- 29 Ekim 2013
- 1.255
- 1.244
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #223.621
İlki kuru olmuştu haliyle biraz tedirginlik var hala. İkincisinde jel kullandığım halde öyle oldu. Sanki ilk giriş kısmı dar geliyor da zorlanıyor gibi girince içine sorun yok ama dışı yırtılıyor bir sefer
Aman yok allah korusun çok korktuğum bir şeydi öyle olması allahım o dertten muzdarip olan herkese yardımcı olsun kısa zamanda çabalarına yanıt alsın herkes inşallah :) ben sadece aktif forum diye konu açmak yerine size sormak istedimCanim o jellerde hemen kuruyor cok etkili degil. Hakiki zeytinyagiyla bir dene derim birde esin bosaltsin seni bir kac kere oyle yapin bosalmis bir sekilde dene vajinismuslu degilsin durduk yere vajinismus olma
olmaz ki yeterli ıslaklık olmadan ve seb-n rahatlamadan nasıl oacak ön sevişme olacak hem de uzun tutun ki rahatça ilişki olsunOnu yapmadan deniyoruz biz
Kayganlaltırıcıyı bolca sürdün mü ? yönü doğru ayarladın mı ? Ucunda git gel yapabiliyorsan yap, kegel yapmayı da dene bi yandanKizlar size birsey sorcam: ilk iki aparati alabiliyorum fakat 3 numarada giriyor ucu fakat ilerlemiyor ve acitiyor birazda. Nefes ve ikinma egzersiziyle ilerletmeye calisiyorum fakat olmuyor. Bi önerisi olan var mi?
üçüncüyüde eşinle denese canım bnm hem bukadar stres yaşamazsın kızlık zarım bozuldumu bozulmazmı diye ikinci aparatını yap sonra üçüncü eşinin p.. olsunArkadaşlar bende artık çok bunaldım 10 aylık evliyim psikolojik destek alıyorum.Parmak egzersiz ödevlerimi yapıyorum sorun yok aparatların (Rabır dilatör ) ilk iki boyunu alabiliyorum ama bugün 3. yü denedim sızlama oldu alamadım şu kızlık zarı muhabbeti kanama miktarı vs. beni çok geriyor.Aparatlarla kızlık zarı bozulan oldumu.Acil yardımınızı bekliyorum.
Kayganlastirici diger iki aparatda nekadarsa okadar sürüyorum. Yönüde ayni digerlerindeki gibi ayarliyorum ama tam ilerlemiyor. Ama dedigin gibi belki git gel denesem ilerler. Sagol canimKayganlaltırıcıyı bolca sürdün mü ? yönü doğru ayarladın mı ? Ucunda git gel yapabiliyorsan yap, kegel yapmayı da dene bi yandan
üçüncüyüde eşinle denese canım bnm hem bukadar stres yaşamazsın kızlık zarım bozuldumu bozulmazmı diye ikinci aparatını yap sonra üçüncü eşinin p.. olsun
Biraz giriyo benim ön sevşme yapsam uzun tutsam olur o zaman yani bende öyle düşündüm ondan olmayanilir diyeolmaz ki yeterli ıslaklık olmadan ve seb-n rahatlamadan nasıl oacak ön sevişme olacak hem de uzun tutun ki rahatça ilişki olsun
Aman yok allah korusun çok korktuğum bir şeydi öyle olması allahım o dertten muzdarip olan herkese yardımcı olsun kısa zamanda çabalarına yanıt alsın herkes inşallah :) ben sadece aktif forum diye konu açmak yerine size sormak istedim
SENDE ONU ŞAŞIRT OZAMAN CANIM BNM AL ÜÇÜNCÜ APARATI KORKMA İKİSİNİ ALMIŞSIN ZATEN AZ DAHA ÇABALA GÖRSÜN KİM YAPAMIO KİM YAPIYO YENEBİLİRSİN EMİN OL AZ Bİ YOLUN KALMIŞEşim birlikte denemeye yanaşmıyor sen yapamıyorsan benimle hiç olmaz diye..3. aparatı yapmak için inat etmeye devam..
ben zytnygyla yapmştım ve 3parmk çok raht olmştuKendi yaptıgınız aparatlamı yoksa dilatorle mı yapmak kolay ? ben 2 parmaga gecemedim hala...
emla kremde deneyeblirsinben zytnygyla yapmştım ve 3parmk çok raht olmştu
Anladım çok teşekkür ederim ön faslı biraz uzatmaya bakalım o zamanYok anladm ben seni canm kendini skma burda herkes birbirine yardimci olmak icin var vajinani kuru birakma on sevismeni uzun tutun birde bir kac kez bosalms bir sekilde dene olur yabi kuru kuruya cok zor olur
ben zytnygyla yapmştım ve 3parmk çok raht olmştu
benim araştrdgm glegelit jel ve emla kremKayganlaştırıcı olarak bide vajinanın uyuşması için en iyi neler var çok kullanılan hangisiyse onu alıcam kullananlar en iyisi neyse onu yazabilir mi
Bide bişey daha sorucam zevk alıyosunuz ya zevk alınan yer farklı mı deliğe girmeden zevk alıyoya kadın öncebenim araştrdgm glegelit jel ve emla krem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?