- 15 Nisan 2017
- 13.698
- 16.136
- 298
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #223.821
Canım benim çok Sağol aminOZAMAN CANIM BNM HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN BAKALIM OKADAR ÇOK ZEVKE GETİRKİ İÇİNDE ÇIKAMASIN BARİ Kİ İÇİNE BOŞALMAK ZORUNDA KALSIN KUZUM BNM İNŞ ANNE OLURSUN HEMEN
Canım benim çok Sağol aminbenim her işim geç oluyo o Yüzden daha da vakit kaybetmek istemiyorum doğurgan miyim değil miyim onu bile öğrenemedim daha,Allah aratmasın isteyen herkese.
inş olcak canım bnm güzel düşün hep güzel olsun bu erkeklerin bu tutarsız davranışları yüzünden yine biz kadınlar çekiyoruz zaten inş yola gelir bukadar uğraşmaya değmez senin içinde
Meraba arkadaşlar bende 2 yıl vajinusmus çektim ve daha 2 ay oldu yeneli . Dün test yaptım ve pozitif çıktı allah cektigimiz sıkıntıların karşılığını güzel haberle unutturdu. Henüz doktora gitmedim ama umarım hayal kırıklığına uğramam. O kötü günler gerçekten geride kaliomus inanın
Emin ol bi gün biticek yeterki inan. Kan gelicek diye beklme benim gelmedi üçüncü denemede 1 2 pembe lekeleme oldu peçeteyle silmesem anlamicaktim bile lekelenme oldugunuİnş mutlu haberler... Keşke bizde yenebilsek
yada yendikmi bilebilsen
14 ay oldu ya iki kere oldu gibi sanki ama hiç kan gelmedi biri yatak ucunda diğeri anestol ile anne olmak istiom ben
Ben emla ile iki kere denedim yapamadım o zamanlar sürmeden daha kolay oldu . Hiç korkacak bişey yokmuş ya iki yılım boşa gitti bu mu bu kadar beni mahfeden diyorum . Tam o anda dikkatini başka yere ver atıyorum duvardaki tabloya bak yada saate anlamiosun bile nasıl girdiginiİnş mutlu haberler... Keşke bizde yenebilsek
yada yendikmi bilebilsen
14 ay oldu ya iki kere oldu gibi sanki ama hiç kan gelmedi biri yatak ucunda diğeri anestol ile anne olmak istiom ben
Bende zevk almıyorum sadece organizm oluyorum birleşme öncesiKızlar merhaba ilişkilerimde hiç zevk almıyorum eşimde bu konudan çok rahatsız oluyo siz napıyorsunuz yoksa sizde bnm gibimisiniz 2 ayda bikere boşalabildim zevk nasıl hissetcem bnmde bu konuda bilgim yok herkonuda yardımcı oluyorum sizde bana olun
Alışmamız lazım sanırım bende bilmiyorumBEnde aynı durumdayım biz ne zaman yaşayabilcez bu durumu eşim kendini kötü hissedio kadınların orgazm olması bu kadar mı zor 5 ten fazla ilişki yaşadım hala öncesinde aparatla çalışıyorum tam alamasamda bi çoğunu alıyorum ama ben bişey hissedemiyorum
Ben de hiç zevk almıyorum ama zevk almaktan geçtim en azından vaji zamanlarımdaki yetersizlik Başarısızlık mutlu edemiyorum hislerinden kurtulduğumu düşünüp teselli oluyorum şimdilik. Zamanla acı zevke dönüşüyor diyorlar bekliyorum ben de bakalım ne zaman zevke dönüşecekBu nasıl iş ya o derdi yendik bu çıktı başımıza çok kötü bu durum zorla yapıyo gibiyim diyo eşimde bna
teşekkür ederim bunu denicem müzik açıyorum rahatlayamıyorum ama belimi kaydırmayı denicem bu süreçte kötü bi süreçKizlar kasmadan yüzde yüz rahatlikla yasiyormusunuz iliskiyi? Nefes egzersizi yapmadan, sirf kegel yapmayi deneyin. Ve en önemlisi sanirim zevke odaklanmak. Yani oda bir nevi beyinde biten birsey. Sizde belinizi ileri geri hareket ettirin iliskide, aktiv olmaya calisin ve zevke odaklanin. Onun disinda herseyi atin kafanizdan. Yani sira bi rahatlatici bir müzikte acabilirsiniz. Ama belinizle iliskide hareket etmeyi mutlaka deneyin.
Inanirim canim. Vajinusmusdan sonra böyle birsey olmasi gayet normal. Normal iliski yasayipta zevk alamayanlar var. Kadinlarin bir cogunun problemi zaten. Ama insallah buda düzelcek canim, biraz daha zamana ihtiyac oluyor bazen, yeter kii rahat olalim, olmaya calisalim:)teşekkür ederim bunu denicem müzik açıyorum rahatlayamıyorum ama belimi kaydırmayı denicem bu süreçte kötü bi süreç
inş canım bnm bunuda başarıcaz inşInanirim canim. Vajinusmusdan sonra böyle birsey olmasi gayet normal. Normal iliski yasayipta zevk alamayanlar var. Kadinlarin bir cogunun problemi zaten. Ama insallah buda düzelcek canim, biraz daha zamana ihtiyac oluyor bazen, yeter kii rahat olalim, olmaya calisalim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?