- 11 Şubat 2017
- 165
- 88
- 18
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #223.801
Yumurtlama haftamdi valla her gun ikişkiye girdim bazen gunde iki kez. Farkki pozisyonlari bile denedim oldu. Ama anestolsuz olmadi. Bugunde oldu ama git gel yapamadim kremsiz denemiştim.Egzersizleri sıklaştır tamamen yen kafanda ben oraya her şey giriyo diye inandığımda tak diye bıraktım 4.ilişkide jel bile kullanmıyorum artık
Canim önsevismeyi uzun tutun, ozaman islanma olacaktir. Acele etmeyin yavas yavas ilerleyinBıgün kelsiz denedim olmadı ya hiç kaymıyo azcık jel sürünce hemen oldu. Nasıl bırakçam bu jeli
Normal öyle kanama. Bazen zar kisim kisim bozulur ozaman bikac sefer kan gelebilir. Korkulacak bise yok bence ama takip et cok sürerse bu durum doktora gidebilirsin.kızlar ilk ilişkimi 4 gün önce yaşamıştım kızlık zarından dolayı biraz kanama olmuştu.bugün ikinci ilişkimi yaşadım yine biraz kanamam oldu.sizce bu durum normal mi ??? daha önce böyle bir durum yaşayan var mı ??
Git gellerde benim de bitaz sıkıntım var ama dayanıyorum artık.Ya kuruluk oluyo ya kasıyoruz.EgzersiZi bırakalı çok oldu ama ben biraz daha yapmayı denicem git gel yapayım diyorum egzersizle belki bi Püf Noktası bulurum.Ha bu arada enfeksiyon da olabilir bu Acının sebebi ben doktora gitmeyi düşünüyorum sorun devam ederseYumurtlama haftamdi valla her gun ikişkiye girdim bazen gunde iki kez. Farkki pozisyonlari bile denedim oldu. Ama anestolsuz olmadi. Bugunde oldu ama git gel yapamadim kremsiz denemiştim.
Biraz git gel yapinca aci kesiliyor mu bizimde oyleydi ama git gel yapinca kesiliyordu doktor birseyok defiGit gellerde benim de bitaz sıkıntım var ama dayanıyorum artık.Ya kuruluk oluyo ya kasıyoruz.EgzersiZi bırakalı çok oldu ama ben biraz daha yapmayı denicem git gel yapayım diyorum egzersizle belki bi Püf Noktası bulurum.Ha bu arada enfeksiyon da olabilir bu Acının sebebi ben doktora gitmeyi düşünüyorum sorun devam ederse
Git gel yapınca oluyo zaten acı , ama bir süre sonra azalıyo bazenBiraz git gel yapinca aci kesiliyor mu bizimde oyleydi ama git gel yapinca kesiliyordu doktor birseyok defi
Norml cnm o bizzimkide oyleydiGit gel yapınca oluyo zaten acı , ama bir süre sonra azalıyo bazen
Hepsi normale dönecek inş bu kadarına şükür hiç olmayacak sanıyordumNorml cnm o bizzimkide oyleydi
Ne durumdasın canım biraz bahset ki vajinusmus dereceni anlayıp ona göre yardımcı olalım.Egzersize hiç başlangıç yapmışlığın var mı ?Sonsuza kadar bu illetten kurtulamayacakmışım gibi hissediyorumArtık çok sıkıldım, bunaldım. Egzersiz bile yapmak istemiyorum. Lütfen biri bana yardım edebilir mi??? Olmuyor olmuyooor
Takıldığın yerde nefes vererek ıkın eşin de pns popo yönünde eğimli ittirsin hafiften de ucunda git gel yapsın Yavaşça,kegel de işe yararemla kremle yarıya kdar gelebildm 3yıldr vajnsmsum ilerlymyorum bi yerde takılyorum bilgilendrrseniz sewinirim
Üzülmeni istemem ama senide kırmak çok istemiyorum bu adam çocuk belli sen neden bukadar uğraşınıp kendini maf ediyosun bide çocuk olsursa sana kızmasın bn ine boşalmadım nasıl oluyo bu diye herşeyi düşün lütfen canım bnmDertler bitmiyo arkafaşlar vajinusmus yendik güya bu sefer de eşimin bebek olayını erteleme sıkıntısı var neymiş daha ilişkiye bile çok profesyonellik kazanmamışımyazmıştım daha önce ..az önce iliskiye girdik adet biteli 2 gün oldu eşim göbeğime boşaldı yine ama ben naptım peçete almaya gittiğinde parmağıma biraz meni Alıp vajene soktum :) parmak egzersizine Alışık olmanın faydaları :) ah tutsa şimdi
deniyorum hergün umarım başarrımTakıldığın yerde nefes vererek ıkın eşin de pns popo yönünde eğimli ittirsin hafiften de ucunda git gel yapsın Yavaşça,kegel de işe yarar
Çocuğa hayır demiyor biraz daha otursun evliliğimiz diyor cinselliği bile tam oturtamadık diyor belki haklı sma işte benim yaş 37 olunca acele etmem gerekiyo.Allah verirse de yapıcak bişey yok diyo sürprize de açık yani o Yüzden kızamaz ha bi de pns geri Çekmek bir korunma yöntemi değil yazıyor her Yerde...ön sıvıdan gelmiştir derim yeter ki olsun daÜzülmeni istemem ama senide kırmak çok istemiyorum bu adam çocuk belli sen neden bukadar uğraşınıp kendini maf ediyosun bide çocuk olsursa sana kızmasın bn ine boşalmadım nasıl oluyo bu diye herşeyi düşün lütfen canım bnm
OZAMAN CANIM BNM HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN BAKALIM OKADAR ÇOK ZEVKE GETİRKİ İÇİNDE ÇIKAMASIN BARİ Kİ İÇİNE BOŞALMAK ZORUNDA KALSIN KUZUM BNM İNŞ ANNE OLURSUN HEMENÇocuğa hayır demiyor biraz daha otursun evliliğimiz diyor cinselliği bile tam oturtamadık diyor belki haklı sma işte benim yaş 37 olunca acele etmem gerekiyo.Allah verirse de yapıcak bişey yok diyo sürprize de açık yani o Yüzden kızamaz ha bi de pns geri Çekmek bir korunma yöntemi değil yazıyor her Yerde...ön sıvıdan gelmiştir derim yeter ki olsun dabu arada şunu hatırladım ben idrar yolu enfeksiyonu için ilaçlar içiyorum bugünlerde ,dünkü sperm sürme işim işe yaramayacak yani ilaçlar bitince devam çalısmaya
BİDE PARMAĞINLA UĞRAŞMA ŞIRINGA AL ONLA DENE SPERMLERİ ŞIRINGAYA ÇEK İÇİNE YOLLAÇocuğa hayır demiyor biraz daha otursun evliliğimiz diyor cinselliği bile tam oturtamadık diyor belki haklı sma işte benim yaş 37 olunca acele etmem gerekiyo.Allah verirse de yapıcak bişey yok diyo sürprize de açık yani o Yüzden kızamaz ha bi de pns geri Çekmek bir korunma yöntemi değil yazıyor her Yerde...ön sıvıdan gelmiştir derim yeter ki olsun dabu arada şunu hatırladım ben idrar yolu enfeksiyonu için ilaçlar içiyorum bugünlerde ,dünkü sperm sürme işim işe yaramayacak yani ilaçlar bitince devam çalısmaya
Canım ön Sevişme sırasında vajende ıslaklık oluşursa acı olmaz ben jelsiz yapıyorum eşim de erken boşalma sıkıntısı var sanırım ön sevişmeyi kısa tuttuğu için ben hazırlıksız yakalanıyorum ve bu Yüzden biraz rahatsızlık duyuyorum git gellerde ,bazen o da.Şunu Söyleyeyim tekrar tekrar ilişki istiyorum yine de ,o anlık rahatsızlık duyuyorum ama hemfn geçiyo kötü değil yaniKızlar birleşmr olduktan sonra git gellerdr acı oluyo mu
Aynen ben de dün aynısını düşündüm şırınga Alıcam da hemen temizlik yapıyo eşim bana,uyusss,şırınga için vakit bulamayabilirim ama yine de Alıcam yastık Altın'da saklıcamBİDE PARMAĞINLA UĞRAŞMA ŞIRINGA AL ONLA DENE SPERMLERİ ŞIRINGAYA ÇEK İÇİNE YOLLA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?