Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Olur canim kurtulmak istiyorum ister istemez evliligimi cok etkiliyor

ben altta denedim hep ama üstte de baya başaran var onu da deniyim..yastık hiç koymadım faydası oluyor mu
Evet canım sanki açılması kolay gibi geldi ama belinin havada kaldığını hissedecek kadar koy ben biraz ince olan iki yastık koydum

Ben parmagimi kulak pamugunu sokabiliyorum.bunlardan korkmuyorm sonrasinda ne yapmaliyim birlesmeye gelince kasiliyorum
Canım bende ilerleme olmadı parmaklardan sonra sen eşinin parmaklarını al ben eşime yaptırmıştır egzersizimi eşinide dahil et egzersizlere ona güvenmeyi ögreniyorsun

Geç döllenme demek ki canım hayırlı olsun sağlıklı gebeliğin ve bebeğin olur inşallah darısı başımıza :) vajinismusu yeneli kaç ay oldu canım?
Amin canım allah razı olsum Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı bebekler insaalah... 21 aralık da yendim canım ben

Amin canım allah razı olsum Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı bebekler insaalah... 21 aralık da yendim canım ben
Amin canım inşallah sorun varmıydi sizinde canım hemen olmamış? BiDe aslında yeni evli sayılırız kızlık falan yeni bozuluyor ilk geceden hamile kalanlar gibi neden biz kalamıyoruz ki

Ya ben ilaç kullanıyordum canım ilaçlardan dolayi olmuyormus benim hiç haberim yoktu Dr a sorunca öğrendim 2 aydir da ilaç kullanmadım sabahlari ben ve esim aç karnına 2 ser tane kuru incir yedik ve cok dua ettim özellikle ezan okunurken çok dua ettim hoc beklemiyordum ama adetim gecikince baktım olmus

Ne güzel canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende eşime keçiboynuzu içiriyorum bitince de incir yedireyim bari :)

Merhaba kizlar bende yeni uye oldum 2 yildir evliyim vajinismus 2 yildir hayatimi karartti esim cok anlayisli artik bende yenmek istiyorum bana da yardimci olurmusunuz

Kızlaaaaaar :)) bende başardıımmm Rabbime şükürler olsuuuun. Allah hepinizden razı olsun, iki doktora gittim onların hiçbir yardımı dokunmadı. Bir kaçgündür bu sayfaya takıldım burdan başarı öykülerini okuya okuya bende başardım bugün :)) ben başardıysam herkes başarır buna eminim, biraz fazla canım tatlıdır benim :)) 6 ay sonunda bugün oldu çok şükür. Önce aparatın ucuna kayganlaştırıcı ve uyuşturucu krem sürdüm (emla kremin başka markası) sonra ilk defa en büyük aparatı acısız şekilde içime alabildim. Git gel yaptım, hızlıda yapabildim (bende içime aldığımda çok acı oluyordu, duvar gibi birşeye batıyordu bıçak gibi) eşime hemen haber verdim, onu çıkardıktan sonra eşimİn p... aldım, tümü girdi. Kızlık zarımın geri kalanıda gitti :))))
Rabbim kimseye bu vajinismus denilen hastalığı vermesin. Çeken bilir. Uykusuz gecelerim, hastalıklarım çoğaldı bunun yuzünden, ama artık geçti inşallah. Bidaha yaşamak istemiyorum. En kısa zamanda sizlere de Nasip etsin Rabbim. Yapamam diye birşey yok. Acele etmeyin kendiniz nezaman istiyorsanız ozaman egzersizlerinizi yapın. Baskı altında olunca olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…