- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #225.881
herkes kendi kurtulduğu yöntemleri anlatıyo bir şekilde.. ben burda parmak egzersizlerinin en ince ayrıntısına kadar anlatmak isterim ama forum da yasakmı böyle anlatmak bilmediğim için bazı isteyen arkadaşara özelden anlatıyorum..
bende yaşadım bunu yıllarca sizi de gayet iyi anlıyorum, bu yüzden size en güzel yardımı yapmaya çalışıyorum.. beş yıl vajiye bile bakamayan ben tabiki de zorlandım ilk başta parmak egzersizlerinden ama istemek çabalamak lazım.. çünkü uyuşturucu kremler gecici çözüm.. sizin zarar görmenizi istemiyorum... bi arkadaş tanıyorum bu uyuşturucu kremle başaran ve 1,5 yıldır hala onla yapıyo ve bırakamaıyo artık bünyesine zararı olmaya başladı.. ben sizinde bu olayı yaşamanızı istemiyorum.. tabi herkeste olucak diye bişi de yok...inşllah sizlerde olmaz böyle bişi ama ben tavsiye etmiyorum..
ben parmak egzersizlerinde bol bol ultrason jeli kullandım.. hiç bir zararı da yok ..
egzersizler sırasında jel kullanın mutlaka
denemekten bişi kaybetmezsiniz.........
Canım parmağını sok içine tek parmak egzersizine başlayabilirsin içine girerken ilk önce derin nefes al ama karnın şişkin sonra nefesi verirken ıkın ve parmağını ittir o sırada benim sanırım egzersizde büyük aparata geçtiğim zaman gitmiş zarım acaba mı diyordum da tam emin degilimde bi zarar vermez tek parmak zarınıBen hicbir tedavi olmadim yani doktora gitmedim. O an cok kasılıyorum. Cesaretliyim istekliyim fakat bi noktads ilerleyemiyorum. Artik 6ay evli biri olarak.bu meseleyi halletmem lazim.
Hamilesin inşallah canım hemen gidip kan ver :)Şimdi test yaptım da ikinci çizgi silik çıktı bilemedim şimdi yaaa
Tebrik ederim hiçbirşey yokmuş değilmi:) birkaç ilişki daha emla kullan sonra onu bırakmaya çalış gerçekten yine acımıcakKızlaaaaaaarrrr olduuuuuu :)sonunda oldu çok mutluyum. Ben emlayı çok az sürüyormuşum bu kez yarım tüp sürdüm çok güzel uyuştu. Kayganlaştırıcıyı da sürdüm besmele çektim. Bu kez olacak dedim ve kesinlikle üstte sırtınız dönük durun. Kanama biraz fazla oldu ama hiç acı hissetmedim. Yarın yazacaktım ama dayanamadım yazdım hemen :) yardım eden herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden. Evleneli bir buçuk ay oluyor ama boşuna korkmuşum 12 günlük çalışmayla yendim. Benim gibi korkak canı tatlı biri yapıyorsa herkes yapar. Tek mesele korkmayıp kendinizi salmakmış.
Canım kayganlaştırıcıların hepsi spermlere zararlı eğer bebek düşünüyorsan presed diye bir jel var bebek olmasınada yardımcı biraz pahalı ama bebek için değer onu kullanabilirsinKızlar ben biseyi merak ediyorum zeytinyagi spermlere zarar veriyormu bilginiz varmi
Herkesin yapısı farklı olabilir ben 3 parmağa kadar aldım ama bozulmadı p.. alınca bozuldu. Eğer eşin zar konusunda takıntılıysa egzersizler sırasında yanında olsun belki egzersiz sırasında bozulurKızlar kızlik zari bozulmadan egzersiz olur mu? Ben de egzersizlere baslamak istyrm ama esim dogal olsun zarar verme sen diyor... kizlik zarı egzersizle mi.bozildu yoksa esinizle beraberken mi? Lutfen bu meseleyi yenenler fikir versin. 6ay oldu....
Insaalah canim ya suan hastanedeyim sıra bekliyorum dua edin lütfen hayirlisiyla insaalah hepimiz bu duyguyu yaşarız en en en kisa zamandaHamilesin inşallah canım hemen gidip kan ver :)
Tamam teşekkürlerCanım kayganlaştırıcıların hepsi spermlere zararlı eğer bebek düşünüyorsan presed diye bir jel var bebek olmasınada yardımcı biraz pahalı ama bebek için değer onu kullanabilirsin
Teşekkür ederim canım gerçekten de acısızmışTebrik ederim hiçbirşey yokmuş değilmi:) birkaç ilişki daha emla kullan sonra onu bırakmaya çalış gerçekten yine acımıcak
Canım eşinle denemeden önce rahatlama egzersizleri var bende vajinismus kitabı ı var orada vardı istersen sana sayfa resimlerini atabilirim birde parmak sayını arttır yada aparat yap onları büyüt yavaş yavaş eşine yaptır egzersizleriniMerhaba arkadaslar ben 2 senelik evliyim ama hala cozum yolu bulamadim esim cok anlayisli ve her zaman destek oluyor.simdi herkes senden cocuk bekliyor soruyorlar kafayi yicek gibi oluyorum sizden yardim istiyorum.ben doktora muayene oldum iyisin dedi.elimle parmagimi yapabiliyorum ama esimle denemeye calistik mi olmuyor aciyor yaniyor cok kasiliyorum ne olur yardim istiyorum
haberini bekliyoruz canımInsaalah canim ya suan hastanedeyim sıra bekliyorum dua edin lütfen hayirlisiyla insaalah hepimiz bu duyguyu yaşarız en en en kisa zamanda
canım öncelikle çok sevindim senin adına inşallah bizler de kurtuluruz kısa zamanda.. anlat neler yaptın hangi pozisyonda yendin neler kullandın :)Kızlaaaaaaarrrr olduuuuuu :)sonunda oldu çok mutluyum. Ben emlayı çok az sürüyormuşum bu kez yarım tüp sürdüm çok güzel uyuştu. Kayganlaştırıcıyı da sürdüm besmele çektim. Bu kez olacak dedim ve kesinlikle üstte sırtınız dönük durun. Kanama biraz fazla oldu ama hiç acı hissetmedim. Yarın yazacaktım ama dayanamadım yazdım hemen :) yardım eden herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden. Evleneli bir buçuk ay oluyor ama boşuna korkmuşum 12 günlük çalışmayla yendim. Benim gibi korkak canı tatlı biri yapıyorsa herkes yapar. Tek mesele korkmayıp kendinizi salmakmış.
haberini bekliyoruz canım
malesef canım.. o duvar muhabbeti var ya ordayım hala.. inşallah yenicem inanıyorum kendimeCanım sen naptın ne durumdasın yenmişmiydin
kayganlaştırıcı olarak bebek yağı kullanıyorum onun dışında anestol emla vs kullanmıyorum..inşallah böyle yapabilirim..Canım sen naptın ne durumdasın yenmişmiydin
İnşallah canım pozisyonun nasıl canım belimin altına flaan yastık koyuyormusun ben öyle ilerliyorımkayganlaştırıcı olarak bebek yağı kullanıyorum onun dışında anestol emla vs kullanmıyorum..inşallah böyle yapabilirim..
ben altta denedim hep ama üstte de baya başaran var onu da deniyim..yastık hiç koymadım faydası oluyor muİnşallah canım pozisyonun nasıl canım belimin altına flaan yastık koyuyormusun ben öyle ilerliyorım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?