- 20 Temmuz 2017
- 12
- 15
- 3
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #223.741
Tamam ama en başta ben kayganlastirici almıştım o aşırı derece yanma yaptı o yüzden onla hiç yapamadım onun yerine bebe yağı kullaniorm ama o da bebek olmasına engelmişvazelin kullansam oda engel mi
Sanki yaşım geçiyor anne olamiycam gibi kimse ile paylasamamak çok kötü buraya yazmak bile büyük cesaret benim için
Allah m inş hepimiz yener güzel haberlerimizi yazarız.
Şuan tatildeyim otel bebiş kaynıyo çok özeniyorum...
Kendini yenmiş saymiyor muş muş bak seen kız daha ne olsun geçmiş ola olmuş bitmiş iste :) git gel de nefes alıp vererek ve ikinarak dene ve allta ol yataktan destek al ben bazen hala destek alırım haydi biri daha kurtuldu bu hastalıktan çok şükürKizlar bende cok sukur 2. Iliskiyi yasadim. Simdilik git gel yapmadik o yüzden basari öykümü henüz yazmiycam ama kisaca nasil yendigimi anlatim:
Kesinlikle parmak/aparat egzersizleri kurtardi beni gercekten nasil nefes alip vericegini, kendini nasil kasmiycagini ögreniyosun. Benim pozisyon biraz farkliydi ama benim icin cok rahatti bunu burda yazayim kisaca belki baskalari faydalanir. Ben uyusturucu krem surdum ama aslinda gerek yok. Kayganlastirici surun yeter, esim yatak ucuna uzandi/oturdu tarzi bacaklari yerde. Bende sirtim ona dönük ayaklarim yerde (yani ayakda) önce aynayla deligi buldum ikinarak ve pns basini oraya tuttum. Sonra aynayo birakdim nefes egzersizleri yaparak once basi girdi. Basini zaten aci hissetmiyosun. Ama aci hissetsemde hissetmeaemde asla cikarmadim. Hani bi yerde kaliyosun sanki aci oluyo (kastigimiz icin) cikarmadan bekledim nefes yaptim ve azaldi hemen yavas yavas sokdum hepsini esim hic bisi yapmadi hepsi benim kontrolumdeydi cok rahattim. Simdilik git gel yapmadik pek o yuzden tamami basari öykümü simdilik yazmicam git geli basarmadan kendimi yenmis saymiyorum :) ama pozisyon cok rahatti herkese tavsiye ederim bunu basarabiliriz kizlar gercektende hicde zor degilmis ve delik kucuk pns buyuk hic sorun degilmis direk aciliyo vajina buyuklugune gore kendini ayarliyo cok acayip bisi :)))
Bi de ara verme her gün mik mik anacim adami rahat bırakma emiKendini yenmiş saymiyor muş muş bak seen kız daha ne olsun geçmiş ola olmuş bitmiş iste :) git gel de nefes alıp vererek ve ikinarak dene ve allta ol yataktan destek al ben bazen hala destek alırım haydi biri daha kurtuldu bu hastalıktan çok şükür
Aparat yap canım daha rahat ve daha istekli yaparsınArkadaşlar bu parmak egzersizini yapmak zorundamıyım. Yani bana o kdar itici gelıyor ki yapacağım varsa onu denedikten sonra isteğim kaçıyor benımdenedım ama dokunamıyorum bile. Okuyorum sizlerin yazdıklarını çoğu kişi egzersiz yapıyor. Oraya parmak girecek fikri bile benı soğutmaya yetiyor inanın ne yapmam lazım.
Sen yapamıyosan parmak olayını eşin yapsın belki ozmn kabul ederdin parmağı eşininArkadaşlar bu parmak egzersizini yapmak zorundamıyım. Yani bana o kdar itici gelıyor ki yapacağım varsa onu denedikten sonra isteğim kaçıyor benımdenedım ama dokunamıyorum bile. Okuyorum sizlerin yazdıklarını çoğu kişi egzersiz yapıyor. Oraya parmak girecek fikri bile benı soğutmaya yetiyor inanın ne yapmam lazım.
Canım bebe yağının bebek olmasına engel olduğunu nereden biliyorsun? Bende yeni yendim ve tedavim boyunca hatta hala bebe yağı kullanıyorum geçtiğimiz ayda da kimyasal gebelik geçirdim. Şuan çok tedirgin oldum cidden eğer engelse tez zamanda bırakıp başka bir kayganlaştırıcı kullanmam lazım
kızlar iğrenç olcak ama biraz kimyasalardan iyidir diye düşünüyorum eşinin penisini kendi salgıladığı tükürüğünle ıslatsın bebek yağı kayganlaştırıcı filan hiç bişeye gerek duymazsınız iğrenirsenizde tükürüğünden bence iğrenmezsiniz çünkü spermlerini içimize alıyoz nede olsa ikinci yol hakiki zeytin yağı allahım tez vakitte bebişlerinizi verir size güzel anne adaylarıTamam ama en başta ben kayganlastirici almıştım o aşırı derece yanma yaptı o yüzden onla hiç yapamadım onun yerine bebe yağı kullaniorm ama o da bebek olmasına engelmişvazelin kullansam oda engel mi
Sanki yaşım geçiyor anne olamiycam gibi kimse ile paylasamamak çok kötü buraya yazmak bile büyük cesaret benim için
Allah m inş hepimiz yener güzel haberlerimizi yazarız.
Şuan tatildeyim otel bebiş kaynıyo çok özeniyorum...
Canım bebe yağının bebek olmasına engel olduğunu nereden biliyorsun? Bende yeni yendim ve tedavim boyunca hatta hala bebe yağı kullanıyorum geçtiğimiz ayda da kimyasal gebelik geçirdim. Şuan çok tedirgin oldum cidden eğer engelse tez zamanda bırakıp başka bir kayganlaştırıcı kullanmam lazım
Yenmej. Canım sen nerelerdesin merak ettirdin şahsen ben uyuşturucu krem kullanmayı tavsiye etmiyorum onunla alisiyosun sonra bırakınca nolcak ?
hayırlı olsun aklına kötü şeyler getirme neden kimyasal olsun ki daha önce öyle bi durum oldu muSElam bende vajinusmusu 3 ay önce yendim adetim gecikti test yaptım çift çizgi vardı. Doktora gittim ordada 450 çıktı değerim çok tedirginim kimyasal oşabilir mi acaba göğüslerimi çok ağrıyor. BU arada çok geçmiş olsun.
Haha sagol canim tabi dogru ve kirmizi gelincede cok mutlu oldum! Henüz 3. Olmadi ama onda git geli basarmak istiyorum inshallah olur altta daha rahat diyolar bakalim git geli de basarayim inshallah ozaman yazicamm öykümüBi de ara verme her gün mik mik anacim adami rahat bırakma emi
Burda okudum yada özel mesajla dediler spermleri öldürüyor demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam...
Ah ne güzel hastalığı atlatmışsin ben daha atlatcam sonra bebek çalışmalarıyolum uzun
CANIM BNM O UYUŞTURUCU KREMİNİ BIRAK SU BAZLI JELLER VAR ONU AL ONLA DENE ARTIK YAPABİLİYOSUN ARTIK KORKMANA GEREK YOK BEBEK YAĞI BİLE KULLANIBILIRSINArkadaşlar selamlar
bir konuda yardımınıza ihtiyacım var
aylar sonra nihayet egzersizlerle bu illetten kurtuldum
kurtuldum diyorum ama; dogru kelime mi emin degilim.
Üc kez ilişki yasadık ama hepsindede aparatlarla anestol artı kayganlastırıcıyla egzersiz yaptıktan hemen sonra eşimi iceri tamamen alabildim
altta da üsttede sıkıntı olmadı
ama bir kere kremsiz ve egzersiz denemeye kalktım sonuc hüsran
şimdi yenen arkadaşlardan ricam; anestol ü ve egzersizleri nasıl bıraktılar acaba?
Sonsuza dek böyle hazırlıkla mı ilişkiye gireceğim
bu konuda bl hayli tedirginim açıkçası
napmam gerektiğiyle alakalı yardımcı olursanız çok sevinirim.
YANİ TÜKÜRÜKLE OLMUYOMU KUZUMKızlar dr söyledi tükürük içindeki enzimler yüzünden spermleri öldürüyo. Eğer eşinizde sperm sorunu yoksa bebe yağı yada su bazlı jel engel değilmiş. Ama sperm yavaşlığı falan varsa kullanmayın. Ben bu ay bırakmayı denicem. Yeneli 4 ay oldu hiç jelsiz denemedim ama ancak alıştım zaten
Sana güveniyorum yaparsın bak ne çabuk yendin adetten sonra istiyorsan bebek çalışmalarına basla bakarsın ilk aydan tutarHaha sagol canim tabi dogru ve kirmizi gelincede cok mutlu oldum! Henüz 3. Olmadi ama onda git geli basarmak istiyorum inshallah olur altta daha rahat diyolar bakalim git geli de basarayim inshallah ozaman yazicamm öykümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?