Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende kendi fikrimi ve bugüne kadar denemiş sonuç alamamş bir çok kadının bende dahil olmk üzere işe yaramdgnı ve hatta çok umut vaad edici konuşp sonrasnda pskljmn çok kötü noktya geldgi günleri düşünrek yazdm bu mesajı.botoks bir çözüm degil aksine pskljiyi geren ve bozan bir olay bence ben bunu adanada yaptrdım ve tavsiye etmiyorum herkesin özgür iradesi iyi araştırmak şart.

ayrıca kesin ve kötülyci konuşmuyorum hanmefndi dedigim gbi burda tecrbrimzi paylşyrz szinde dedgnz gbi yardmcı oluyrz kimsye baskı yapmyrz herksn özgr iradesi sz nasıl bunun sze iyş geldni dile getryorsanz bende yıllardr bunun üzrnde araştrıp okuyan bi insan olarak şiddetle botoksa Hayır diyorum.yinede denemek isteyen tabiki buyursun denesin.

Arkadaşlar Merhaba,

Ben de 1 yılı aşkın süredir vajinismus hastasıyım. Yaz sonu doktora gitmeyi kafama koymuştum bu nedenle uzun zamandır deneme yapmıyorduk ama hafta sonu beraber olduğumuzda kan geldiğini gördüm hiç öyle acı hissetmedim ama lavobaya gittiğimde birazcık kan gelmişti, 1-2 saat sonra lavaboya gittiğimde tekrar kan geldi, şimdi olmuş mu oldu ben çok anlayamadım tedirgin de oldum zaten, ama birlikte olurken içimde devam etmediği için çok anlamadım bir şey .(Kusura bakmayın açık yazdım biraz ama bilgiye ihtiyacım var)

olmuş ca
olmş canm

ne kadar çok zevke gelmişsin ki kuzm olduğunu anlammışsın bile hadi gözün aydın böyle devam acı yok kasma devam et mutluluğun için

Ya vajiyi yenip hamile kalamayan çok var. Bende dahil. Alakası var mı acaba. Dr erkeğin normal düzenli ilişkide çocuk sahibi olması 8 ay sürer demişti. İlişkiye girip boşalması ile kendi kendine boşalması çok farklıymış. 4 ay bitti hala bebek yok. Preseed jelde kullandım ama. Bu ay tamammen bırakmayı denicem

canım jelsiz yap ayrıca içine boşaldıktan sonra 15 dkkia ayaklarını havada tut inş olucak bebişin

hiç stres yapma olur canım ben hiç ummadığım ayda olmuştu ramazandı oruçla vakit geçiyordu adetim geçmişti test yaptım hamileydim ama düştü bebeğim

hiç stres yapma olur canım ben hiç ummadığım ayda olmuştu ramazandı oruçla vakit geçiyordu adetim geçmişti test yaptım hamileydim ama düştü bebeğim
Çok üzüldüm canım trz zaman da anne olursun inşallah. Ayaklarımı dikiyorum her seferinde ama olmadı. İki aydır adetim de öne geliyo 4 gün. Kafamdan bu konuyu atamıyorum ama ya. Oldumu olcak mı. Kafanın rahat olması lazım

Jel normalde engel değilmiş ama eşin spermleri fazla ve hızlı ise. Bizde biraz hız sorunu var o yüzden bu ay da jelsiz denicem inş yapabilirim. Ondanda kırtulursam büyğk rahatlık olur

ne kadar çok zevke gelmişsin ki kuzm olduğunu anlammışsın bile hadi gözün aydın böyle devam acı yok kasma devam et mutluluğun için

Çok teşekkürler, ama şimdi de korkuyorum tekrar denemeye. Sanki oradan ameliyat olmuşum gibi hissediyorum 2 gündür kendimi hasta psikolojisine soktum. Bunu nasıl yenicem bilemiyorum. Kan gördüm ya çok tedirgin oldum. Şimdi kendimi nasıl telkin etmeliyim bilmiyorum. Bana yardımcı olur musunuz. Geçer diye düşündüm ama 2 gündür geçmiyor tedirginlik.

sevişmelerinizi uzun tutun ki tedirginlik yerine zevk ve şeyk gelsin anlamıcaksın bile olmuş ya zaten daha istekli olcaksın biraz açık konuşcam ama vajinanın üst kısmıyla oynasıneşin zevkke daha çabuk gelmen için olmuş bitmiş korkmana gerek yok artık daha basit olucak artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…