Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşlar bu parmak egzersizini yapmak zorundamıyım. Yani bana o kdar itici gelıyor ki yapacağım varsa onu denedikten sonra isteğim kaçıyor benım denedım ama dokunamıyorum bile. Okuyorum sizlerin yazdıklarını çoğu kişi egzersiz yapıyor. Oraya parmak girecek fikri bile benı soğutmaya yetiyor inanın ne yapmam lazım.

Canım bebe yağının bebek olmasına engel olduğunu nereden biliyorsun? Bende yeni yendim ve tedavim boyunca hatta hala bebe yağı kullanıyorum geçtiğimiz ayda da kimyasal gebelik geçirdim. Şuan çok tedirgin oldum cidden eğer engelse tez zamanda bırakıp başka bir kayganlaştırıcı kullanmam lazım

Kendini yenmiş saymiyor muş muş bak seen kız daha ne olsun geçmiş ola olmuş bitmiş iste :) git gel de nefes alıp vererek ve ikinarak dene ve allta ol yataktan destek al ben bazen hala destek alırım haydi biri daha kurtuldu bu hastalıktan çok şükür

Bi de ara verme her gün mik mik anacim adami rahat bırakma emi

Aparat yap canım daha rahat ve daha istekli yaparsın

Sen yapamıyosan parmak olayını eşin yapsın belki ozmn kabul ederdin parmağı eşinin

kızlar iğrenç olcak ama biraz kimyasalardan iyidir diye düşünüyorum eşinin penisini kendi salgıladığı tükürüğünle ıslatsın bebek yağı kayganlaştırıcı filan hiç bişeye gerek duymazsınız iğrenirsenizde tükürüğünden bence iğrenmezsiniz çünkü spermlerini içimize alıyoz nede olsa ikinci yol hakiki zeytin yağı allahım tez vakitte bebişlerinizi verir size güzel anne adayları

Burda okudum yada özel mesajla dediler spermleri öldürüyor demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam...
Ah ne güzel hastalığı atlatmışsin ben daha atlatcam sonra bebek çalışmaları yolum uzun

. Canım sen nerelerdesin merak ettirdin şahsen ben uyuşturucu krem kullanmayı tavsiye etmiyorum onunla alisiyosun sonra bırakınca nolcak ?
Yenmej
hayırlı olsun aklına kötü şeyler getirme neden kimyasal olsun ki daha önce öyle bi durum oldu mu

Arkadaşlar kayganlaştırıcı olarak O.K. yada Durex gibi markaların " su bazlı " kayganlaştırıcılarını kullanın. ( marka isimlerini örnek olarak yazdım, yanlış anlaşılmasın . Önemli olan su bazlı olmasıdır ) Yağ bazlı malzemeler vajinanın içinde kuruluk yaratır bir süre sonra ve enfeksiyona meyil ve hassasiyet artışı yaşanabilir.

Burda okudum yada özel mesajla dediler spermleri öldürüyor demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam...
Ah ne güzel hastalığı atlatmışsin ben daha atlatcam sonra bebek çalışmaları yolum uzun

Canım benim hiç dert etme inşallah kurtulursun. Egzersizlerini aksatmadan yapmaya çalış üşenmeden bıkmadan yap. Aslında en önemlisi beyninde bitir. Bak ben ne zaman kafama takmamaya başladım ondan sonra gelişme gösterdim. Kendi kendime bi karar almıştım her gün egzersizlerimi yapıcam ama bu hastalık hayatımda yokmuş gibi davranıcam. Eşimde bu konuda yardımcı oldu saolsun gezdik dolaştık eğlendik başbaşa eğlendiğimizde oldu ayrı ayrı takıldığımızda oldu ama hastalık hakkında hiç konuşmadık çok seviştik ama ben hazır olana kadar birlikte olmadık ve ben kendimi hazır hissettiğim gün sevişirken söyledim deneyelim diye.
Artık aparatların en büyük boyunu rahatlıkla alabiliyordum. İlk denerken yine acıdı ama pes etmedim penis başı git gel yaptı kasılmam geçince biraz daha ilerle dedim bi süre yine git gel yaptı ona alışınca biraz daha ilerlettim böyle böyle aynı gün penisin yarısından fazlasını alabildim. Yine de hala ilk girerken ağrım oluyo ve tamamını alabilmiş değilim bu yüzden egzersizlerimi bırakmadım. Darısı başına inşallah :)

kızlar vajinusmusu yenmiş biri olarak üç püf nokta söyleyebilirim
1. parmak egzersizi yapın
2.evde çamaşır giymeden sadece etekle dolaşın
3.adetliyken tampon kullanın

Merhaba. Siteye yeni uye oldum, 3 haftalik evliyim ve 3 haftam kabus gibi gecmisti. (1haftasi da regl dönemi)
Cinsel birlesme baslayacagi anda inanilmaz bir rahatsizlik hissi ile kendimi kasiyordum. Vajinaya bir temas oldugunda da korkudan aglamaya basliyordum. Yani birlesme oncesinde sorun yok ancak tam o sirada sorun yasuyorum. Her gun buradaki forumlari okuyarak cesaretleniyordum. Ve dun aksam basardim. Hala inanamasam da basardim. En ufak bir aci bile hissetmedim. Sadece tarif edemedigim bir rahatsizlik hissi vardi. O kadari da olsun bizahmet

Gelelim nasil olduguna. Once burdaki yazilari okuyup cesaretleretlendim. Yapabilecegime inanmaya basladim. Emla kremden nohut buyuklugunde alip vajinamin ic kismina surebildigim kadar surdum. Bi 10 dk bekledim uyusmasini, sonra tekrar biraz daha surdum vajinama. Uyustugunu hissedince biraz rahatladim. Bir 5dk da oyle bekledim. Sonra garekete gectik. Benim hazir olmami beklemeden esim hazir olunca, ben uste ciktim. (Emekleme pozisyonunda durdum) sonra yavas yavas icime almaya calistim. Burda ani hareket yapmamasi cok onemliydi benim icin. Cunku derin nefes almasi bile vajinami rahatsiz ediyordu. Hazir hissettikce derin nefes alip ikinarak biraz daha icime aldim. Her seferinde derin nefes alip ikinarak yaptim. Bir de baktim ki tamamen icime girmis. Hicbir aci sizi olmadı inanin. Burda hic acimadi diyrlere inanmiyordum,icimizi rahatlatmak icin dediklerini dusunuyordum. Hala da inanamiyorum tamaminin girdigine. En son bi basinc baski hissediyordum sadece, onhn disinda en ufak bir aci olmadi.
Bence ustte olma pozisyonunu denemelisiniz, ve rahatladikca derin nefes alarak ikinmak cok onemli. Bir de benim gibi irkiliylrsaniz emla surebilirsiniz. Sorusu olan varsa seve seve yardimci olmak isterim :)

Arkadaşlar selamlar
bir konuda yardımınıza ihtiyacım var
aylar sonra nihayet egzersizlerle bu illetten kurtuldum
kurtuldum diyorum ama; dogru kelime mi emin degilim.
Üc kez ilişki yasadık ama hepsindede aparatlarla anestol artı kayganlastırıcıyla egzersiz yaptıktan hemen sonra eşimi iceri tamamen alabildim
altta da üsttede sıkıntı olmadı
ama bir kere kremsiz ve egzersiz denemeye kalktım sonuc hüsran
şimdi yenen arkadaşlardan ricam; anestol ü ve egzersizleri nasıl bıraktılar acaba?
Sonsuza dek böyle hazırlıkla mı ilişkiye gireceğim
bu konuda bl hayli tedirginim açıkçası
napmam gerektiğiyle alakalı yardımcı olursanız çok sevinirim.

CANIM BNM O UYUŞTURUCU KREMİNİ BIRAK SU BAZLI JELLER VAR ONU AL ONLA DENE ARTIK YAPABİLİYOSUN ARTIK KORKMANA GEREK YOK BEBEK YAĞI BİLE KULLANIBILIRSIN

Kızlar dr söyledi tükürük içindeki enzimler yüzünden spermleri öldürüyo. Eğer eşinizde sperm sorunu yoksa bebe yağı yada su bazlı jel engel değilmiş. Ama sperm yavaşlığı falan varsa kullanmayın. Ben bu ay bırakmayı denicem. Yeneli 4 ay oldu hiç jelsiz denemedim ama ancak alıştım zaten

YANİ TÜKÜRÜKLE OLMUYOMU KUZUM

Haha sagol canim tabi dogru ve kirmizi gelincede cok mutlu oldum! Henüz 3. Olmadi ama onda git geli basarmak istiyorum inshallah olur altta daha rahat diyolar bakalim git geli de basarayim inshallah ozaman yazicamm öykümü
Sana güveniyorum yaparsın bak ne çabuk yendin adetten sonra istiyorsan bebek çalışmalarına basla bakarsın ilk aydan tutar yumurtlama dönemini kaçırma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…