Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben bu durumu kendime çok sıkıntı edip kendimi yetersiz hissetmiştim , o yüzden kimsenin böyle bir sorun yaşamamasını temenni ediyorum.

Bizim doğamızda zaten bu ilişkiyi yaşamak var, hiç vajinismus olan bir kedi köpek kuş gördünüz mü ? Ben hep bunları düşündüm.

Kızlar benim ilk girişte kanamam oldu. Çok hafif leke halinde. Emla kremi ikinci denemede sürdükten yarım saat sonra filan çok ağrım oldu. Ve hala daha devam ediyor. Dokunamıyorum neredeyse. Normalmidirki
Bende öyle olmadı dicem de benim ilk ilişkinin ertesi gün regl başlamıştı 3 gün ara ver bakalım

Az oncede yazdim sorunumu yine yazıoyrum ilişki yaşayamıyorum ama korku degil belli bi noktadan sonra ilerleme olmuyor cok sıkıntı yasşıyorum bugun bi krem var onu alacagım deneyecegim bacaklarımı acmakta zorlanıyorum bacagımı acıkyapınca sanki xcanım yanacak zannediyorum. bacagım acıkken zevk almıyorum ama belli bi nopktadan sonra girmiyorum bu kadar herhalde diyorum esime oda ordan cocuk cıkıyor bu kadar olması ımkansız daha tam anlamıyla yasamadık diyor böyle yanma acısma gibi bir acı hissediyorum esim cok uzun surduruyor sıkılıyorum kacıyorum ama artık bu duuruma cozum bulmak zorundayım cok sıkıntı yasıyorum ınannın evlenmiş gibi hıssetmiyorum kendimi daha esime karsı çok mahcup oluyorum yani yüzde 70 i giriyor sonrası yok acak acamıyorum belli bı noktada kasılmalar yasıyorum kendimi kasıyormusum istemsizce ne yapabilirim daha fazla bi sure cok cocuk istedik yapamadıgımız için olmadı suan derdım cocuk degil esimi mutlu etmek istiyorum bana da tyardımö edin belli bi noktasıgirdigine göre parmak egzersizi yapmama gerek yok sanırım ama sonrası kapalı sanki bazen kız mıyım diye de düşünmüyo degilim elsa krem pahalıymıs anesol du sanırım onla baslıcam bugun sonra bebe yagı en son care elsa krem alamk bana da yardımcı olun lütfen

evet doğru

İster istemez kasildigin icin belirli bir yerden sonra devam edemiyorsun. Egzersiz yapmalisin. Ve emla kreme benzeyen bir kremde kullanabilirsin. Aparat yada ona benzer birseyle dene. Uyusturucu kremi aparata sür kayganlastiriciyla birlikte, vajina girisinede sür. Onu icine al. Ben bu şekilde yendim. Ayni senin dedigin gibi benimde belirli biryerden sonra olmuyordu

Merhaba yenen Arkadaşlara bir sorum olacak : ilişki sırasında git gel esnasında son iki defadır iğne batıyo gibi oluyo ..hamileliğe hazırlık olarak vajinal ultrason çekildim aletle onunla alakası olsbilir mi bilmiyorum sizde de var mi iğne batıyor hissi ?

Benim sorunum aci değil bunu biliyorum benim sorunum bacak acabilmek acamiyorum durmuyor bacakların bir türlu bütün sorunum bu sorun aci hossediyo olmam da değil yine olmadı anestol kullandım bebe yağı aldım olmuyor acamafim açınca bacaklarim karşılıyor. Olmuyor bit turlu ne yapacağını bilmiyorum bu durumu yasayan var mi açıdan dolayı kacmiy um ben kaçma sebebim bacak acamamak boyle sanki bacak açtığında içim bir tuhaglf oluyor canimdsan can gidiyo bacak kapalıyken daha kolay yapabiliyotum açıkken yok sürekli drniyoruz. Nr yapabilirim

Evet bende oluyor biraz sizi gbi batma gbi ama zamanla gecer diye dusunuyorum gecer heralde

Bir parmağı rahat alıyorum önceden dokunamıyordum. Iki parmağı bir boğum alabiliyorum p.. aşamasında da yanma oluyor diye çekiyorum kasıyorum

Bir parmağı rahat alıyorum önceden dokunamıyordum. Iki parmağı bir boğum alabiliyorum p.. aşamasında da yanma oluyor diye çekiyorum kasıyorum
Yaparsın egzersizleri bırakma bende senin aşamandayım ama son bi kaç gündür ne yanma ne ağrı hiç bişey hissetmeden pns yarısını aldım umutsuzluğa düşme çok moralim bozulmuştu o kadar şeyi aldım neden onu alamadım diye bırakma egzersizi de eşli denemeyide

Egzersizlerini bacaklarını açarak yapmayı dene

Ben hic egzersiz yapmadım içime biraz da olsun alabiliyotum diyr
Yapmalısın canım birazda olsa ben taa ilk evlendiğimde de almıştım ne oldugunu anlamadan ama her başarısızlığın seni geri götürür egzersizde başarmaya şansın olmaz en kötü parmagı alırsın içine

Ben hic egzersiz yapmadım içime biraz da olsun alabiliyotum diyr
Biraz gayret et tatlım ya valla oturdugun yerden olmuyor emin ol keşke olsa ki bak ben egzersiz yapıyorum ama ilk egzersiz yaptıgım gün korkudan tansiyonum düşüyordu o kadar korkuyordum egzersizden emin ol hiç bişey yok çok normal şimdi gayet rahat olabiliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…