Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

BEBEK YAĞI KULLAN CANIM BENİM BİDE PENİS İÇİNDEYKEN BEKLET VE KASTIĞIN BÖLGEYİ GEVŞETMEYE BAŞLA İLK ALIŞMA SÜRESİ OLDUĞU İÇİN ACIMASI NORMAL ZAMANLA ACI YOK OLUYO

Egzersiz nasil gidiyo diye sormus arkadas, bir türlü bisey sokmaya gecemedim.. dün yapicaktim tam, misafir geldi. Bugün yapmayi düsünüyorum. kulak cöpüyle yapicam ilk, cünkü önce oraya bisey giremiyo durumundan kurtulmam lazim

ertelme bu erteledikçe daha da geri atıyosn kendini anlık bişe 5 dkda olan oraya parmak ve kulak çöpü sokmak .bahane üretme kendine zaman her dakika yaratabilirsin untma sadece istemen yeterli yapacağın işlem çok az süren bi işlem tv izlerken bile yapılıyo sadece biraz istekli ol bak sonrası hemen olucak

Gündüzleri çalışıyorsun sanırım egzersize başlayacağım zaman bi duş al vücudun gevşesin telinin sesini kıs yapılması gereken hiçbir işin olmadığında daha başarılı olursun kendine o uygun vakti yaratmaya çalışmalısın bi an önce..zaten ilk denemeyi başardığında kendine inanmayacaksın Hoşuna gidecek ve fırsat kollicaksın Devamını getirmek için

yoksa diyorum zarım hala duruyor onun etkisi mi yoksa cerrahi müdahale mi gerekcek 2. defa jinekologade çekiniyorum aletli muayne edecek
Hamile kalmak için en uygun pozisyon misyoner pozisyon kadının altta olduğu pozisyon ve ilişki sonrası bacakları 15 dk havada tutması gerektiğini okumuştum

sıklıkla deniyoruz farklı olabilcek pozisyonlarıda olmadı işte :) ama hayırlısı

Kizlar vajinismusu 22mayis yenmistim burayada yazmistim zaten, Rabbime binlerce kez sukurler olsun ilk aydan hamile kaldim. Bugun test pozitif cikti. Esimede sana hediye aldim dedim, fotodaki gibi supriz yaptim. Darisi biran once hepinize insallah. Ben bukadari yapabildiysem hic beklemeyin calismalara devam.

Eklentiler

• IMG_5517.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 74
Tebrik ederim canım benim çook sevindim senin adına hayırlı olsun yavrun şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…