- 20 Haziran 2017
- 169
- 60
- 48
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #225.961
Bende öyle olmadı dicem de benim ilk ilişkinin ertesi gün regl başlamıştı 3 gün ara ver bakalımKızlar benim ilk girişte kanamam oldu. Çok hafif leke halinde. Emla kremi ikinci denemede sürdükten yarım saat sonra filan çok ağrım oldu. Ve hala daha devam ediyor. Dokunamıyorum neredeyse. Normalmidirki
evet doğruSonra ilişkiye girince çok kasınca sanki içeride duvar gibi bir şey var felaket insanın canını acıtıyor dediğimiz şey de meğer kasınca o kaslar büzüşüyor ondan oluyor duvar gibi. Ben dedim aman Allah'ım bu ne orada duvar var insanlar bunu nasıl yapıyor? Sonra kasmıycam bakayım bir de öyle deniyim dedim zaten kasınca acıdı bir de kasmıyım bakayım ne olacak dedim çünkü her türlü nasıl olsa acı duyacağım dedim. Meğer kasmayınca acı da olmuyormuş, duvar da.. Benden söylemesi, tecrübeyle sabit . Ya ben kasmıyorum ama bu duvar neden hala kalkmadı demeyin illaki kasıyorsundur. Sanki bayılmışsın gibi yap, ya da uyuyor gibi gevşe. Bir de ışık kapalı tv açık oturma odası gibi bir yerde yapın . İnsan TV sesinden cesaret alıyor , karanlık olunca da utanma olmuyor, oturma odasında olunca yatak odası psikolojisi de olmuyor.
Az oncede yazdim sorunumu yine yazıoyrum ilişki yaşayamıyorum ama korku degil belli bi noktadan sonra ilerleme olmuyor cok sıkıntı yasşıyorum bugun bi krem var onu alacagım deneyecegim bacaklarımı acmakta zorlanıyorum bacagımı acıkyapınca sanki xcanım yanacak zannediyorum. bacagım acıkken zevk almıyorum ama belli bi nopktadan sonra girmiyorum bu kadar herhalde diyorum esime oda ordan cocuk cıkıyor bu kadar olması ımkansız daha tam anlamıyla yasamadık diyor böyle yanma acısma gibi bir acı hissediyorum esim cok uzun surduruyor sıkılıyorum kacıyorum ama artık bu duuruma cozum bulmak zorundayım cok sıkıntı yasıyorum ınannın evlenmiş gibi hıssetmiyorum kendimi daha esime karsı çok mahcup oluyorum yani yüzde 70 i giriyor sonrası yok acak acamıyorum belli bı noktada kasılmalar yasıyorum kendimi kasıyormusum istemsizce ne yapabilirim daha fazla bi sure cok cocuk istedik yapamadıgımız için olmadı suan derdım cocuk degil esimi mutlu etmek istiyorum bana da tyardımö edin belli bi noktasıgirdigine göre parmak egzersizi yapmama gerek yok sanırım ama sonrası kapalı sanki bazen kız mıyım diye de düşünmüyo degilim elsa krem pahalıymıs anesol du sanırım onla baslıcam bugun sonra bebe yagı en son care elsa krem alamk bana da yardımcı olun lütfen
Evet bende oluyor biraz sizi gbi batma gbi ama zamanla gecer diye dusunuyorum gecer heraldeMerhaba yenen Arkadaşlara bir sorum olacak : ilişki sırasında git gel esnasında son iki defadır iğne batıyo gibi oluyo ..hamileliğe hazırlık olarak vajinal ultrason çekildim aletle onunla alakası olsbilir mi bilmiyorum sizde de var mi iğne batıyor hissi ?
Ne aşamadasın,egzersize başladın mi hiç ?Yenemiyorum ya olmuyor bana bir akil verin lutfen
Yaparsın egzersizleri bırakma bende senin aşamandayım ama son bi kaç gündür ne yanma ne ağrı hiç bişey hissetmeden pns yarısını aldım umutsuzluğa düşme çok moralim bozulmuştu o kadar şeyi aldım neden onu alamadım diye bırakma egzersizi de eşli denemeyideBir parmağı rahat alıyorum önceden dokunamıyordum. Iki parmağı bir boğum alabiliyorum p.. aşamasında da yanma oluyor diye çekiyorum kasıyorum
Egzersizlerini bacaklarını açarak yapmayı deneBenim sorunum aci değil bunu biliyorum benim sorunum bacak acabilmek acamiyorum durmuyor bacakların bir türlu bütün sorunum bu sorun aci hossediyo olmam da değil yine olmadı anestol kullandım bebe yağı aldım olmuyor acamafim açınca bacaklarim karşılıyor. Olmuyor bit turlu ne yapacağını bilmiyorum bu durumu yasayan var mi açıdan dolayı kacmiy um ben kaçma sebebim bacak acamamak boyle sanki bacak açtığında içim bir tuhaglf oluyor canimdsan can gidiyo bacak kapalıyken daha kolay yapabiliyotum açıkken yok sürekli drniyoruz. Nr yapabilirim
Yapmalısın canım birazda olsa ben taa ilk evlendiğimde de almıştım ne oldugunu anlamadan ama her başarısızlığın seni geri götürür egzersizde başarmaya şansın olmaz en kötü parmagı alırsın içineBen hic egzersiz yapmadım içime biraz da olsun alabiliyotum diyr
Biraz gayret et tatlım ya valla oturdugun yerden olmuyor emin ol keşke olsa ki bak ben egzersiz yapıyorum ama ilk egzersiz yaptıgım gün korkudan tansiyonum düşüyordu o kadar korkuyordum egzersizden emin ol hiç bişey yok çok normal şimdi gayet rahat olabiliyorsunBen hic egzersiz yapmadım içime biraz da olsun alabiliyotum diyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?