- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #223.701
ACIMA NEDENİ KADINLARDA OLAN İNTİHAPTAN DOLAYIDA OLUYO CANIM BNM AMA İLİŞKİYE GİRERKENDE PENİSİ POPOYA EĞİMLİ ŞEKİLDE SOKUNArkadaslar merhaba ben vajinusmuyum bilmiyorum esimle iliskideyken afedersinizde cok dikken alamiyorum resmen yaniyo ici yavas yavas alisinca bisey olmuyo ben aciyo deyince cok sertlestirmeden giriyoruz iliskiye birde gecen doktora gittim ve alttan kontrolde aleti soktugunda duramadim cok canim yandi doktor sasirdi ne kadarlik evlisin dedi 2 yil dedim biraz acik konustum kusura bakmayin yumurtlama takibi yapilacak bir daha ki ay ve cok korkuyorum onerileriniz var mi tesekkurler
Canım benim yendikden sonra bukadar büyütülecek birşey olmadığını görüceksin..
Panikatakda vajinusmusda psikolojik baskılarla meydana gelen şeyler sen sakin olmaya çalışıp kararlı olursan ikisinide atlatırsın.
Orda zar dediğimiz yapı aslında deliğin etrafındaki bir çepher aslında yırtık yani ortası delik bir yapıdadır . Ve vajinanda sadece kaslar mevcuttur sen kendini rahat bırakırsan orası rahat olur ve esner.
Krem ve uyuşturucu ile yendim ben çok şükür sanada tavsiye ederim şuana kadar yan etkisini görmedim.
Git bir emla krem al birde glegelin kayganlaştırıcı jel al ilk tek parmak egzersiz yap sonra emlayı sür içine dışına 2 dk bekle o sırada parmak egzersizi yap sonra jeli sür 2 ve 3 parmak egzersizi yap sonra eşli dene fıt diye olcak okurken bukadar basit olsa çokdan yapardım diye düşünme beyinde bu işi bitirdiğin an bukadar basit bir olay :)
MERHABA CANIM Bİ KERE BU KADAR KÖTÜ DÜŞÜNME BEYNİN DE YAPABİLİCEĞİNE İNAN İLK ÖNCE KREMLERİN HİÇ Bİ YAN ETKİSİ YOK AYRICA EMLA KREM ALMAN GEREKİYO UYUŞTURUCU ETKİSİ OLDUĞU İÇİN ZATEN YARIYA KADAR PENİSİ ALABİLDİĞİNİ SÖYLEMİŞSİN VAJİNANIN İÇİNE VE DIŞINA SÜR EMLAYI AYRIYETTEN BİZ KADINLAR İÇİN SU BAZLI KAYGANLAŞTIRICILAR VAR ONUDA ALMAN GEREKİYO SONRA ACI FİLAN HİSSETMDEN HEMEN OUCAK EMİN OL
EVLENDİKTEN BİR BUÇUK AY SONRA YENDİM CANIM BNM BU KREMLER SAYESİNDE YENDİM BİR ÇOK ARKADAŞIMADA YARDIMCI OLDUM BURDAN ONLARDA BU KREMLER SAYESİNDE YENDİ AMA EN ÖNEMLİSİDE KENİDLERİNE İNANDILAR VE BEYNİNEN VE VÜCUDUNU KENDİLERİNİ HAZIRLADILAR SENİNDE ÇOK AZ Bİ YOLUN KALMIŞ OLUCAK BİRAZ CESARETLE OLDU BİTTİ GÖRÜCEKSİN GEÇEN ZAMANINA ÜZÜLCEKSİN KUZUM BNM . OLDUKTAN SONRA BUNUN İÇİNMİ BEKLEMİŞİM BEN DİCEKSİNİnşallah canım. Allah bizlerin de yüzüne güler inşallah. Çevremde benden sonra evlenip hamile insan sayısı o kadar çoğaldı kimoral olarak çöküyorum ister istemez. Benim neyim eksik diye üzülüyorum. Sen yendin galiba bu yöntemlerle mi yendin peki?
FİTTİLE BAŞLA İNTİHAPINI KURUTUCAK O ZATEN ONDAN SONRA ACISIZ MUTLU Bİ SEX HAYATIN OLUR EMİN OL SADECE TEDAVİNİ YAP BEBEK OLUR SEN DERT ETME İLİŞKİLERİNDEN SONRA EŞİN İÇİNE BOŞALDIKTAN SONRA AYAKLARI HAVADA 15 DK TUT VE 1SAAT SONRA BANYO YAPGittim doktor az bi iltihabin var deyip fitil verdi cocuk dusundugumuz icin fitil kullanirken iliski olmamasi lazimmis yumurtlama donemim bitti artik kullansam bisey olmaz demi tmm birde oyle yapmayi deneyim sagolun
Bende alamam saniyodum aldim. Iliskiyi denemedim henüz ama bi güven geldi. Ve aparati alipta hemen iliskide basaranda var. Büyük bi yol katetmissin bence sevinebilirsin:) ister daha kalin aparat dene ister iliski dene o senin kendine güveninede bagli biraz ama iliski aparatdan daha kolay diye deniliyor. Bende henüz tecrübe etmedim:)Arkadaslar bnde aparata gectım alamam sanıyordum aldım sızce yendımmı lıtfen bırı cewap wersın sevınmelımıyım gercek ıloskodede alabılımıyım cok sasrdm ya
EVLENDİKTEN BİR BUÇUK AY SONRA YENDİM CANIM BNM BU KREMLER SAYESİNDE YENDİM BİR ÇOK ARKADAŞIMADA YARDIMCI OLDUM BURDAN ONLARDA BU KREMLER SAYESİNDE YENDİ AMA EN ÖNEMLİSİDE KENİDLERİNE İNANDILAR VE BEYNİNEN VE VÜCUDUNU KENDİLERİNİ HAZIRLADILAR SENİNDE ÇOK AZ Bİ YOLUN KALMIŞ OLUCAK BİRAZ CESARETLE OLDU BİTTİ GÖRÜCEKSİN GEÇEN ZAMANINA ÜZÜLCEKSİN KUZUM BNM . OLDUKTAN SONRA BUNUN İÇİNMİ BEKLEMİŞİM BEN DİCEKSİN
Gercektenmı cok sevındım bı kac kere daha deneyecegım aparatla ondan sonra gercek ılıskıye gececegım acaba erken mıBende alamam saniyodum aldim. Iliskiyi denemedim henüz ama bi güven geldi. Ve aparati alipta hemen iliskide basaranda var. Büyük bi yol katetmissin bence sevinebilirsin:) ister daha kalin aparat dene ister iliski dene o senin kendine güveninede bagli biraz ama iliski aparatdan daha kolay diye deniliyor. Bende henüz tecrübe etmedim:)
Bırde canım aparatı bn kendım yaptım mumla kaqıt peceteyle sardım sonra strec fılmle sardım o yanı aparat dedıqım olur deql mıGercektenmı cok sevındım bı kac kere daha deneyecegım aparatla ondan sonra gercek ılıskıye gececegım acaba erken mı
Bence iliskiyi deneyebilirsin, derin nefes al ve verirken ikinarak ittir. Denemekten bise kaybetmessin canim bakarsin fazl ugrasmaya kalmadan yenersin:) ama olurda iliski olmassa henüz, üzülme aparatla yine calisirsin, kalinlastirirsin. Er yada gec olacak insallah :)Gercektenmı cok sevındım bı kac kere daha deneyecegım aparatla ondan sonra gercek ılıskıye gececegım acaba erken mı
Sende azimlisin artık bunu çok ertelediğini farketmişsin zaten en önmlisi başarıcaksın canım bnm güzel haberlerini vericeksin bize1,5 ay 5. Yılına girecek bi evliliğin yanında cidden helal dıyorum sana canım. Çünkü ben geçen yıllarıma o kadar çok üzülüyorum ki sen bak ne güzel erkenden bunun üstesinden gelmişsin. Çünkü zaman geçtikçe dene yanıl sürekli bi döngü içinde oluyor insan. Artık herşeyin hayırlısı dediğiniz yöntemleri deneyip bende burada sevincimi paylaşırım inşallah :)
Kendine güvenip inanıyosan olucak yapıcam başarabilirim diye düşünüyosan erken değil çünkü herşey senin elindeGercektenmı cok sevındım bı kac kere daha deneyecegım aparatla ondan sonra gercek ılıskıye gececegım acaba erken mı
. Canım sen nerelerdesin merak ettirdin şahsen ben uyuşturucu krem kullanmayı tavsiye etmiyorum onunla alisiyosun sonra bırakınca nolcak ?Kızlar merhaba anestol ile yenen varmı? Tatildeyim krem aldım napmam lazim
ne yaptin canım ?Evet oyle yapicam rahat olursam inshallah!Arka arkaya yapicam inshallah cesaret olur o anda Allahimm
Sende azimlisin artık bunu çok ertelediğini farketmişsin zaten en önmlisi başarıcaksın canım bnm güzel haberlerini vericeksin bize
Canım bastan dogrunyapıyprmusın cok acık olocak pardon ama kendın egzersız yapmadan once o bolgeyı kayganlastrmaloson snra tek parmakl basla sonra ıkı derken ınan olur nefes al ver rahatla bırde asagı dogru ıttır bn onu anladm kendımde sakın pes etmeKızlar yeter artık ben dayanamıyorum egzersiz deniyorum olmuyor cidden girmiyor kapalı sanki duvar gibi aynada bakıyorum ılınınca açıklık görünüyor nefes alıyorum ıkınıyorum girmiyor yüne girmiyor ne yapmam lazım nolur yardım edin 2yıl olacak daha hiç ama hiç ilerleyemedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?