Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben hicbir tedavi olmadim yani doktora gitmedim. O an cok kasılıyorum. Cesaretliyim istekliyim fakat bi noktads ilerleyemiyorum. Artik 6ay evli biri olarak.bu meseleyi halletmem lazim.

Kızlar bu gece çok rahat tek seferde pnsn yarısını aldım sanki orası artık açılmış gibiydi asla pes etmeyin yapamayan arkadaşlar iki gece önce çok yorgundum egzersizde aparatı alamadım diye ağlarken bugün hiç bu kadar büyük kısmı girmemişti bi ilki yaşadım çok mutluyum inşallah tamamını almam çok yakın kendimi çok iyi hissediyorum sizinle paylaşmak istedim

Ben hicbir tedavi olmadim yani doktora gitmedim. O an cok kasılıyorum. Cesaretliyim istekliyim fakat bi noktads ilerleyemiyorum. Artik 6ay evli biri olarak.bu meseleyi halletmem lazim.
Canım parmağını sok içine tek parmak egzersizine başlayabilirsin içine girerken ilk önce derin nefes al ama karnın şişkin sonra nefesi verirken ıkın ve parmağını ittir o sırada benim sanırım egzersizde büyük aparata geçtiğim zaman gitmiş zarım acaba mı diyordum da tam emin degilimde bi zarar vermez tek parmak zarını

Tebrik ederim hiçbirşey yokmuş değilmi:) birkaç ilişki daha emla kullan sonra onu bırakmaya çalış gerçekten yine acımıcak

Kızlar ben biseyi merak ediyorum zeytinyagi spermlere zarar veriyormu bilginiz varmi
Canım kayganlaştırıcıların hepsi spermlere zararlı eğer bebek düşünüyorsan presed diye bir jel var bebek olmasınada yardımcı biraz pahalı ama bebek için değer onu kullanabilirsin

Herkesin yapısı farklı olabilir ben 3 parmağa kadar aldım ama bozulmadı p.. alınca bozuldu. Eğer eşin zar konusunda takıntılıysa egzersizler sırasında yanında olsun belki egzersiz sırasında bozulur

Merhaba arkadaslar ben 2 senelik evliyim ama hala cozum yolu bulamadim esim cok anlayisli ve her zaman destek oluyor.simdi herkes senden cocuk bekliyor soruyorlar kafayi yicek gibi oluyorum sizden yardim istiyorum.ben doktora muayene oldum iyisin dedi.elimle parmagimi yapabiliyorum ama esimle denemeye calistik mi olmuyor aciyor yaniyor cok kasiliyorum ne olur yardim istiyorum

Canım eşinle denemeden önce rahatlama egzersizleri var bende vajinismus kitabı ı var orada vardı istersen sana sayfa resimlerini atabilirim birde parmak sayını arttır yada aparat yap onları büyüt yavaş yavaş eşine yaptır egzersizlerini

canım öncelikle çok sevindim senin adına inşallah bizler de kurtuluruz kısa zamanda.. anlat neler yaptın hangi pozisyonda yendin neler kullandın :)

kayganlaştırıcı olarak bebek yağı kullanıyorum onun dışında anestol emla vs kullanmıyorum..inşallah böyle yapabilirim..
İnşallah canım pozisyonun nasıl canım belimin altına flaan yastık koyuyormusun ben öyle ilerliyorım

2014 yılında aylarca bu dertle uğraştım. Hiç yenemicem sanıyordum. Hatta umudumu bile kesmiştim. 6-7 ay kocamla asker arkadaşı gibi yatmıştım. Ama yendim ve meğer ondan başka dertlerde varmış hayatta. Şimdide bebeğim olmuyor. Aşılamalar.. Tüp bebekler...Ama buda geçicek eminim.. Konuyu görünce yazayım dedim. ben şurada nasıl yendiğimi anlatmıştım. Belki birinize faydam olur.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/vajinismusu-yendimmm.797523/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…