Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben de yardım istiyorum kızlar yarıya kadar gelebildim yazmıştım daha önce de. Ama devamını getiremiyorum. Bu yarısından sonra ne var orada aşamıyorum. Aslında bu yarı bile mucize ama olmuşken bir anda olsun bitsin istiyorum ama kafayı yiycem bende yakında... vazelin kullanıyorum ben acaba yetersiz mi kalıyor kayganlaşmada??

Ben yarıya bile gelemedim nasıl oldu. of of öl cem

Yariya kadar geldigin zaman dur, derin nefes al ve verirken ikinarak ittir az az. Sızı duydugun yerde dur, tekrarla. Öyle öyle hepsi girer canim

O sızı dediğin canım işte orda ben iptal. O anda bırakıyorum nefes filan kar etmiyor. Yapıyorum ıkınıyorum filan ama yok. Bişey var kesin orada diyorum artık.
Canım o yerde nefes al ver ıkın olayını yine kasarak yapıyorsundur.Bazen yorgun olduğumda ilişkide benim de o yerde kaldığım oluyo hemen kegel yapıyorum eşim git gel yapıyo hafiften Filsn öyle giriyo özellikle de kegel yaptığımda eşim hissediyor ve evet çok iyi harikasın diyor yolu açmış oluyorum öyle yaparak sen de dene bunları mıtlaka sen kegel yap 3 kere kegel bitince ıkınık vaziyette kal,eşin de kegelin bitince hafiften git gel yapsın ucunda bak göreceksin tamamı girecek

Canım Eşli denemeden hemfn Öncesinde egzersiz yapıyorsun değil mi ? Egzersizde kullanacağın aparat parmak neyse iyice vazelininden sür öyle sok beklet içinde yumuşar vajen nemlenir iç kısım böylelikle ve tabi kasların açılır git grl yapmayı içinde dairesel hareketler yakmayı da asla unutma kolay gelsin

Kuzum yarıya kadar alıyor olman bilr çok büyük bir adım geçmişe baktıgında sende bunu farkediyorsundur. Aslında orası hala geniş ama sen kastıgın için izin vermiyorsun birde yeterince ıslak olmadığı içinde ileri dogru kaymıyor istersen bir kayganlaştırıcı al dene yararını görüceksin :)

Çok iyi olur yonlendirmenize ihtiyacim var. Vaktim yok aslında çalışıyorum ama bi şekilde vakit ayircam az uyucam gerekirse
Vakit yok diye birşey yok kuzum işte gir tuvalete çişini yaparken sık bırak yavas yavas yap orayı kontrol et oranı.
Ardından taharatlenirken sok parmagını işte bile tuvalette sok parmagını hep dene bak çok kısa sürede yeniceksin.

İnşallah umudum o yönde. Serçe parmaktan sonrası da gelir diye düşünüyorum inşallahhh

Bu jelin baya yararı oluyor galiba kullanmayan pek yok gibi. Vazelin kullanıyodum ben ama herhalde yeterli gelmıyor. Önerdiğin bı jel adı var mı canım

Vajınusmusmuydun canım yendin o halde ben yeni olduğum için geçmişi pek bilmıyorum :) çook güzel haber tebrikler. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh :) darısı da bizlere

Canım hiç egzersiz yapmadım. Gerçekten hem itici hemde böyle iğrenc gelıyo sankı bana yapamam onu bikaç defa denemek istedim serce parmağın daha ucunda içim bı garip oldu. Aparat yok bende onu bılmıyorm. Ben hep eşli denıyorum

Vajınusmusmuydun canım yendin o halde ben yeni olduğum için geçmişi pek bilmıyorum :) çook güzel haber tebrikler. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh :) darısı da bizlere
vajinusmustum canım bı ara yendim sonra yıne başlamıştı kasılmalar ama suan da bıraz daha rahatım...ben bır yıl ilaçla korunmuştum. dıktor ılaçla korununca korundugun sure kadar bırakınca da koruyabılır demiştı. bu denememizin 3. ayı hiç beklemıodum sürpriz oldu allah herkese nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…