- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #225.901
Olur canim kurtulmak istiyorum ister istemez evliligimi cok etkiliyorCanım eşinle denemeden önce rahatlama egzersizleri var bende vajinismus kitabı ı var orada vardı istersen sana sayfa resimlerini atabilirim birde parmak sayını arttır yada aparat yap onları büyüt yavaş yavaş eşine yaptır egzersizlerini
Evet canım sanki açılması kolay gibi geldi ama belinin havada kaldığını hissedecek kadar koy ben biraz ince olan iki yastık koydumben altta denedim hep ama üstte de baya başaran var onu da deniyim..yastık hiç koymadım faydası oluyor mu
Canım bende ilerleme olmadı parmaklardan sonra sen eşinin parmaklarını al ben eşime yaptırmıştır egzersizimi eşinide dahil et egzersizlere ona güvenmeyi ögreniyorsunBen parmagimi kulak pamugunu sokabiliyorum.bunlardan korkmuyorm sonrasinda ne yapmaliyim birlesmeye gelince kasiliyorum
Egzersizlere devam etmelisin her gun parmaklarını kalinlastir yada kulak copunu strecleyerek buyut ve öyle devam et ama bırakma egzersiz çok onemliBen parmagimi kulak pamugunu sokabiliyorum.bunlardan korkmuyorm sonrasinda ne yapmaliyim birlesmeye gelince kasiliyorum
Canım sonucun çıktı mı?Insaalah canim ya suan hastanedeyim sıra bekliyorum dua edin lütfen hayirlisiyla insaalah hepimiz bu duyguyu yaşarız en en en kisa zamanda
Canim değerlerim biraz düşük çıktı ama hamileyimhaberini bekliyoruz canım
Geç döllenme demek ki canım hayırlı olsun sağlıklı gebeliğin ve bebeğin olur inşallah darısı başımıza :) vajinismusu yeneli kaç ay oldu canım?
Amin canım allah razı olsum Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı bebekler insaalah... 21 aralık da yendim canım benGeç döllenme demek ki canım hayırlı olsun sağlıklı gebeliğin ve bebeğin olur inşallah darısı başımıza :) vajinismusu yeneli kaç ay oldu canım?
Amin canım inşallah sorun varmıydi sizinde canım hemen olmamış? BiDe aslında yeni evli sayılırız kızlık falan yeni bozuluyor ilk geceden hamile kalanlar gibi neden biz kalamıyoruz kiAmin canım allah razı olsum Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı bebekler insaalah... 21 aralık da yendim canım ben
ayyy
Ne güzel canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende eşime keçiboynuzu içiriyorum bitince de incir yedireyim bari :)Ya ben ilaç kullanıyordum canım ilaçlardan dolayi olmuyormus benim hiç haberim yoktu Dr a sorunca öğrendim 2 aydir da ilaç kullanmadım sabahlari ben ve esim aç karnına 2 ser tane kuru incir yedik ve cok dua ettim özellikle ezan okunurken çok dua ettim hoc beklemiyordum ama adetim gecikince baktım olmus
Keçiboynuzu pekmezimi nasil yapıp iciriyosunuzNe güzel canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende eşime keçiboynuzu içiriyorum bitince de incir yedireyim bari :)
Aynen canım pekmezden sende ye bence çok işe yarıyorNe güzel canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende eşime keçiboynuzu içiriyorum bitince de incir yedireyim bari :)
Hazır oluyor canım doğal olanlardan al sabahlari aç karnına bir kaşık yeKeçiboynuzu pekmezimi nasil yapıp iciriyosunuz
Saol canim amin darısı isteyen herkesin başına insaalhayyyçok sevindim tebrik ederim darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?