- 14 Temmuz 2017
- 49
- 18
- 18
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #223.781
Ben rimel ve bildigimiz beyaz bakkal mumu ile calistiklarini duydum ben internetten dilator almstm istersen bi bak canim.rabir dilator seti.vajinismusta evde kndimiz aparat yapabilir miyiz? kndim ilk başlarda bu hastalığı yendim ama şimdi sanki geriledim gbi bunu tekrar nasıl aşacağımm((
Azaltarak olabilir bnce canmMerhaba kizlar. Anestol pomad olmadan ilişkiye gremiyorum nasil yenicem bunu ben
Egzersizleri sıklaştır tamamen yen kafanda ben oraya her şey giriyo diye inandığımda tak diye bıraktım 4.ilişkide jel bile kullanmıyorum artıkMerhaba kizlar. Anestol pomad olmadan ilişkiye gremiyorum nasil yenicem bunu ben
Kontrol sende olsun kendi elinle yerleştir yatağın ortasında Sırt üstü uzan Altın'da yastık olsun eşin Üstte ..bacaklarını eşinin beline dola poponu hafif kaldır ve elinle yerleştir aparat yerleştiriyormuş gibi düşün canımMerhaba arkadaslar az once esli denedik sonuc husran moralim bozuldu o kadr parmak egzersizi aparat vs bosami gitti.Esimle yatak ucu pozisyonunda denedim ama yine bacagimi kapatiyorum ve deneyince baski hissediyorum devam edemiyorum napmamiz lazim..
Cikarmasina izin verme canim veya uste sen gec bosalacagi zaman hic kalkmaDertler bitmiyo arkafaşlar vajinusmus yendik güya bu sefer de eşimin bebek olayını erteleme sıkıntısı var neymiş daha ilişkiye bile çok profesyonellik kazanmamışımyazmıştım daha önce ..az önce iliskiye girdik adet biteli 2 gün oldu eşim göbeğime boşaldı yine ama ben naptım peçete almaya gittiğinde parmağıma biraz meni Alıp vajene soktum :) parmak egzersizine Alışık olmanın faydaları :) ah tutsa şimdi
Üste geçince meni akıyormuş ama ..altta yatar pozisyon meni tutmak için en uygunuymuş.Boşalayım mi diye sorduğunda hayır biraz daha kal vajen açılsın diyerek oyalamaya çalışıyorumCikarmasina izin verme canim veya uste sen gec bosalacagi zaman hic kalkma
Ozele bak niÜste geçince meni akıyormuş ama ..altta yatar pozisyon meni tutmak için en uygunuymuş.Boşalayım mi diye sorduğunda hayır biraz daha kal vajen açılsın diyerek oyalamaya çalışıyorumher seferinde peçeteyi oda dışında tutup yine parmağa Alıp içeri sürecem inşallah işe yarar beni nelere mecbur bırakıyo
Bişey sorucam vajinismusmuyum bilmiyorum 14 günlük evliyim ve giriş saglayamıyoruz ıslaklık var ancak ben sürekli itiyorum eşimi ve bacaklarım inanılmaz kasılıyor doktor araştırması yapmaya başlıyacagız napmalıyım yol gösterirmisiniz egzersiz konusunda kendime hiç güvenmiyorum eşimle yapmak bu kadar zorsa egzersize başlamak bile beni geri götürür gibi geliyor ilk denemelerde birazda olsa giriyordu çok az kısmı şu an iyice kapanmış gibi geliyor aynada baktım görünen hiç bi delik yok çok korkuyorum bunun bi hastalık oldugunu bile yeni kabulleniyorum
Tam birlesme olmadigi icn az gelmis olabilir.zaten kizlik zari oyle cok zor yirtilan cok kaniyn birse degil.o durum karsi tarafin zorlamasina birde genetik yapisna bagli olarak degisiyorKızlar acil bişey sorucam. Ben sprey kullandım uyuşturucu. İlk deneyımı yaşadık mı yaşamadık mı hala şüphedeyım. Bu zar 2-3 cm içerdeymiş. Ben pnısın yarısını aldım hıc ucu haricinde bu güne kadar girmemişti. Ama kanı göremedim. Hemen lavobo ihtıyacım geldı gittim. Eşim sadece popoma doğru kan akmış bı kac damla gıbı ama hanı damla halınde deıl yayılmıs şekilde olduğunu söyledı. Ama tam emin değiliz. Hatta içime boşaldı ve spermler kayboldu o kdr girmişti. Sımdı ben sevıneyımmı üzüleyim mi anlamadım lütfen yenen arkadaşlar yardım
Eşinin sıvısı gelmiyor mu geliyorsa yay onu pns e ..gelmiyorsa da tükürük yap şimfilikBıgün kelsiz denedim olmadı ya hiç kaymıyo azcık jel sürünce hemen oldu. Nasıl bırakçam bu jeli
Arkadasin sivi dedigi sperm olmasi lazim ya benceGelmiyo valla . İşte çocuk istediğim için hiç bişey sürmek istemiyom
Annemle konuştum bugün annemde aynı tavsiyeleri verdi sen abartırım seni biliyorum ben diyeBende ilk biray korkudan beraber olamamistik.kizlik zari yirtilma korkusu vardi aciyacak mi cok mu kan cikacak falan.esim duvar gibi oluyorsun diyordu.farkinda olmadan kasiyordum.jel aldik olmadi.doktora gittik ank bir doktor onerdi seansli ozelms.3 saat suruyor orasi gidemedik.anneme anlatm sonra.annem uyusuturucu krem almis onu verdi.birde ogun bol bol dua okumus nazar degmisse falan diye.ogun kremi surdk yatak odasinda yine olmadi.kavga etmeye baslamistik sonra oturma odasinda tv izkerken bianda krem surup denedik olup olmadigini bile anlamamistim esim oldu dedikremden dolyi hic canimda yanmadi kanama bile olmadi.yatak odasinda esim ustume ciktiginda onun korkusu varmis meger bende bir yilda duzene girdi sukur suan normaliyiz ama yinede esim usteyken hala biraz tedirginlik var yavas yavas oluyor belki yardimci olur sana da
Tam birlesme olmadigi icn az gelmis olabilir.zaten kizlik zari oyle cok zor yirtilan cok kaniyn birse degil.o durum karsi tarafin zorlamasina birde genetik yapisna bagli olarak degisiyor
Ben de çocuk istiyorum Allah isteyen herkese versin bize de versin inş canım.A önce bi araştırma Yaptım tükürük sindirim enzimi taşıdığı için sperme zarar verebiliyormuş En doğalı zevk suyu aslında,ön sevişmeyi uzun tutmak Lazım onun salgılanması için de..Gelmiyo valla . İşte çocuk istediğim için hiç bişey sürmek istemiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?