Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim o jellerde hemen kuruyor cok etkili degil. Hakiki zeytinyagiyla bir dene derim birde esin bosaltsin seni bir kac kere oyle yapin bosalmis bir sekilde dene vajinismuslu degilsin durduk yere vajinismus olma

Canim o jellerde hemen kuruyor cok etkili degil. Hakiki zeytinyagiyla bir dene derim birde esin bosaltsin seni bir kac kere oyle yapin bosalmis bir sekilde dene vajinismuslu degilsin durduk yere vajinismus olma
Aman yok allah korusun çok korktuğum bir şeydi öyle olması allahım o dertten muzdarip olan herkese yardımcı olsun kısa zamanda çabalarına yanıt alsın herkes inşallah :) ben sadece aktif forum diye konu açmak yerine size sormak istedim

Kizlar size birsey sorcam: ilk iki aparati alabiliyorum fakat 3 numarada giriyor ucu fakat ilerlemiyor ve acitiyor birazda. Nefes ve ikinma egzersiziyle ilerletmeye calisiyorum fakat olmuyor. Bi önerisi olan var mi?

Kizlar size birsey sorcam: ilk iki aparati alabiliyorum fakat 3 numarada giriyor ucu fakat ilerlemiyor ve acitiyor birazda. Nefes ve ikinma egzersiziyle ilerletmeye calisiyorum fakat olmuyor. Bi önerisi olan var mi?
Kayganlaltırıcıyı bolca sürdün mü ? yönü doğru ayarladın mı ? Ucunda git gel yapabiliyorsan yap, kegel yapmayı da dene bi yandan

üçüncüyüde eşinle denese canım bnm hem bukadar stres yaşamazsın kızlık zarım bozuldumu bozulmazmı diye ikinci aparatını yap sonra üçüncü eşinin p.. olsun

Kayganlaltırıcıyı bolca sürdün mü ? yönü doğru ayarladın mı ? Ucunda git gel yapabiliyorsan yap, kegel yapmayı da dene bi yandan
Kayganlastirici diger iki aparatda nekadarsa okadar sürüyorum. Yönüde ayni digerlerindeki gibi ayarliyorum ama tam ilerlemiyor. Ama dedigin gibi belki git gel denesem ilerler. Sagol canim

Yok anladm ben seni canm kendini skma burda herkes birbirine yardimci olmak icin var vajinani kuru birakma on sevismeni uzun tutun birde bir kac kez bosalms bir sekilde dene olur yabi kuru kuruya cok zor olur

Kizlar uyusturucu aldim aparatim isaret parmagindan az kalin. Bundan kalinini yapmak istemiyorum acikcasi kizlik zarinin esimle bozulmasini istiyorum ve bu hafta sonu 2 senenin sonunda esli deneme yapmayi düsünüyorum tabi cok korkarak.. ama pazartesi tatile gidicez o yüzden sorunu halletmeden gitmicem
Ama ben su pis kizlik zarindan korkuyorum.. bazi arkadaslar sinek isirigindan az diyolar ama sizlerde de öylemi? Gercekten sadece kizlik zarinin acitacagi durduruyo beni sonucta oraya borseyin girmesine alisdim ve esiminde pns uyusturucuyla yapicam...

Eşim birlikte denemeye yanaşmıyor sen yapamıyorsan benimle hiç olmaz diye..3. aparatı yapmak için inat etmeye devam..
SENDE ONU ŞAŞIRT OZAMAN CANIM BNM AL ÜÇÜNCÜ APARATI KORKMA İKİSİNİ ALMIŞSIN ZATEN AZ DAHA ÇABALA GÖRSÜN KİM YAPAMIO KİM YAPIYO YENEBİLİRSİN EMİN OL AZ Bİ YOLUN KALMIŞ

Yok anladm ben seni canm kendini skma burda herkes birbirine yardimci olmak icin var vajinani kuru birakma on sevismeni uzun tutun birde bir kac kez bosalms bir sekilde dene olur yabi kuru kuruya cok zor olur
Anladım çok teşekkür ederim ön faslı biraz uzatmaya bakalım o zaman

Kayganlaştırıcı olarak bide vajinanın uyuşması için en iyi neler var çok kullanılan hangisiyse onu alıcam kullananlar en iyisi neyse onu yazabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…