Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşlar sorum su baskı hissini nasil attınız kafanizdan birlesme esnasında bende müthiş bir baskı oluyo ve çok canim yaniyo ve es hangi pozisyonda durmalı rahat girebilmesi icin

Benimde içimde şüphe vardı ama dini sitelerde hocalara sorulmuş netten.ablam ve annemde gerekmez dedi normalmiş akması.ama yinede kuran kursu hocasına sorduracagim için rahatlar en azindan
bence de bi sordur internettekine pek güven olmuyor ama güsul bozulması için birşeyin oraya girmesi gerek ister sıvın gelsin gelmesin birşey girerse gusül gerektşriyor diye sadece bunu biliyorum

Arkadaşlar sorum su baskı hissini nasil attınız kafanizdan birlesme esnasında bende müthiş bir baskı oluyo ve çok canim yaniyo ve es hangi pozisyonda durmalı rahat girebilmesi icin
Canim sizde tam birleşme oldumu.baski ve yanma ilk giriş yapıldıktan sonra yavaş yavaş azalıyor, 5 6 birleşmeden sonra iyice azalıyor.
Ben allta çok rahat ediyorum belime yastık koyup,ayaklarımı dümdüz uzatıyorum.esimde çok zorlanmadan giriyor,ama ilk deneylerde tabiki bizde çok uğraştık.dogru poazisyonu deneyerek sen bulmamlisin,hangi pozisyonda kendini daha güvende hissediyorsan onda dene.emin ol her pozisyonda zaten girecek

Malesef ustune malesef ilk birlesme hic olmadi hep yarida kaliyo ucu giriyo baski oluyo ve ben deli gbi bagiriyom ve itiyorum esimi tüm egzersizler tamam es olmuyo... Ben yarı oturur pozisyonda yapiyorum esim siz üstü duruyo duz duruyo p...si ben yonlendiriyorum ama baskı çok kötü o ara aklima kadar gelemeden esim bitiyo

Malesef ustune malesef ilk birlesme hic olmadi hep yarida kaliyo ucu giriyo baski oluyo ve ben deli gbi bagiriyom ve itiyorum esimi tüm egzersizler tamam es olmuyo... Ben yarı oturur pozisyonda yapiyorum esim siz üstü duruyo duz duruyo p...si ben yonlendiriyorum ama baskı çok kötü o ara aklima kadar gelemeden esim bitiyo

Bence doğru yönü bulamadığınız için o kadar zorlanıyorsunuz pns direkt değil popo eğilimli olarak itilecek.bizde daha önceki denemelerimizde aynı hatayı yapıyorduk,direk ittiriyordum ne kadar acı duysamda girsin diye uğraşıyordum.
Doğru pozisyonda hafif hafif gitgellerle başını alirsan sonu daha rahat olur zaten.
Bide sen allta dene canım bıraka kendini derin nefes alarak,ve pnsi popoya doğru ittir

Ittiriyorum hatta kendim yerleştirip yonlendiriyorum ama giriyo ucu hissediyorum baskı oluyo bi yer tikaniyo sanki ve orda devam etsek herşey olcak gbi .. doğru pozisyonu da bulamadım zaten bir türlü

Ittiriyorum hatta kendim yerleştirip yonlendiriyorum ama giriyo ucu hissediyorum baskı oluyo bi yer tikaniyo sanki ve orda devam etsek herşey olcak gbi .. doğru pozisyonu da bulamadım zaten bir türlü
Aslında o anda vazgeçmesen olacak,çok baskı olunca dur ama sakin bırakma.sonra derin nefes alarak esin çok ama çok yavaş ittirsin milim milim.o duvar dediğimiz yer ora canım,orayı aşarsan tamam zaten,ama sen baskıdan kasılıp iyice kilitliyorsun.orayi asman için rahatlamam lazım,baskiyi okadar umursama bendede var o duvari geçene kadar.orayi geçtiğin an rahatlıyor zaten.birakma ve devam et,eşimde sprey kullansın daha uzun sürer denemeler

Ne spreyi adı ne... o baskı anında esim bitmese zaten belki olacak ama bitiyo ve nefes egzersizi yapmak aklima gelmiyo ve esime dur dyemeden bitiyor çünkü. . Başlarda beni dinliyo ona gore hareket ediyo zevk gelince durmuyo

Ne spreyi adı ne... o baskı anında esim bitmese zaten belki olacak ama bitiyo ve nefes egzersizi yapmak aklima gelmiyo ve esime dur dyemeden bitiyor çünkü. . Başlarda beni dinliyo ona gore hareket ediyo zevk gelince durmuyo
Tam adını hatırlamıyorum ama netten araştırabilirsin,onlar için erken boslamayi önleyen spreyler var.biz egzersizlerionunla yaptık,uzun süre zaman sağlıyor hatta fazla uzun
Bide dureksin uzayan zevk diye prezervatifi var oda baya ıyi.hatta sende wemcain sprey varsa oda olur,his azaldığı için uzun süre boslamiyorlar

Bende hic sprey falan yokta evet durexi biliyorum bizde ilk zamanlar okey geciktirici li pzrvtf vardi o baya iyiydi kaldıysa bakicam esim hiç sevmemisti öylece duruyordu atmadiysak ..peki kayganlastirici sprey baskıyı azaltmaya yardımcı olurmu alsam

Kayganlaştırıcı mi yoksa uyuşturucu spreyimi sordun.ben ikisinide kullandım ve evet ikiside çok yarar sağlıyor.zaten uyuşturarak yendim ama artık bıraktım,sende mutlaka kayganlaştırıcı kullan heleki egzersizlerde mutlaka

dün doktora muayene olmaya gittim zar zedelenmis ama tam yirtilmamis anca p...s tam girince yirtilir dedi. ince ve u seklinde zar gördüm dedi ama parmagini iceri sokup muayene etmek isteyince red ettim...ben aynada bakinca zar falan göremiyorum cok rahat dilatörle ve 3 parmakla egz yaptim hic kanamam olmadi kafami kurcaladi doktor acikcasi.
ve ayni aksam aynaya bakmadan en büyük boy dilatörü icime almayi basardim bu aksam esimle tekrar denicem bakalim

Ben egzersizlerde ve birliktelikte zaman zaman bebe yağı bepanthen krem zeytin yagi kullandım ayrı ayrı egzerszilerde çok ise yaradı ama ilişkide hiç yaramadi ama kayganlastirici eğer bunlardan daha etkili ise aliyim ve onerebileceginiz bi marka isim varmi bide ne kadar bunlar

Benim yenenlere bir sorum olacak. Yendikten sonra akıntınızda vs bir değişiklik oldu mu ? Ben tam yenmedim ama yarısını alabilmiştim. Egzersiz yaptıgım için kanamamda olmamıstı. Ogünden bu yana yumurta akı seklinde bir akıntım geliyor. Adetime en az 1 hafta var. Nden oldu anlamadım :S

Canım yumurta akı gibi akıntı yumurtlama zamanı gelir. Sen şuan yumurtlama zamanında olabilirsin o yüzden gelmiş olabilir birkaç gün gelip kesilir. Eğer yumurtlama zamanını geçtiysen enfeksiyon olabilir ama koku ve kaşıntıda olması gerekir yada bir başka seçenek hamile kalan bazı kişilerde böyle akıntı olabiliyor.

Kizlar merhaba. Ben tam olarak iliskiye grebiliorum üç aydir ama ilişki sirasinda cok canim yaniyor. Hala sıkıntıli grisler felan. Kizlik zarim kurtaj olmama ragmen yirtilmadi. Nasl kurtaj derseniz vajinusmusken hamile kaldim ve bebegimi kaybettim. Tekrar hamile kalmak istiyorum ama iliskim hç rahat degil.. varmi böyle olanlar nasil rahatladiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…