- 15 Nisan 2017
- 13.698
- 16.136
- 298
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #223.601
:))))) evet ben de öyle düşünerek zamanı uzatıyorum alışmam Lazım içerde olmasına dur çıkma biraz daha kal vs diyorum :)İNŞ KALIRSIN CANIM BNM ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZ BİDE EŞİNİN ZEVKTEYKEN SEN ÇIKMASINA İZİN VERME ZEVK ALIO GİBİ YAP BELKİ İÇİNE BOŞALIR
NAP BİLİYOMUSUN AYAKALRINI BELİNE KİTLE TAM GELİĞİNİ HİSSETİĞİNDE İŞLEM TAMAM BOŞALIR ANINDA İÇİNE:))))) evet ben de öyle düşünerek zamanı uzatıyorum alışmam Lazım içerde olmasına dur çıkma biraz daha kal vs diyorum :)
KADIN DOĞUM DOKTARINA GİT CANIM ELMA SİRKESİ BANA YANLIŞ GELDİ ANTİBİYOTİKLE YARAYI DÜZELTİYOLAR BNM DE İLK İLŞKİMDE ZEDELEMİŞTİ ANTİBİYOTİK TEDAVISI VERDİ DÜZELDİMMerhaba kızlar benim sorunum vajinusmus değil ama yine de size danışmak istedim. Yeni evliyim ilk gece ilişki çok kötü geçti hem yanma hem ağrı oldu haliyle. İlişkiden sonra o tam giriş kısmındaki çatı bölge ufak bir yara oldu ve bana 3-4 gün rahatsızlık verdi.(İdrarda yanma,otururken ağrı) bu süreçte ilişkiye ara verdim iyileşmesi için, elma sirkesi ve bepanten kullandım. Geçti ikinci ilişkide yanma olmasın diye jel kullandık. İç kısımda yanma ağrı çok hissetmedim bayağı ilerledik bu sefer ama benim o bahsettiğim çatı kısmı yine yırtılmış gibi ufacık bir yara olmuş. İlişki sırasında onun acısı mahvediyor. Tekrar ara verdik bepanten ve elma sirkesi kullandım yine hemen rahatladı. Her seferinde böyle mi olacak? Valla çok canım yanıyor. Endometriozis hastasiyim hormon ilacı alıyorum bir an önce ilişkiye hazır hale gelip ilacı bırakıp gebe kalmam gerek. Napabilirim fikri olan var mı
NAP BİLİYOMUSUN AYAKALRINI BELİNE KİTLE TAM GELİĞİNİ HİSSETİĞİNDE İŞLEM TAMAM BOŞALIR ANINDA İÇİNE[/Q
Elma sirkesi idrarda yanma oluyor ya yanmayı gidermek için bir de tatile gittik ilk ilişkiden sonra. Havuzdan denizden önce ve sonra kullandım enfeksiyon olmasın diye. O da antibakteriyel sonuçtaKADIN DOĞUM DOKTARINA GİT CANIM ELMA SİRKESİ BANA YANLIŞ GELDİ ANTİBİYOTİKLE YARAYI DÜZELTİYOLAR BNM DE İLK İLŞKİMDE ZEDELEMİŞTİ ANTİBİYOTİK TEDAVISI VERDİ DÜZELDİM
BENDE YAKAR DİYE DÜŞÜNDÜM SEN KADIN DOĞUMCUYA GİT ZEDELENME OLABİLİRİ Bİ BAKTIR CANIM MİKROPTA KAPMIŞ OLABİLİRSİN ONDANDA ACIYOElma sirkesi idrarda yanma oluyor ya yanmayı gidermek için bir de tatile gittik ilk ilişkiden sonra. Havuzdan denizden önce ve sonra kullandım enfeksiyon olmasın diye. O da antibakteriyel sonuçta
emlanın içindeki bantları yapıştrmza gerek varmı kızlarTamam sağol
var kız hawa geçirmez bant diyo hani agda bantlrı varya onun gbi bişiNe banti var içindeki bant olmaması lazım
kutunun içinden çktıvar kız hawa geçirmez bant diyo hani agda bantlrı varya onun gbi bişi
tamm cnm yazrmKullanmana gerekyok canım onu kremi sür yeter hadi güzel haberlerini bekliyoruz
uyuşma süresi nekdarKullanmana gerekyok canım onu kremi sür yeter hadi güzel haberlerini bekliyoruz
5 dk uyuşuyo canımuyuşma süresi nekdar
Merhaba kızlar benim sorunum vajinusmus değil ama yine de size danışmak istedim. Yeni evliyim ilk gece ilişki çok kötü geçti hem yanma hem ağrı oldu haliyle. İlişkiden sonra o tam giriş kısmındaki çatı bölge ufak bir yara oldu ve bana 3-4 gün rahatsızlık verdi.(İdrarda yanma,otururken ağrı) bu süreçte ilişkiye ara verdim iyileşmesi için, elma sirkesi ve bepanten kullandım. Geçti ikinci ilişkide yanma olmasın diye jel kullandık. İç kısımda yanma ağrı çok hissetmedim bayağı ilerledik bu sefer ama benim o bahsettiğim çatı kısmı yine yırtılmış gibi ufacık bir yara olmuş. İlişki sırasında onun acısı mahvediyor. Tekrar ara verdik bepanten ve elma sirkesi kullandım yine hemen rahatladı. Her seferinde böyle mi olacak? Valla çok canım yanıyor. Endometriozis hastasiyim hormon ilacı alıyorum bir an önce ilişkiye hazır hale gelip ilacı bırakıp gebe kalmam gerek. Napabilirim fikri olan var mı
İlki kuru olmuştu haliyle biraz tedirginlik var hala. İkincisinde jel kullandığım halde öyle oldu. Sanki ilk giriş kısmı dar geliyor da zorlanıyor gibi girince içine sorun yok ama dışı yırtılıyor bir seferCanim kusura bakma acik konusucam kuru kuruya mi yapiyorsun acaba. Hani ya on sevismeyi uzun tutun icerden vajinan kayganlassin yada once esin seni bosaltsin oyle iceri girsin kuru kuruya yirtilma yapiyor olabilir
Hiç yakmadı balla çok korkmuştum ilk yakar diyeBENDE YAKAR DİYE DÜŞÜNDÜM SEN KADIN DOĞUMCUYA GİT ZEDELENME OLABİLİRİ Bİ BAKTIR CANIM MİKROPTA KAPMIŞ OLABİLİRSİN ONDANDA ACIYO
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?