Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Çok teşekkür ederim :) iki parmak yerine aparata geçsem olur mu? Tırnaklarım batıyor gibi oluyor iki parmakta
2parmak etkili oluyor egzersizler için iyice açılıyor vajina ve iyice taniyosun kalın bisey girince iceerinin nasil açıldığını kesfediyosun ... parmaklarına bebe yagi zeytinyagi yada kullandigin biseyi sur nefes egzersizi ile dene. .. ama çok zorlaniyosan bide aparat dene nasil rahat edersen duruma göre bakarsin

Kızlar Bende 4 yıldır evliyim hala eşimle bi birliktelik yasayamadik. Canım yaniyo ve artik denemekten de vazgeçtim. Cinsel isteksizlikmi var yoksa korktugumdan mi bilmiyorum artk. Parmak egzersizi yapamiyorum tiksiniyorum sanki. Ne yapicam nasil baslicam bilmiyorum esimde bende oluruna bıraktık artik

Psikolojik destek alsanız o sizi yönlendirir yada yardımcı olur... ve burdaki yazıları biraz gerilerden başlayarak okuyun ve sizde kendinize güvenin inanin karar verin onun dışında vajinanizi tanımaya çalışın bakın aynadan önce inceleyin ikinin o deliği görün inanin oraya bisey girebilecegine ... emin olun hersey kendine inanmakla basliyor azim ve kararlilikla basliyor

canım sakın oluruna bırakma bende 4 yıllık evliyim ve o tiksindiğim hiç olmaz dediğim seyleri yaparak yendim sende yapacaksın olacak bir yerde bi,r yanlışlık yapmış olailirsin doktora gittin mi hiç

kızlar ben 2 ay egz ve 1 hafta eşli denemelerden sonra dün akşam yendim vajinismusup...s tamamını alabildim ve hatta zevk dahil ağrısız acısız birliktelik oldu yani ben yendiysem hala yenemeyenler kendinize güvenin ve inanın ben bunca beklediğim zamana üzüldüm hiç düşünüldüğü gibi değil ağrı yok ama egzersizleri aksatmayın hergün mutlaka en az 1 saatinizi ayırın vee mutlu sona ulaşın

Tebrikler helal olsun size sıra bizde insallah inanıyorum olacak bizimkide

Tebrikler helal olsun size sıra bizde insallah inanıyorum olacak bizimkide
Yaa ben o egzersz olayını yapıyrmda hergün degil açıkcası hergn yapasmda gelmiyr istemeden baslayınca bi ilerlemede olmuyo öyle oluncada günler günleri kovalıyor şu 3peçte olayını yaptım skıntı yok hepsi oluyo fakat esli denemede hala aynı noktadaym acaba 2hafta vya dha fzla sadece egzesz ypp hiç eşle denemesemmi çünkü aprtla yapıp eşimle olmayınca acayip morlim bozulyr uzaklşyrm inancm kırılıyor

Bende sizin gibiyim aparat denemelerini yapiyorum esli denemede takılıyorum ama az kaldı biliyorum artık ... hergün aparat ve egzersizler çok önemli vajinanin alışması gerek ara verdikçe çekiniyor insan yapasi gelmiyor devam et hergün yarim saat bir saat uğraş ben o kadar uzak duruyodum sklmistim bu parmak egzersizinden aparattan falan ama yine kadar verip olay ettim sabah aksam egzersiz yapiyorum yapamadiklarimi bi üst aşamasını deniyorum surekli kez etmeyin ve en buyuk a parati yapin ilişki öncesi deneyin ve ilişkinizi deneyin. .. deneye deneye sonuca ulasicaz emin olun ... bende yenmiş değilim ama parmak aparat benim için korkunçtu şimdi oyuncak gbi yaptıkça hevesleniyirum su an adet oldum ve hemen bitse de egzerszilere geçsem diyorum

Lütfen moralinizi bozmayin ben hiç olmadığı kısmını düşünmüyorum olacak çünkü olan şeylere seviniyorum yatıp deniyorum oturup deniyorum ayakta deniyorum her şeklini denemeye çalışıyorum ki iyice beynim kabullensin diye çok zor bu psikoloji ama siz iyi olunki esinizde iyi ve sbirli olur sizi anlar destek olur

Tskkredrm.fakat işte insanz her an tabi pskljk olrk raht olamyrz ama haklısnz pes etmeden hergün bnu ypmk şart galiba baska yolu yok gibi ama bn şu esli deneme işini biraz ertelyecgm çnkü bir iki egxrszden snra tm yapvm diorum yne hüsran bu defada hiç moral kalmıyo en iyisi uzun süre egzrsz

Asıl şu aşamada tamamen eşli denemeye yönlenmelisin canım,zaten egzersizleri sorunsuz yapıyorsun daha fazla oyalanmamnin anlamı yokki.asil sorunun üstüne gidip 1 hafta her gece eşli deneme yap,göreceksin sende yeneceksin.
Formül bu egzersizlerde başarı sağlanınca 1hafta yada 10 gün boyunca eşli deneylere ağırlık vermek,işte o zman nutluluk kapılari açılıyor

Bırakırsanız eski denemeyi bu kez p...sten uzaklaşıp başa donebilirsiniz hergün bi nebze alışır ve en azından rahat olduğumuz pozisyonu bulursunuz yada belki biraz biraz denedikce girer ben hiç bırakmıyoruz olmasada belki bugün olur belki bu gece olur diye sürekli ugrasyrm esim skldi artık her gun uğraşmaktan ama ben onuda idare ediyirun konnusuyorum kendimi ona çekici göstermeye çalışıyorum neler neler sırf bir an önce yenmek için moralinizi yüksek tutun ne olursa olsun... ben esime trip attigimda bile sırf bu is için baristigimi bilirim inat olmama ragmen

Haklsnzda işte bunu herzmn basaramyrm oda sıkılyr veya btiyor olayda öylece kalıyr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…