- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #223.921
Ben yarıya bile gelemedim nasıl oldu. of of öl cemBen de yardım istiyorum kızlaryarıya kadar gelebildim yazmıştım daha önce de. Ama devamını getiremiyorum. Bu yarısından sonra ne var orada aşamıyorum. Aslında bu yarı bile mucize ama olmuşken bir anda olsun bitsin istiyorum ama kafayı yiycem bende yakında... vazelin kullanıyorum ben acaba yetersiz mi kalıyor kayganlaşmada??
Ne spreyi bende alim ileriye neden gitmiyorBurada okumuştum sprey kullandım canım. Hissetmedim yarıya kdar ama devamı yok.
Yariya kadar geldigin zaman dur, derin nefes al ve verirken ikinarak ittir az az. Sızı duydugun yerde dur, tekrarla. Öyle öyle hepsi girer canimBen de yardım istiyorum kızlaryarıya kadar gelebildim yazmıştım daha önce de. Ama devamını getiremiyorum. Bu yarısından sonra ne var orada aşamıyorum. Aslında bu yarı bile mucize ama olmuşken bir anda olsun bitsin istiyorum ama kafayı yiycem bende yakında... vazelin kullanıyorum ben acaba yetersiz mi kalıyor kayganlaşmada??
Aparatla alistirma yaptinmi hic?Ben yarıya bile gelemedim nasıl oldu. of of öl cem
Ne spreyi bende alim ileriye neden gitmiyor
Yariya kadar geldigin zaman dur, derin nefes al ve verirken ikinarak ittir az az. Sızı duydugun yerde dur, tekrarla. Öyle öyle hepsi girer canim
Canım o yerde nefes al ver ıkın olayını yine kasarak yapıyorsundur.Bazen yorgun olduğumda ilişkide benim de o yerde kaldığım oluyo hemen kegel yapıyorum eşim git gel yapıyo hafiften Filsn öyle giriyo özellikle de kegel yaptığımda eşim hissediyor ve evet çok iyi harikasın diyor yolu açmış oluyorum öyle yaparak sen de dene bunları mıtlaka sen kegel yap 3 kere kegel bitince ıkınık vaziyette kal,eşin de kegelin bitince hafiften git gel yapsın ucunda bak göreceksin tamamı girecekO sızı dediğin canım işte orda ben iptal. O anda bırakıyorum nefes filan kar etmiyor. Yapıyorum ıkınıyorum filan ama yok. Bişey var kesin orada diyorum artık.
Bu arada eşin yönü doğru ilerletiyor değil mi ? Popo yönünde eğimli olacakO sızı dediğin canım işte orda ben iptal. O anda bırakıyorum nefes filan kar etmiyor. Yapıyorum ıkınıyorum filan ama yok. Bişey var kesin orada diyorum artık.
Canım Eşli denemeden hemfn Öncesinde egzersiz yapıyorsun değil mi ? Egzersizde kullanacağın aparat parmak neyse iyice vazelininden sür öyle sok beklet içinde yumuşar vajen nemlenir iç kısım böylelikle ve tabi kasların açılır git grl yapmayı içinde dairesel hareketler yakmayı da asla unutma kolay gelsinBen de yardım istiyorum kızlaryarıya kadar gelebildim yazmıştım daha önce de. Ama devamını getiremiyorum. Bu yarısından sonra ne var orada aşamıyorum. Aslında bu yarı bile mucize ama olmuşken bir anda olsun bitsin istiyorum ama kafayı yiycem bende yakında... vazelin kullanıyorum ben acaba yetersiz mi kalıyor kayganlaşmada??
Kuzum yarıya kadar alıyor olman bilr çok büyük bir adım geçmişe baktıgında sende bunu farkediyorsundur. Aslında orası hala geniş ama sen kastıgın için izin vermiyorsun birde yeterince ıslak olmadığı içinde ileri dogru kaymıyor istersen bir kayganlaştırıcı al dene yararını görüceksin :)Ben de yardım istiyorum kızlaryarıya kadar gelebildim yazmıştım daha önce de. Ama devamını getiremiyorum. Bu yarısından sonra ne var orada aşamıyorum. Aslında bu yarı bile mucize ama olmuşken bir anda olsun bitsin istiyorum ama kafayı yiycem bende yakında... vazelin kullanıyorum ben acaba yetersiz mi kalıyor kayganlaşmada??
Vakit yok diye birşey yok kuzum işte gir tuvalete çişini yaparken sık bırak yavas yavas yap orayı kontrol et oranı.Çok iyi olur yonlendirmenize ihtiyacim var. Vaktim yok aslında çalışıyorum ama bi şekilde vakit ayircam az uyucam gerekirse
Vakit yok diye birşey yok kuzum işte gir tuvalete çişini yaparken sık bırak yavas yavas yap orayı kontrol et oranı.
Ardından taharatlenirken sok parmagını işte bile tuvalette sok parmagını hep dene bak çok kısa sürede yeniceksin.
Kuzum yarıya kadar alıyor olman bilr çok büyük bir adım geçmişe baktıgında sende bunu farkediyorsundur. Aslında orası hala geniş ama sen kastıgın için izin vermiyorsun birde yeterince ıslak olmadığı içinde ileri dogru kaymıyor istersen bir kayganlaştırıcı al dene yararını görüceksin :)
kızlar günaydınnnnnn... bayadır yıne gıremedım eşimin erkek kardesının nişan olayları falan vardı.v
veeee...adetim gecikti 4 gün ben ihtımal vermedim ama dün akşam bı test yapıyım dedım pozitifff cıktııı... sizinle paylaşmak istedim...
Canım Eşli denemeden hemfn Öncesinde egzersiz yapıyorsun değil mi ? Egzersizde kullanacağın aparat parmak neyse iyice vazelininden sür öyle sok beklet içinde yumuşar vajen nemlenir iç kısım böylelikle ve tabi kasların açılır git grl yapmayı içinde dairesel hareketler yakmayı da asla unutma kolay gelsin
vajinusmustum canım bı ara yendim sonra yıne başlamıştı kasılmalar ama suan da bıraz daha rahatım...ben bır yıl ilaçla korunmuştum. dıktor ılaçla korununca korundugun sure kadar bırakınca da koruyabılır demiştı. bu denememizin 3. ayı hiç beklemıodum sürpriz oldu allah herkese nasip etsin.Vajınusmusmuydun canım yendin o halde ben yeni olduğum için geçmişi pek bilmıyorum :) çook güzel haber tebrikler. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh :) darısı da bizlere
Gözün aydiiin hayirlisi olsun cok sevindim canim♡♡♡kızlar günaydınnnnnn... bayadır yıne gıremedım eşimin erkek kardesının nişan olayları falan vardı.v
veeee...adetim gecikti 4 gün ben ihtımal vermedim ama dün akşam bı test yapıyım dedım pozitifff cıktııı... sizinle paylaşmak istedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?