Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Teşekkür ederim cnm

koyu rennkte değilse bence sorun yok o normal onlar normalde de oluyor zaten

hiç kadın dpgumcuya muayee için gittin mi cünkü zarın cok esnekmş ve rahat ilişki yasaman gerek bi doktora gidebilirsin

Gdicem canim. Zar yuzunden de aciyor olabilr. Gerekirse aldiricam. Yada hala çok fazla kasiyorum. Hiç rahat dgl
canım benim yırtılmyan zar neden acı versin ki bence onla alakalı değil cünkü bende de kanama olmadı hiç acı yanma yok cok şükür bazı kokularını hala kafandan atamadıgın içinde olabilir ik bas tedirgin katabiliyorsun ama sonra rhat oluyor zevl falan alıyor musun ilişkinden ve nasıl yendin vajinismusu ve ne zaman yendin canım

aynı şeyleri yaşadık seninle bende hamile kaldım kürtaj oldum ve kızlık zarım hala duruyor bende bu ay yendim vajinusmusu ama ilişkide rahatım alıştım

Kızlaaar iyi ki varsınız şu parmak egzersizleri ne yararlı bir şeymiş. Ben eskiden bakamıyordum bile şimdi serçe parmağı işaret parmağı geçtim eşimin serçe parmağını da alabiliyorum daha çok yolum var ama çok mutluyum çünkü artık hiç kasılmıyorum korkmuyorum. Eşimin orta parmağını da aldıktan sonra ikili parmağa ya da aparata geçmeden p..s aşamasına geçmek istiyorum. Sizce yapmalı mıyım ? Yoksa başaramaz cesaretimi kaybeder miyim

Nasıl hamile kaldınız vajinismusken bende bebek istyrm ama tam birlesme olmadığı için öyle bisey olmuyor sizinki mucize gbi bisey ama rabbim tekrar sağlıklı gebelik ve bu rahatsizligi asmayi nasip etsin

bencee egzersizleri yaptıktan sonnnra yapmanı öneririm olmazsa motivn düşer ve üzüleblirsin onu deneyeceggine eşinin ve kendinin iki parmagını deneyin derim eger yapacagıma inancım var hazırım diyorsan sen bilirsin canım kafanda bitidiğini düşünüyorsan dene ama acaba olur mu diye gireceksen kafanda tereddütlerin varsa biraz daha yap egzersiz derim ben

Nasıl hamile kaldınız vajinismusken bende bebek istyrm ama tam birlesme olmadığı için öyle bisey olmuyor sizinki mucize gbi bisey ama rabbim tekrar sağlıklı gebelik ve bu rahatsizligi asmayi nasip etsin
Insallah cnim aminn.. valla tam bir mucizeydi hic grmiyodu ama uzerine dokulen spermler içeri ilerlemiş. Sok olmuştuk..

3 ay önce yendim cnim. Ama hç rahat iliskim olmadi zevkte alamadim dolayisyla ya hala vajinusmustan yada kist flan var oyle dusunuorm artk. Parmk egzrszi yaptm cnim en son aparat yaptim. Öyle yendim.

Canım o yumurta kıvamında akıntı yumurtlama günlerinde geliyor diye biliyorum bende de gekdi egzersiz yaparken yenmiş sayılmam ama

3 ay önce yendim cnim. Ama hç rahat iliskim olmadi zevkte alamadim dolayisyla ya hala vajinusmustan yada kist flan var oyle dusunuorm artk. Parmk egzrszi yaptm cnim en son aparat yaptim. Öyle yendim.
bence bir doktora gitmelisin canım vajinismus değilsin bi doktora git birşşey olabilir üc ay boyunca sürmesi sacma cünkü bu kadar sürmez sen bir an önce görün doktora canım

Hımm.. canım peki iki parmağı nasıl yapıcam? Parmaklar yan yana mı duracak bir şey saracak mıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…