- 15 Nisan 2017
- 13.698
- 16.136
- 298
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #223.841
Canım sen ilk ilişkini yapmiş miydin ,bu arada Dediğin şeyi ben dün gece denemiştim git geli kolaylaştırdıKizlar kasmadan yüzde yüz rahatlikla yasiyormusunuz iliskiyi? Nefes egzersizi yapmadan, sirf kegel yapmayi deneyin. Ve en önemlisi sanirim zevke odaklanmak. Yani oda bir nevi beyinde biten birsey. Sizde belinizi ileri geri hareket ettirin iliskide, aktiv olmaya calisin ve zevke odaklanin. Onun disinda herseyi atin kafanizdan. Yani sira bi rahatlatici bir müzikte acabilirsiniz. Ama belinizle iliskide hareket etmeyi mutlaka deneyin.
Bende senin gibyimKızlar merhaba ilişkilerimde hiç zevk almıyorum eşimde bu konudan çok rahatsız oluyo siz napıyorsunuz yoksa sizde bnm gibimisiniz 2 ayda bikere boşalabildim zevk nasıl hissetcem bnmde bu konuda bilgim yok herkonuda yardımcı oluyorum sizde bana olun
ŞU HALİMİZE BAKIN YA NE KADAR ÇOK VAR BİZİM GİBİ OLAN , GALİBA BİZ ZEVK ALMAK YERİNE GÖREV GİBİ YAPIYORUZ BU İŞİBende senin gibyim
AZDIRICIMI ALSAK NAPSAKBu cinsel isteğide nasıl artırabilirim ya isteksizlik var bemde eşim istediği için yapıyom
Kendi elimizde canim ikk zamanlar bizde oyleydik ama zamanla ve zevk verecek seyler bulursak oluyor hepsi cok sukur tavsiyelerim var elbet konustugum arakadaslaraŞU HALİMİZE BAKIN YA NE KADAR ÇOK VAR BİZİM GİBİ OLAN , GALİBA BİZ ZEVK ALMAK YERİNE GÖREV GİBİ YAPIYORUZ BU İŞİ
Hayir canim, burda böyle konustuguma bakmaCanım sen ilk ilişkini yapmiş miydin ,bu arada Dediğin şeyi ben dün gece denemiştim git geli kolaylaştırdı
Yenmen an meselesi canım,çok yakınsın BeklemedeyimHayir canim, burda böyle konustuguma bakmailk iliski olsa zaten senin mutlakaaa haberin olur:))
Insallahhh:))Yenmen an meselesi canım,çok yakınsın Beklemedeyim
Var cnmValla istek artırmak için tavsiyesi olan var mı. Şöyle adamları yatağa biz götürsek bi kerede:)
Şu anki sorunumuz acıyacak korkumuzu tam olarak atamamış olmamız,hala acı beklentimiz var.Bunu halletmemiz laxım öncelikle.Bi de bi ark taktik vermişti cinsel ilişki öncesi çikolata ye ama sakin su içme böyle istek artıyo Demişti ama denemedim henüzAZDIRICIMI ALSAK NAPSAKTEK ÇÖZÜM
DENEYELİM OZAMN HİÇTE YİYEMEM ACI ÇİKOLATA AMA İNŞ İŞE YARARŞu anki sorunumuz acıyacak korkumuzu tam olarak atamamış olmamız,hala acı beklentimiz var.Bunu halletmemiz laxım öncelikle.Bi de bi ark taktik vermişti cinsel ilişki öncesi çikolata ye ama sakin su içme böyle istek artıyo Demişti ama denemedim henüz bitter çikolata
Valla istek artırmak için tavsiyesi olan var mı. Şöyle adamları yatağa biz götürsek bi kerede:)
O KADAR TUHAF Bİ HİSSİKİ İŞEYİM ÇALIŞIYORUM İSTİYORUM AKŞAM YAPICAM ZEVKLİ ŞEKİLDE DİYORUM AMAAKŞAM OLUYO NE ZEVKİ GÖREV GİBİ OLUYO.Yenememiş olsamda adet dönemlerinde çok istekli oluyorum
Nedir canım:) bende de adet dönemi istek oluyo. Hele vajili iken daha çoktu. Nasıl olsa olmucak rahatlığından mı acaba. Bir de adet bittikten sonra ilk yine zorlanıyom sonraki günler daha rahat oluyo.Var cnm
aynısı bende de oluyoO KADAR TUHAF Bİ HİSSİKİ İŞEYİM ÇALIŞIYORUM İSTİYORUM AKŞAM YAPICAM ZEVKLİ ŞEKİLDE DİYORUM AMAAKŞAM OLUYO NE ZEVKİ GÖREV GİBİ OLUYO.
BİŞE OLSA BİZEDE BİZ ADAMLARIN ÜSTÜNE ATLASAKaynısı bende de oluyo
Istek artırıcı damla var almıştım ben ama içmedim geri iade ettim görüntüsünden midem kaldırmadı bi de doğal yollar bulmak istedimBİŞE OLSA BİZEDE BİZ ADAMLARIN ÜSTÜNE ATLASAK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?