Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Özelden adım adım ilerleyelim canım kolay olduğunu göreceksin azimli çslışırsan vsktin de varsa haftaya tatile yetişir

YANLIŞ DÜŞÜNÜYOSUNUZ EŞİMİZİ ÇEKİCİ BULUYORUZ TABİKİDE BU HASTALIKAN DOLAYI GÖREV GİBİ YAPIYORUZ İLİŞKİLERMİZİ SADECE OKADAR ODA DÜZELİCEK İNŞ ZAMANLA

Şaka yaptım tabiki de. Bende çektim bu derdi, fakat iyi araştırırsanız böyle bir hastalık baskıcı toplumlar dışında görülmüyor. Hastalık değil psikolojik olarak ahlaklı kadın olmanın verdiği gerilimden dolayı oluşan bir hastalık. İşlemeyen demir paslanır mantığıyla da bakabilirsiniz. Utanmadan, gerilmeden ilişkiye girip zevk alacağını düşünmek yeterli. Eşiniz size keyif alıyorsunuz diye kötü bakacak hali yok, bu tür düşünceleri kafanızda yok edebilirseniz başarırsınız.

TEŞEKKÜR EDERİM İLGİNİZ İÇİN , DOĞRU TESPİTLERİNİZ SAOLUN.

ben emla kullandım ve 3 parmga kdar yapbliyrum eşimlede yarıya yakın ama dewamı gelmiyor neyapablirim önerisi olan
Kuzum 3 parmak aldıysan tmm sen artık yenmişssin eşli deneme parmakdan daha kolay inan çünkü tırnak yok ve p. yanısı tam vajina birleşimine uygun.
Şimdi emlayı sürdükden sonra orayı kayganlaştır yada glegelin jel al şıp diye kayıp giricek :)
Çnkü emla zaten orayı hissisleştiriyor ama kuruluktan içeri dogru kaymıyor jel alamazsanda eşini ve kendini yajla yada kremle çok kolay olcak inan anlamıycaksın bile :)

Canım 2 parmak sokabiliyorum. Ama 3 parmak olmuyor hayatta. Ve eşimin p... 3 parmak boyutunda. Psikolojim bozuldu iyice

yapıyorz eşli deneme yarıya yakın oluyor orda tıkanıyorum

Canım kitabı okuyor musun hiç mi işe yaramıyor üzüldüm valla

Yani benim 3 parmak almam lazımki rahatca olsan oda imkansızlaştı. Eşimde laf etmeye basladj zaten
Canım zorlaştığı noktada geri adım at ve bi önceki aşsmayı tekrar et 3 parmak zorladıysa 2 parmağı tekrar et yani ,.sonrs tekrar dene 3 parmağı ..ha bu arada ben hiç ikili üçlü parmak yapmadım beceremedim teker tekrr serçe ve işaret Yaptım ilk ilişki oldu ikincide zorlanınca aparat Yaptım parmaktan kolay geldi sen de aparata geç canım.İkili üçlü parmakta zorlanan arkadaşlar aparata geçiniz lütfen inceden başlayın pns boyuna ulaşıncaya kadar kalınlaştırın

Kızlar ben vajiyi yendim çok şükür yenemeyenlere yardımcı olmak ve yenen var mı yok mu diye bakmak için giriyorum buraya.Daha hızlı bi şekilde iletişim kurarak yardımcı olunmasını isteyenlerle whatsapp ile de haberleşebiliriz grup kuralım demiyorum çünkü sessiz takipçilere haksızlık olur isteyen özelden no yazabilir sitedekinden daha hızlı oluyor o şekilde haberleştiklerimiz var tercihinize

Canım öyle grup kurmak yasak daha önce kuranlar engellendiler. Güvenlik açısından yani

Ya oraya 3 parmak kalınlıgındakç şey nasıl girecek yırtılacakmş gbi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…