- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #223.881
Sacma mi olmasi gerekenleri sordum doktora git sana aynisini tavssiye edecek hemde goreceksin canm ben gittim ve doktorun tavsiyeleri i anlatiyorumÇok soru soruyorsun sen saçma sorular hemde
Bana dedin ki 2 yıl sonra yendim vajiyi 4 ay da çovuk için uğraştım şimdi çocuk Doğdu bile başka bir grupta da 2 yıllık Evliyim doğum Yaptım neyle korunsam ? Millet anlatıyo anlatıyo " nasıl yani canım ?" Diye irdeliyorsun Saçma soruların da cabası cevap vermiyorsun sadexe soru soruyorsun çık üyelikten sapıkSacma mi olmasi gerekenleri sordum doktora git sana aynisini tavssiye edecek hemde goreceksin canm ben gittim ve doktorun tavsiyeleri i anlatiyorum
Allahtan kork neye cevap vermedimAynen cevap vermiyo ama soruyo sadece
İstekle ilgili mesaj atıyosun sözde tavsi vercen nasıl yaptınız ne kadar süre falan sonrada devam et vajina açılsın.Allahtan kork neye cevap vermedim
İstekle ilgili mesaj atıyosun sözde tavsi vercen nasıl yaptınız ne kadar süre falan sonrada devam et vajina açılsın.Allahtan kork neye cevap vermedim
Aynen " bugün yaptınız mı canım,misafiri boşver sizin iş daha önemli yaptır adama "bilmem ne tarzında mesajlar neyse ben Yazfım editöre grubu senin Yüzünden daha fazka meşgul etmeyim kendi adıma P Prensesmelekkkkİstekle ilgili mesaj atıyosun sözde tavsi vercen nasıl yaptınız ne kadar süre falan sonrada devam et vajina açılsın.
Egzersizleri yapmaya devam etmelisin.kayganlaştırıcıyı bol kullan bu süreçteOf kızlar yaa. Ben yendim ama geri basa sardık. Git gelde acı baskı hissediyorum. Hala girmeyecek hissi oluyor. 2 parmak oluyor. Ama daha fazlası imkansız. Of
Ne durumdasın canım biraz bahset ki vajinusmus dereceni anlayıp ona göre yardımcı olalım.Egzersize hiç başlangıç yapmışlığın var mı ?
Canım erteleme bak ben dr a gittim aparatları çook rahat yaptım ama ilişki ilk etapta yapamadım sonra yüne erteledim hiç umudum yoktu. Sonra dr dan 9 ay sonra bu siteye girdim ve yendim. Biraz gayret . Ne aşamadasınmesajınızı çok çok sonra gördüm, kusura bakmayınben egzersiz vs yapabiliyorum ama ötesine gidemiyorum. işin kötü yanı yapmak da istemiyorum. kaçıyorum erteliyorum sürekli. ve hiç olmayacakmış gibi geliyor. varsa olumlu deneyimleriniz benimle paylaşabilir misiniz lütfen?
Canım erteleme bak ben dr a gittim aparatları çook rahat yaptım ama ilişki ilk etapta yapamadım sonra yüne erteledim hiç umudum yoktu. Sonra dr dan 9 ay sonra bu siteye girdim ve yendim. Biraz gayret . Ne aşamadasın
Hiç ilişki olmadı mı? Eğer pns kalın geliyosa aparatını kalınlaştır. Bana da öyle geliyodu 9 ay yapamadım. Sonra kalınlaştırdım hemen oldu. İlişkiden önce birde egzersiz yap rahatlasın orasıEgzersizlerle ilgili sıkıntım yok. hatta ne kadar ilerlettiğime kendim de şaşırıyorum ama iş ilişki denemesine gelince pns çok kalınmış gibi geliyorhaliyle daha çok kasılıyorum ve üzülüp bırakıyorum. üzerinden haftalar aylar geçirip sonra yine başa sarıyorum...
Kullandığın aparatları prnis ayarına getir prnis kalın gelmesinEgzersizlerle ilgili sıkıntım yok. hatta ne kadar ilerlettiğime kendim de şaşırıyorum ama iş ilişki denemesine gelince pns çok kalınmış gibi geliyorhaliyle daha çok kasılıyorum ve üzülüp bırakıyorum. üzerinden haftalar aylar geçirip sonra yine başa sarıyorum...
Penis boyutunda aparat çalış eşinle denerken de penisi kendin yerleştir aparatla yapıp eşinle yapamamın sebebi kontrolü eşine vermekten korkman bir de aparat kalınlığı ince olmasıdır.Ben de senin gibi hiç olmayacakmış sanıyordum çocuklu Kadınlara baktıkça vayyyyy be bu da yapabilmiş diyordum içimden ben beceriksizim ya diyordum.Buraları gizliden gizliye bi ay okudum ama egzersiz Saçma itici geldi parmak aparat sokan penis de sokar zaten sorun orda diyordum.hem buraları okuyor hem de Israrla Eşli deneme yapıyordum egzersiz olmadan yenecektim illa.Baktım vajinusmus derecem artmaya başladı bacaklarıma titreme geldi o gün dedim inat etmemeliyim egzersiz yapmalıyım ben de.Serçe parmak işaret parmak teker teker aldım baktım oraya giriyo bişeyler nasıl girdiğini de keşfettiğime göre pns de alabilirim denedim oldu git gel de yaptık eşim istediği zaman çıkardı.Regl girdi araya vs vs derken 10 gün sonra 2.yi yapalım dedim synı korku geri geldi yine ittim eşimi tartıştık bu sefer.o küslük zamanı fırsata çevirdim en son işaret parmağı tek olarak alan ben öyle bi sinir oldum ki inat ettim direkt pns kalınlığında aparat Yaptım soktum ve 2.yi yaptık barışınca.Canım kedine inan bize de güven özelden de yardımcı oluruz yenersin az kalmış bence yenmene çok az bi taktikle yeneceksinEgzersizlerle ilgili sıkıntım yok. hatta ne kadar ilerlettiğime kendim de şaşırıyorum ama iş ilişki denemesine gelince pns çok kalınmış gibi geliyorhaliyle daha çok kasılıyorum ve üzülüp bırakıyorum. üzerinden haftalar aylar geçirip sonra yine başa sarıyorum...
Penis boyutunda aparat çalış eşinle denerken de penisi kendin yerleştir aparatla yapıp eşinle yapamamın sebebi kontrolü eşine vermekten korkman bir de aparat kalınlığı ince olmasıdır.Ben de senin gibi hiç olmayacakmış sanıyordum çocuklu Kadınlara baktıkça vayyyyy be bu da yapabilmiş diyordum içimden ben beceriksizim ya diyordum.Buraları gizliden gizliye bi ay okudum ama egzersiz Saçma itici geldi parmak aparat sokan penis de sokar zaten sorun orda diyordum.hem buraları okuyor hem de Israrla Eşli deneme yapıyordum egzersiz olmadan yenecektim illa.Baktım vajinusmus derecem artmaya başladı bacaklarıma titreme geldi o gün dedim inat etmemeliyim egzersiz yapmalıyım ben de.Serçe parmak işaret parmak teker teker aldım baktım oraya giriyo bişeyler nasıl girdiğini de keşfettiğime göre pns de alabilirim denedim oldu git gel de yaptık eşim istediği zaman çıkardı.Regl girdi araya vs vs derken 10 gün sonra 2.yi yapalım dedim synı korku geri geldi yine ittim eşimi tartıştık bu sefer.o küslük zamanı fırsata çevirdim en son işaret parmağı tek olarak alan ben öyle bi sinir oldum ki inat ettim direkt pns kalınlığında aparat Yaptım soktum ve 2.yi yaptık barışınca.Canım kedine inan bize de güven özelden de yardımcı oluruz yenersin az kalmış bence yenmene çok az bi taktikle yeneceksin
ben emla kullandım ve 3 parmga kdar yapbliyrum eşimlede yarıya yakın ama dewamı gelmiyor neyapablirim önerisi olanMerhabalar. Benim de regl bityi ama egzersz itici geliyor .s dün otururjen serçe parmagimi alabildim bir iki gut gel yaptım orda bi uyusukluk hissettim devam edemedim.s haftaga tatile gidicez ve bn orda bu sorunu çözmek istiyorumkeşke o kadar kolay olsa
zeytinyagıda iyi egzerszde canım ilerlemeni saglar bi deneben emla kullandım ve 3 parmga kdar yapbliyrum eşimlede yarıya yakın ama dewamı gelmiyor neyapablirim önerisi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?