Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hayırlı olsun tebrikler

Psikolog ile gostum bundan 1 yil once her asamayi gectim parmak egzesi falan penis asamasina gelince resmen kitlendim sanki o oraya girince farkli seyler olacak gibi dusunuyorum kitleniyorum

Nefes egzersizi cok yaptim aparat hic denemedim almadim bile
Aparat çok önemli diye düşünüyorum ben parmakta iki parmak 3 parmak yapsamda p...s olmuyordu aparat dışardan bir cisim olduğu için p...s te dışardan bir cisim o yüzden aparatla yapınca oraya birşey girebildigini acimadigini kasilmadigini daha iyi anliyisun ve aklına yattığı için p...side aparat gbi kullanbiliyosun

Bende parmakta cok rahatim kasilmiyorum 2 parmak bile yapmistim pns gelince dokundugu anda aci yanma oluyor kasilmamdan dolayi istemsizce kasiliyorum korkuyorum

Kızlar egzersizlerde bu aparatlar ( dilatör. rabır) adı her ne ise kullanıcam ama 4 günde yenmeyi hedefliyorum olur mu parmak egzersizinde 1 parmak 3 boğum rahat bitirdim 2 parmağa geçince aparata geçmeye karar verdim fikri olan aparatla vajinismusu yenenler yardım. ???

Evet olur. Ben aparatla çalıştım, ve sık sıkda yapamamıştım. Aparatla daha kolay oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…