Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Dertler bitmiyo arkafaşlar vajinusmus yendik güya bu sefer de eşimin bebek olayını erteleme sıkıntısı var neymiş daha ilişkiye bile çok profesyonellik kazanmamışım yazmıştım daha önce ..az önce iliskiye girdik adet biteli 2 gün oldu eşim göbeğime boşaldı yine ama ben naptım peçete almaya gittiğinde parmağıma biraz meni Alıp vajene soktum :) parmak egzersizine Alışık olmanın faydaları :) ah tutsa şimdi

Merhaba arkadaslar az once esli denedik sonuc husran moralim bozuldu o kadr parmak egzersizi aparat vs bosami gitti.Esimle yatak ucu pozisyonunda denedim ama yine bacagimi kapatiyorum ve deneyince baski hissediyorum devam edemiyorum napmamiz lazim..
Kontrol sende olsun kendi elinle yerleştir yatağın ortasında Sırt üstü uzan Altın'da yastık olsun eşin Üstte ..bacaklarını eşinin beline dola poponu hafif kaldır ve elinle yerleştir aparat yerleştiriyormuş gibi düşün canım

Cikarmasina izin verme canim veya uste sen gec bosalacagi zaman hic kalkma

Cikarmasina izin verme canim veya uste sen gec bosalacagi zaman hic kalkma
Üste geçince meni akıyormuş ama ..altta yatar pozisyon meni tutmak için en uygunuymuş.Boşalayım mi diye sorduğunda hayır biraz daha kal vajen açılsın diyerek oyalamaya çalışıyorum her seferinde peçeteyi oda dışında tutup yine parmağa Alıp içeri sürecem inşallah işe yarar beni nelere mecbur bırakıyo

Canim ozele bak bi
Ozele bak ni

Kızlar acil bişey sorucam. Ben sprey kullandım uyuşturucu. İlk deneyımı yaşadık mı yaşamadık mı hala şüphedeyım. Bu zar 2-3 cm içerdeymiş. Ben pnısın yarısını aldım hıc ucu haricinde bu güne kadar girmemişti. Ama kanı göremedim. Hemen lavobo ihtıyacım geldı gittim. Eşim sadece popoma doğru kan akmış bı kac damla gıbı ama hanı damla halınde deıl yayılmıs şekilde olduğunu söyledı. Ama tam emin değiliz. Hatta içime boşaldı ve spermler kayboldu o kdr girmişti. Sımdı ben sevıneyımmı üzüleyim mi anlamadım lütfen yenen arkadaşlar yardım

Bende ilk biray korkudan beraber olamamistik.kizlik zari yirtilma korkusu vardi aciyacak mi cok mu kan cikacak falan.esim duvar gibi oluyorsun diyordu.farkinda olmadan kasiyordum.jel aldik olmadi.doktora gittik ank bir doktor onerdi seansli ozelms.3 saat suruyor orasi gidemedik.anneme anlatm sonra.annem uyusuturucu krem almis onu verdi.birde ogun bol bol dua okumus nazar degmisse falan diye.ogun kremi surdk yatak odasinda yine olmadi.kavga etmeye baslamistik sonra oturma odasinda tv izkerken bianda krem surup denedik olup olmadigini bile anlamamistim esim oldu dedi kremden dolyi hic canimda yanmadi kanama bile olmadi.yatak odasinda esim ustume ciktiginda onun korkusu varmis meger bende bir yilda duzene girdi sukur suan normaliyiz ama yinede esim usteyken hala biraz tedirginlik var yavas yavas oluyorbelki yardimci olur sana da

Tam birlesme olmadigi icn az gelmis olabilir.zaten kizlik zari oyle cok zor yirtilan cok kaniyn birse degil.o durum karsi tarafin zorlamasina birde genetik yapisna bagli olarak degisiyor

Annemle konuştum bugün annemde aynı tavsiyeleri verdi sen abartırım seni biliyorum ben diye krem emla krem iydi acaba birde kas gevşetici alayım diye düşündüm evlendigim günden beri resmen kas ağrıları var kendimi sıkmaktan

kızlar ilk ilişkimi 4 gün önce yaşamıştım kızlık zarından dolayı biraz kanama olmuştu.bugün ikinci ilişkimi yaşadım yine biraz kanamam oldu.sizce bu durum normal mi ??? daha önce böyle bir durum yaşayan var mı ??

Gelmiyo valla . İşte çocuk istediğim için hiç bişey sürmek istemiyom
Ben de çocuk istiyorum Allah isteyen herkese versin bize de versin inş canım.A önce bi araştırma Yaptım tükürük sindirim enzimi taşıdığı için sperme zarar verebiliyormuş En doğalı zevk suyu aslında,ön sevişmeyi uzun tutmak Lazım onun salgılanması için de..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…