Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

HAYIRLI OLSUN CANIM BNM ALLAHIM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN.

Bunu yapmıyoruz işte. Yukarı yöne ilerletiyor eşim. Yanlış yöne yapıyo o zamn
Vazelini bırak canım vazelin son aşamada kullanıcaksın sen eczanede su bazlı getital kayganlaştırıcılar var kadınlar için onu al ve emla krem al bu ikisini kullan kesin çözüm su bazlı kayganlaştırı 5 adet tüp halinde satılıyo ve rahminin içine sıkıyosun emlada uyuşturcu eskisi var serçe parmağını sokuyorum demişsin serçe parmağına sür emla kremi bir iki git gel yap içine sürülcek zaten o dışınada sür birazda , eşinin pensne sür vazelin az kaygan olsun diye yatak ucu yada sen eşinin üstündeyken dene açık oldu biraz ama k.bakmayın artık herkez yensin bu hastalığı

Kusurluk bişey yok canım. Yenen herkes yardımcı olmak için bildiklerini paylaşıyor. Yaşayan bilir nasıl illet bı dert bende yensem inan nasıl yendiğimi anlatırım ki kimse çekmesin bu derdi jel için daha önce de sordum ama var mı bı marka önerin ? Bıde anestol krem olur mu emla yerıne ? Çok tesekkur ederım Canım tavsıyelerın ıcın :)

EMLA KULLAN CANIM DAHA ETKİLİ ECZACILARDA AYNISINI DİYO EMLA DAHA İYİ KAYGANLAŞTIRCININ ADIDA Gleitgelen Vajinal Kaydırıcı jel İsmi bu 5 tane var İÇİNDE TÜPLÜ 30 TL FİYATIDA İNŞ SANADA YARI OLUR BİR ÇOĞUMUZ BUNLAR SAYESİNDE YENDİK

Ameliyat eldiveni geçir parmağa ya da aparata hem kayganlaltırıcıyı emmez hem iğrenç gelmez belki o kadar

Bu jelin baya yararı oluyor galiba kullanmayan pek yok gibi. Vazelin kullanıyodum ben ama herhalde yeterli gelmıyor. Önerdiğin bı jel adı var mı canım
canım o jel kayganlaştırıyor hemde tahmininden daha çok zeytinyağı fln yanında hiç birşey.
Glegelin tarzı birşeydi eczaneye söle direk anlar zaten :) pembe içinde 5 kapsul var sıkıyorsun içine parmagınla azcık ileri geri yap farkı görceksin ahh keske daha önce alsaydım diyceksin :)

Kizlar kayganlastirici tabiiki kullanin kullanmamiz lazim egzersizlerde kolaylik sagliyor. Ama ben sunu farkettim, azda sürsen cokta sürsen, kafada bitiyor. Ben mesela su bazli bitane kullaniyorum ve hafif kaymasini sagliyor. Kafam rahat olmadi mi zorlaniyorum. Ama rahat oldum mu gayet rahat kayip gidiyor. Cünkü vajinanin ici zaten agzimiz gibi genelde kayganlik ve islaklik var. Kendinizi cok fazla jel sürmeye sartlandirmayin sonra bidaha birakmasi sıkıntı oluyor onsuz olmaz saniyoruz. Bu kisiden kisiye degisiyor tabii, kimisi rahatca birakabiliyor. Benim demek istedigim azda sürseniz cokda sürseniz oda beyinde bitiyor. Umarim tez vakitte hepimiz kurtuluruuz kizlar dualarim sizinle

Vajinamın içi ıslak sıkıntım yok ama giriş kuru olmuyo o yüzden sadece dışına az sürüyom ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…