye sormus arkadas, bir türlü bisey sokmaya gecemedim.. dün yapicaktim tam, misafir geldi. Bugün yapmayi düsünüyorum. kulak cöpüyle yapicam ilk, cünkü önce oraya bisey giremiyo durumundan kurtulmam lazim
yoksa diyorum zarım hala duruyor onun etkisi mi yoksa cerrahi müdahale mi gerekcek 2. defa jinekologade çekiniyorum aletli muayne edecekCanım spermler geri dönmezz spermin içinde bulunduğu semen dışarı akar ki zaten mecbur akçak. İlerde gidecek yer yok rahat ol. Bu arada bir ay önce yazmıştım brndr eşimde sperm hateketi az die bir aydır ilaç keçiboynuzu derken sayısıda artmış harekette çok mutluyum:) Allah hepimizin gönlüne göre versin
Hamile kalmak için en uygun pozisyon misyoner pozisyon kadının altta olduğu pozisyon ve ilişki sonrası bacakları 15 dk havada tutması gerektiğini okumuştum
Tebrik ederim canım benim çook sevindim senin adına hayırlı olsun yavrun şimdidenKizlar vajinismusu 22mayis yenmistim burayada yazmistim zaten, Rabbime binlerce kez sukurler olsun ilk aydan hamile kaldim. Bugun test pozitif cikti. Esimede sana hediye aldim dedim, fotodaki gibi supriz yaptim. Darisi biran once hepinize insallah. Ben bukadari yapabildiysem hic beklemeyin calismalara devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?