- 11 Ağustos 2017
- 1.249
- 876
- 73
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #225.921
Tabiki her zaman... şu an herhangi bir aşamaya gectinmu hangi durumdasinMerhaba kizlar bende yeni uye oldum 2 yildir evliyim vajinismus 2 yildir hayatimi karartti esim cok anlayisli artik bende yenmek istiyorum bana da yardimci olurmusunuz
Hayırlı olsun tebriklerKızlaaaaaar :)) bende başardıımmm Rabbime şükürler olsuuuun. Allah hepinizden razı olsun, iki doktora gittim onların hiçbir yardımı dokunmadı. Bir kaçgündür bu sayfaya takıldım burdan başarı öykülerini okuya okuya bende başardım bugün :)) ben başardıysam herkes başarır buna eminim, biraz fazla canım tatlıdır benim :)) 6 ay sonunda bugün oldu çok şükür. Önce aparatın ucuna kayganlaştırıcı ve uyuşturucu krem sürdüm (emla kremin başka markası) sonra ilk defa en büyük aparatı acısız şekilde içime alabildim. Git gel yaptım, hızlıda yapabildim (bende içime aldığımda çok acı oluyordu, duvar gibi birşeye batıyordu bıçak gibi) eşime hemen haber verdim, onu çıkardıktan sonra eşimİn p... aldım, tümü girdi. Kızlık zarımın geri kalanıda gitti :))))
Rabbim kimseye bu vajinismus denilen hastalığı vermesin. Çeken bilir. Uykusuz gecelerim, hastalıklarım çoğaldı bunun yuzünden, ama artık geçti inşallah. Bidaha yaşamak istemiyorum. En kısa zamanda sizlere de Nasip etsin Rabbim. Yapamam diye birşey yok. Acele etmeyin kendiniz nezaman istiyorsanız ozaman egzersizlerinizi yapın. Baskı altında olunca olmuyor.
Aparat yapti mi hiç... nefes egzersizlerini yapiyomusun guzelcePsikolog ile gostum bundan 1 yil once her asamayi gectim parmak egzesi falan penis asamasina gelince resmen kitlendim sanki o oraya girince farkli seyler olacak gibi dusunuyorum kitleniyorum
Eczaneden yada aktardan hazır keçiboynuzu pekmezi alıyorsun canımKeçiboynuzu pekmezimi nasil yapıp iciriyosunuz
Yiyordum aradada galiba kilo aldırdı bana :)Aynen canım pekmezden sende ye bence çok işe yarıyor
Tamamdir insallah gelir bebisimEczaneden yada aktardan hazır keçiboynuzu pekmezi alıyorsun canım
İnşallah amin canımTamamdir insallah gelir bebisim
Aparat çok önemli diye düşünüyorum ben parmakta iki parmak 3 parmak yapsamda p...s olmuyordu aparat dışardan bir cisim olduğu için p...s te dışardan bir cisim o yüzden aparatla yapınca oraya birşey girebildigini acimadigini kasilmadigini daha iyi anliyisun ve aklına yattığı için p...side aparat gbi kullanbiliyosunNefes egzersizi cok yaptim aparat hic denemedim almadim bile
Emla ben kullanmadım önce bebek yagi bepanthen ve sonra zeytinyagi kullandim .. zeytinyagi guzel bir kayganlastirici... ama su bazli kayganlastirici alabilirsin oneriyorlardi burda da ....Emla nasil peki?
Evet ona iyi diyolar devam et onaGletgelin var bende kullanmistim ondan
Evet olur. Ben aparatla çalıştım, ve sık sıkda yapamamıştım. Aparatla daha kolay oluyorKızlar egzersizlerde bu aparatlar ( dilatör. rabır) adı her ne ise kullanıcam ama 4 günde yenmeyi hedefliyorum olur mu parmak egzersizinde 1 parmak 3 boğum rahat bitirdim 2 parmağa geçince aparata geçmeye karar verdim fikri olan aparatla vajinismusu yenenler yardım. ???
Tebrik ederim. Bebeğine sağlıkla ve kolaylıkla kavuş inşallah :) darısı isteyen herkesin başına, amin :)
Aparat parmaktan daha kolay kesinlikle yapmalisin..Evet olur. Ben aparatla çalıştım, ve sık sıkda yapamamıştım. Aparatla daha kolay oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?