- 6 Temmuz 2017
- 84
- 63
- 3
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #223.641
bunu nden sordn anlamış degilim herkeste farklıdr kimi yukarı kimi asagı bölgeden etkilenir.sende ne oluyorsa odurBide bişey daha sorucam zevk alıyosunuz ya zevk alınan yer farklı mı deliğe girmeden zevk alıyoya kadın önce
Ama vajinadan etkilenmiyosa yukardansa yinede vajina açılır mı o zamanbunu nden sordn anlamış degilim herkeste farklıdr kimi yukarı kimi asagı bölgeden etkilenir.sende ne oluyorsa odur
Haz aldığında klitoris titreşir vajen kasları gevşerAma vajinadan etkilenmiyosa yukardansa yinede vajina açılır mı o zaman
Yani vajina yukardan zevk alsanda açılıyo ilişki deliğiHaz aldığında klitoris titreşir vajen kasları gevşer
Nerden alırsan al açılırYani vajina yukardan zevk alsanda açılıyo ilişki deliği
TamamNerden alırsan al açılır
@Scienceteacher10 B buluts M Mimaricella D dkSevgiCicegi kızlarrr ses verinnnnnn nerelerdesiniz özellikle de @Scienceteacher10 ve B buluts yapmıyor musunuz yoksa egzersizleri
Bendeee önce egzersiz sonra esli deneme insallahh bugün biter insallah kizlaaar dua edin tüm yapamayanlara@Scienceteacher10 B buluts M Mimaricella D dkSevgiCicegi kızlarrr ses verinnnnnn nerelerdesiniz özellikle de @Scienceteacher10 ve B buluts yapmıyor musunuz yoksa egzersizleri
Bakarsın ikisini de arka arkaya yaparsınGece misafir cok gec gitti
Ama bugün es parmagi yapicam kendimi rahat ve hazir hissedersem inshallah esli deneme yapicam bakalimm
Evet oyle yapicam rahat olursam inshallah!Bakarsın ikisini de arka arkaya yaparsın
Yapsanız da yapamazsanız da seviyoruz sizi inşallah bir Öykü de sizden gelir hadi bakalım bolca ıkınmayı unutmayın ve bacakları ,popoyu kasmayın başarılarBendeee önce egzersiz sonra esli deneme insallahh bugün biter insallah kizlaaar dua edin tüm yapamayanlara
Bizde sizleri seviyoruz canim iyiki varsinizki bu asamayada gelebildik cok sükürYapsanız da yapamazsanız da seviyoruz sizi inşallah bir Öykü de sizden gelir hadi bakalım bolca ıkınmayı unutmayın ve bacakları ,popoyu kasmayın başarılar
bence botoks çok yanlış bir tedavi uyutup ne oldgu belli olmayan ilacı enjekte ediyorlar ve kaslrn 4ay gevşycgni söylüyorlar hiçte gevsme rhtlama olmuyor tamamen para tuzagı ve yanlış işe yaramayan bi yöntem ayrıca ilaç vctta problemede yol açbliyrmş tukvlt tutamama qibi.Hanımlar hepinize merhaba..Ben de bu dertle uğraştım yaklaşık 2 yıl boyunca.. 1 ay önce çok şükür yendim. Bir zamanlar sıkıntımı paylasmak ve fikir almak için yine buraya yazmıştım ama depresyonla da uğraştığım için takip etmedim. Bu belayla savaşanlara yardımım dokunursa ne mutlu bana :) nasıl yendigime gelirsek; pek çok doktora, psikologlara gittim. Pek çok şey denedim ama parmak egzersiziyle kremlerle falan olmadı yapamadim. Ben bunu botoks tedavisi ile yendim. Herkesin bedeni, psikolojisi, yapabilecekleri ve yapamayacakları farklıdır. Herkesin düşüncesine saygım sonsuz.. Ama bu tedavi yontemini duyan merak eden varsa yardimci olmaya hazırım.. Bu dertle boğuşan herkes bir an önce yener kurtulur inşallah
nasıl raht oluyorsan öyle yap canmKizlar birazdan deniycem ama.
nasil uste oturuyosunuz? Yani dizlerinin ustundemi oluyosunuz yatakda? Esinizde altta
Yani esimin pns nerdeyse göbek deligime geliyo benim dizlerim yataga degdiginde. Bu vaziyette nasil sokucam?
@Scienceteacher10 B buluts M Mimaricella D dkSevgiCicegi kızlarrr ses verinnnnnn nerelerdesiniz özellikle de @Scienceteacher10 ve B buluts yapmıyor musunuz yoksa egzersizleri
Herkesin düşüncesine saygım sonsuz diye belirtmistim. Ve bu tedavi hakkinda bilgi almak isteyenlere yardımcı olurum dedim. Ne tedavi yontemini önerdim, ne de tek çare bu dedim. Bence bu kadar kesin ve kötüleyici konuşmayın. Çünkü ben bunu yaptirmasaydim asla yenemezdim. Neler yaşadım neler denedim bilemezsiniz. Bana çözüm yolu bu tedavi oldu. Gayet işe yaradı ve herhangi bir soruna da yol açmadı. Gevşeme de oluyor rahatlama da :) tuvalet tutamama konusunda uyardilar ama bende böyle bir etkisi olmadı. Yine tekrarliyorum herkesin bedeni, fizyolojisi, psikolojisi farklı. Son çare bunu denemek istiyorum diyene bilgi vermek için burdayım.bence botoks çok yanlış bir tedavi uyutup ne oldgu belli olmayan ilacı enjekte ediyorlar ve kaslrn 4ay gevşycgni söylüyorlar hiçte gevsme rhtlama olmuyor tamamen para tuzagı ve yanlış işe yaramayan bi yöntem ayrıca ilaç vctta problemede yol açbliyrmş tukvlt tutamama qibi.
Kararlılığına çok sevindim canım yenmen yakındır senin de inş hadi bakalımÇalışmalar devam ediyor. Spreysiz uyusturmadan aparat ile çalışıyorum. Fakat bugün izne çıktım tek bende memleket gidiyorum. 10 gün bi ara vwricem mecburen gelince devam edicem. En son 2 parmak kalinliginda aparatı geçtim 5 cm kadar alıyorum henüz inat ettim uyusturmadan yenicem bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?